Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Onen "Plán vlády" je v těch uvozovkách proto, že sice vidíme co by mohlo asi nastat, ale nikdo neví proč zrovna to, ani samotná vláda. Absolutní odtržení vlády od reality, tak se něco spíchlo, rychle, Rakousko už to má. Neuvěřitelně povrchní znalost skutečného fungování obchodu a služeb vyvrcholila v absurdním dohadování o zvířecím kadeřnictví a dvojjediný dopravně obchodní ministr byl mimo stejně jako ten zdravotní, ten je mimo už dlouho, hlavně že ví u koho a kolik milionů má nakázáno utratit.

Babiš tiskovky po předchozím řvaní na podřízené (jednání vlády) nezvládá, neumí se tak rychle přeorientovat a dotazy novinářů ho vytočí. Pak buď cosi nesouvisle blekotá v cizí řeči (chudáci překladatelé do znakové řeči), nebo vypění a v tu chvíli má i Prchal bláto na hřišti, protože všechno se zachránit prostě nedá. Bobřík mlčení je vynucený stav i za cenu ojedinělých, umělohmotných čtecích cvičení v rádoby perfektní češtině.

Reportér chce veřejnosti představit Babiše jako mecenáše a ten udělá stejnou chybu jako vy, místo toho, aby ze sebe udělal anděla, tak novináře ještě sprdne. On to má v povaze a vy zase rozmažete cokoliv co z vůdce vypadne, odkudkoliv.

0 0
možnosti
MS

Jak už někdo kdesi správně podotknul - i kdyby Babiš spáchal rituálně sebevraždu, bylo by na tom podle demagogických žvanilů bezpochyby také něco špatně...

1 0
možnosti
ED

No nevím, mně přišlo že Babiš se z toho sice tradičně hezky vymluvil, jak všude možně pomáhá, ale nakonec z toho nějak vyšlo že z "vlastního" dal těch 20 mega na samoživitelky. Neříkám, že to je málo, určitě víc než jsem dal na charitu já, ale na miliardáře... no je to málo, rozhodně ve srovnání s jinými kteří se umí plácnout přes kapsu. Celkem by to i vysvětlovalo, proč o tom Babiš moc nemluví ;-D.

0 2
možnosti
ST

Dobrý den.

Proboha, opravte si to zvěrstvo - "předpokládané datumy".

0 1
možnosti
ED

a čo sa ti na tom nepáčí? ;-D

1 0
možnosti
IP

Srovnávat opatření rakouské vlády s naším "plánem" je trochu mimo mísu, pro srovnání: "Omezení vycházení je sice prodlouženo až do konce dubna, ale obchody začínají fungovat. Hned po Velikonocích, 14. dubna, otevřely malé prodejny s rozlohou do 400 m2 a také stavební a zahradní centra. Dovnitř se dostane vždy jen omezený počet zákazníků, a to maximálně jeden na 20 m2.

Samozřejmostí je také pravidelné dezinfikování frekventovaných míst, dodržování bezpečného odstupu a povinnost nosit roušky." v Rakousku nevyjmenovávají provozovny, obory, je zde jasné vymezení podmínek za jakých se otevře. Kdo má větší rozhled než na talíř koblih totiž těžko chápe, že fitnesscentra u nás mají větší přednost než muzea nebo galerie, případně venkovní zahrádka. Neškodilo by méně kritiky opozice a více obhajoby vládních opatření....ale chápu že to je neobhajitelné.

5 0
možnosti
JH

J96a10n 63H19u98r27k88a

17. 4. 2020 2:30

Nová ČR specialita...mnoho lišek a zajíc v zaječích se směje...

1 0
možnosti

Už aby spustila konkurenční stanice ten novy zpravodajský kanál. Nepíšu jaký aby mě nesmázli.

2 0
možnosti
MK

M68i92l69a41n 63K26e54s48l

16. 4. 2020 22:32

Pan Fiala a plán?Ha ha.Ten člověk již deset let plánuje jak se dostat do premiérského křesla.Pořád mu v tom však někdo překáží.Když mu to nevychází tak aspoň radí těm,kterým to vyšlo.

9 0
možnosti
  • Počet článků 2655
  • Celková karma 30,85
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články