Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Musim uznat pane Jane Barton, ze mate pravdu v nadpise sveho clanku. Je to opravdu "slepenec" s mnoha programy, ktere se zdaly byt neprekonatelne pro vytvoreni toho jedineho. Jedinou spokojenost je jeho delka ve vedeni a take ukazka najiti ten smer statu z peti zakladu. Proste peticlena koalice ukazuje uspechy s podporou nasi ceske Ustavy. Je-li jednotna, nemuze byt odstranena.

Znovu vsem pripominam cesky problem. Politicka organizace statu je brzdou uspechu naseho statu. Bez zmen v jejim slozeni, bude i nadale. Jen jedna utecha zbyva. Cesky obcan muze stale nadavat. To je uspokojive.

1 0
možnosti
Foto

EU se dostává do fáze, ve které byla RVHP v osmdesátých letech a Fiala je na tom jako tehdy Husák. Chválí, co se chválit nedá a neví kudy a jak dál.

8 4
možnosti

J33a65n 79R53á80ž

18. 10. 2023 11:11

Naším hlavním problémem není Fiala a spol. , ale že tato neschopná a bezprecedentně nepopulární vláda nemá přijatelnou alternativu. Nebýt Babiše, tak by vládní nesourodý slepenec nikdy nevznikl a možná by politické prostředí vypadalo "normálněji".

Výsledkem příštích voleb bude, že ANO volby zřejmě opět vyhraje, ale s Babišem v čele má nulový koaliční potenciál, takže vládnout bude opět nějaký kočkopes bez většinové voličské podpory, vedený človíčkem s charismatem mokrého hadru.

3 2
možnosti

Jak nějaký "kočkopes" může vyhrát bez většinové voličské podpory?

2 3
možnosti

J50i91r62i 41B37o38r

18. 10. 2023 9:31

Kdo chce psa bít, Kalouska si najde.

0 0
možnosti

Kalousek naši ekonomiku zaškrtil na několik let dopředu.

2 0
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,91
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články