Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J72i46r77i 14T45i11c97h91y

11. 12. 2020 16:42

V Holandsku, ale jeste hure jinde, si natahali hordy rozvratnych vetrelcu, ti jim ale nevadi, ted se vydaji na krizackou valku proti Polakum.

4 0
možnosti
PK

Po využití práva veta obou zemí, což se tak stalo začátkem Listopadu začal v liberálních mediích velký řev a hlavně se ozval nový tvůrce sjednocené Evropy miliardář a „filantrop” George Soros. Evropská unie si, podle něj, nemůže dovolit dělat kompromisy okolo ustanovení právního státu. Naopak. Proti východním zlosynům, zosobněným Orbánem a Kaczyńskim je třeba přitvrdit. A hned přiložil několik návrhů, jak jim „zasolit”. Tak například „...fondy EU by měly být směrovány na místní orgány, kde v Maďarsku na rozdíl od národní úrovně ještě stále existuje demokracie. Ať si každý o tomto doporučení učiní svůj vlastní názor....no a aktuálně se nyní z blogu dovídáme, že vybuchují polské obchody v zemi , která je tahounem boje proti nim...smutné čtení

9 0
možnosti
JS

Může mi prosím někdo vysvětlit pojem "právní stát"? Čím je to definované? To snad stačí, aby paní Jourová prohlásila, že SRN není právní stát a SRN nedostane žádné dotace?

1 0
možnosti
  • Počet článků 2677
  • Celková karma 29,88
  • Průměrná čtenost 2016x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články