Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Problém pisálků je v tom, že oni už nechtějí o politice informovat, ale dělat jí, říkat lidem co je správně a co ne a když chce někdo těmto levicovým nechutným experimentům udělat přítrž vyhlašují politické války.

9 0
možnosti
ZH

Je neuvěřitelné, jak přesně víte, co Trump chce a co bude dělat. Pokud nejste jeho tiskový mluvčí, tak s ním nejspíš bydlíte v jedné garzonce. Třetí možnost je, že do něj vkládáte všechny svoje sny. Pak je to spasitel se vším všudy. :-/

1 12
možnosti
JB

Úplně stejně je neuvěřitelné, že všichni odmítači Trumpa vědí, co všechno udělá špatně, a jaká je on hrozba. Zrovna tak v něm vidí jenom hrozbu. S kým bydlí oni? Je to světová hrozba se vším všudy, když je inaugurovám před pár dny, a už se proti němu protestuje, jakoby rozpoutal třetí světovou válku.8-o

13 0
možnosti
JV

Nejenom média jsou v šoku co si USA zvolilo .I normální lidé!!(mimo východní Evropy)

1 11
možnosti

Vysvětlete prosím pojem "normální lidé"

2 0
možnosti
PK

Německo vítězí v EU ekonomicky. Pravda, pomohlo mu hodně jeho rozšíření, kde platí za stejnou práci nominálně x-krát méně a samozřejmě Euro co ničí jižní křídlo.

A přes všudypřítomné Kauflandy a Lidly to dobře prodá. Trump bude muset najít k Německu kladný vztah, síla země není jen v tom jakou má armádu.

1 0
možnosti
ZH

Evropská média se jen třesou na to co Trump kde plácne. Trump má v mnohém pravdu, ale je to diplomat se znalostma Blbouna Nejapného, a jestli bude takhle plácat dál, neskončí to dobře. :-/

1 6
možnosti
AM

Opravdu bych si přál, aby Trump nebyl politicky nezkušený plytký kašpar, který neschopnost konzistence vydává za sílu. Ale moc tomu nevěřím.

Tak jako tak uvidíme...

Navíc když Státy přežily někoho jako Bush junior, přežijou všecko.

2 2
možnosti
JB

Už dlouho se jim nevede, ono starat se o "humanitu" celého světa a zároveň prosazovat své zájmy dost dobře nejde, vyleze z toho pokrytectví.

1 0
možnosti
  • Počet článků 2671
  • Celková karma 29,48
  • Průměrná čtenost 2017x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články