Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

...... sa obávám, že Francie nebojuje s ničím!,- zákonná opatření, s cílem eliminovat "islamolevičáctví", sou vzhledem ke stávajícímu společenskému dění naprosto neadekvátní,- ušité horkou jehlou, laciné, sluníčkově korektní, tudíž naprosto bez efektu!,- ....... snad pokud by s tem přišli před třema - pěti dekádama nazad, pak možná,- ale opravdu jenom možnáVEU?!?

2 0
možnosti
SB

Též si myslím, že je to něco jako naše Pražské jaro v roce 1968. Něco, co sice trochu chce zlepšit stav věcí, avšak co nemůže změnit pravou podstatu problému.

Pravá podstata problému v roce 1968 byl u nás tehdejší režim a v roce 2021 ve Francii je prolezlost země islámem. A nad rámec jen nějakých dílčích změn se do jádra problému nechtělo jít ani v roce 1968 u nás, ani v roce 2021 ve Francii.

A nějaké povrchní kosmetické změny nic nevyřeší.

0 0
možnosti
JK

☭ Jan Bartoň ☭ Francie bojuje s diverzní ideologií z USA ☭

☭ (Rudé právo, 24.2.2021) ☭

0 2
možnosti
SB

Souhlasím s celým článkem až na ta úplně poslední slova, že pandemie odhalila neduhy Západu.

Hodně lidí ty neduhy vidělo dávno před tou pandemií. Je pravda, že na těchto diskusích byli označováni za rasisty, xenofoby, bolševiky, nácky, putinovce, rusofily a další podobné výtečníky a v poslední době i za koblihy, ale na tom se nic nemění ani nyní poté, co pandemie ty neduhy sice neodhalila, ale ještě více zviditelnila. Hodně účastníků této diskuse v používání těchto oslovení pokračuje, jelikož mnohým lidem nestačí ani tohle ještě větší zviditelnění.

Takže článku dávám karmu, ale místo toho, že pandemie ty neduhy odhalila, bych spíše napsal "ještě více zviditelnila".

4 0
možnosti
JU

Boj proti "islámolevičáctví" je boj proti starému špatnému pseudohumanismu. To je ideologie dneška, kterou je třeba porazit, která škodí současné (nejen) západní společnosti a která je největším nebezpečím svobody. Coronavirová pandemie a její opatření s tím mají pramálo společného...vlastně s tím nemají společného nic. Jsou to úplně jiné motivace, jiné principy.

3 0
možnosti