Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-):-).......Včera večer jsem projel 400 km Německem od Lucemburska až po českou hranici. Doporučuji každému z těch tláskalů, co tu propagují nejist hovězí maso, elektromobily a další utopické vize. Zahlcené kamiony u pumpy nenajdete místo k zaparkování ani na odstavných parkovištích. Přitom, jak někdypíšu, převáží vzduch z jedné strany zeměkoule na druhý! To neřeší nikdo. Celé je to velký cirkus, nové náboženství k dalšímu omezování lidské svobody! R^R^R^!!

0 0
možnosti
SN

:-)..........:-).......Včera večer jsem projel 400 km Německem od Lucemburska až po českou hranici. Doporučuji každému z těch tláskalů, co tu propagují nejist hovězí maso, elektromobily a další utopické vize. Zahlcené kamiony u pumpy nenajdete místo k zaparkování ani na odstavných parkovištích. Přitom, jak někdypíšu, převáží vzduch z jedné strany zeměkoule na druhý! To neřeší nikdo. Celé je to velký cirkus, nové náboženství k dalšímu omezování lidské svobody! R^R^R^!!

0 0
možnosti
AM

S tou Venuší to není žádná novinka, tohle tvrdil vedoucí výzkumného týmu NASA zabývajícího se touto planetou James Hansen už v 80. letech. Teď se to jen potvrdilo, i když přesné příčiny zvýšení jsou pořád nejasné.

Ostatně to jej vedlo k vystoupení v americkém kongresu a k celé řadě dalších událostí, jak je známe...

Jinak to vaše zarputilé používání slova kysličník místo oxid, je poměrně směšný příklad falešného konzervatismu, jak jej praktikuje mnoho podivínů jako vy.

0 7
možnosti

Není spíše směšná ta vaše poslední věta? Název kysličník uhličitý se vyučoval v chemii ve škole a potom se název změnil na oxid. Ale chápu, že někdo s tím může mít problém...

7 0
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,70
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články