Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J28a34n 87Š64i19k

25. 3. 2022 16:57

Pan Gazdík řekl nahlas jen to, co má vláda spočteno od svých poradců. Nevím, nepovažuji za vhodné mluvit o tom takto veřejně zrovna v této době. K pravdě je však pan Gazdík daleko blíže než Vy. Podle dlouhodobých statistik válečných konfliktů dvě třetiny válečných uprchlíků se do své země již nikdy nevrátí a zůstanou v zemi do které uprchli. Až sem za ženami a dětmi přijdou jejich muži, může zde nově začít své životy třeba 350-400 tis. lidí. Ty miliardy investované teď, včetně do vzdělání jejich dětí, nejsou rozhodně vyhozené peníze a do ekonomiky, a tedy i do důchodů, se bohatě vrátí. Hezký den

6 1
možnosti

Ty děti budou přispívat na naše důchody? A kdo bude přispívat na důchody jejich rodičů? To přece měl autor na mysli. Protože pokud tady zůstanou děti, tak tady zůstanou i jejich rodiče. A nejenom ti, kteří už zde dnes jsou. Takže nula od nuly.

2 0
možnosti
JL

Ten pan Barton asi onemocnel. Ja jej nepoznavam. Jeho kritika neprinasi nic jineho, jak rozepri s normalnimi obcany. To at na politickem poli ci hospodarskem.

Priliv ukrajinskych obcanu do CR bude mit uzasny vliv na vse, co se v nasi zemi bude dit. Otazkou je jen spravna organizace a snaha byt trpelivi.

Ne vsichni zde zustanou. Laska k domovu je silna. Ti co se vrati, meli by mit diky u srdce za nasi pomoc. To je ten poklad, ktery nam prinese v budoucnu i neco na vic.

4 2
možnosti
Foto

Copak pan Gazdík, mě by spíše zajímalo, co si myslíte vy, pane Bartoni? Po čem toužíte? Po životě ve svobodné společnosti, nebo po živoření pod bičem rusáckých rádoby bohů...?

4 4
možnosti
HH

Klasický Kroupa. Jeden o voze, on o koze.

5 3
možnosti
Foto

Je jasné, že dobře už bylo a teď čeká ekonomicky rozvinutou část světa stagnace či pokles životní úrovně. To se neodbyde bez společenských otřesů a revolt. Žádné pěkné vyhlídky.

3 0
možnosti
JL

Pane Bicero. Uzasne ekonomicke predpovedi od vehlasneho ekonoma.

Osobne predpovidam opak Je vsak zavisly na vyreseni "vudce Putina" a na jeho nastupci.

Rusko ma potenci byt silnou hospodarskou zemi. Jejich ctizadost je uzasna. Pri postupnem pricleneni do ekonomickeho sveta svym demokratickym hospodarstvim muze byt prinosem pro celou Evropu a take Asii. To jsou ty nutne predpoklady ke svetu, ktery si prejeme. Uzitek bude mit i moje rodina zijici v Arizone, tak i rodiny, zijici treba ve Zline, v Kazani nebo Vladivostoku.

3 0
možnosti
FD

Ti mladí také budou důchodci,a pak???

2 0
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,84
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články