MK

Karma.

Rakušan to prostě podělal a teď už jen lže.

Rozumek, to byl a je největší vitač.

Foto

Rozumek je profesionální vítač, to znamená, že má to vítání dobře placeno.

LB

Ta zrada Rakušana na pokyn Fialy stejně jako jejich lži jsou prokazatelné. Co se členství v EU týče, tak když za minulého režimu už všichni pochopili, že RVHP a celý Sovětský blok míří ke krachu, tak také většina z nich chtěla to trápení ukončit. Nyní jsme ve stejné situaci, ale většina lidí se zjevně chce trápit ještě déle.

OD

O83t89a 26D87v54o42r53a81k

18. 4. 2024 10:50

Předpokládám, že máte spočítané všechny ekonomické dopady až to trápení ukončíme. Je mi jasné, že nám všem bude líp, jenom nevím o kolik líp

PB

..... kdyby jenom "něco", tak by to bylo fajn, ale jim sa zvrtává všecko na co hrábnou,- migranti, covid, Ukrajina, uhlíková stopa, energetická nezávislost, elektromobilita, ........ jediný, co sa jim dosud nezvrtlo, sou jejich měsíční apanáže,- tady sa vskutku daří!

LP

Po letech máme opět vládu, za kterou se nemusíme stydět. Máme premiéra, kterého přijal samotný Joe Biden v Bílém domě. Máme premiéra, kterého celý svět respektuje. Premiéra, který vrátil Českou republiku mezi významné hráče na geopolitické šachovnici světa. Naši partneři a spojenci konečně vidí, že se mohou na Českou republiku plně spolehnout.

To vám je málo ?

MR

A proto je tenhle prasárna s migračním paktem asi v pořádku. Hlavně, že máme premiéra, co byl v Americe.

  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,57
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články