Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VR

Nějak jsem si nevšiml, že by se k tomu Kalousek vyjádřil, jak tvrdíte! Můžete dát odkaz?

2 0
možnosti
JK

Jde o fyzické napadení člověkem, který se snažil před kamerami ukázat, že má jistou začátečnickou průpravu v boxu. Napadený však výzvu k rohování nepřijal a pár mířených úderů schytal. Evidentní je i úmysl útočníka napadenou osobu skutečně zranit plnohodnotnými údery.

Okecávání, kdo s kým a jak je nadbytečné. Zarážející ale je, že tomuto hradnímu přívrženci je úplně jedno, že jej natáčí několik kamer a neverbálně tak ukazuje, že je zde kasta, co si může dovolit ty podřadné (novináře) mlátit. Nebo snad i střílet?

5 0
možnosti
JB

J48i72r35i 70B47o24r

30. 1. 2018 11:42

Přiznávám že jsem kdysi pana Bartoně četl rád. Teď mě to připadá jako "Obrácení Ferdyše Pištory"

4 0
možnosti
VH

1. Vy neznáte novináře? Vy jste ještě neviděl v TV záběry kolabujících občanů, ošetřovaných záchrannou službou? Vy jste neviděl reportáže z bouraček? Co se Vám zdálo na tom natáčení mimořádného? Nic - jen Vám vadilo, že se to týká volebního štábu MZ.

2. On nebyl natáčen primárně kolaps onoho člověka. Z počátku byla natáčena chůze neschopná, ož...lá osoba. To bylo to, co vadilo přítomným.

3. Ať to bylo cokoliv, je normální častovat opakovanými boxerskými údery člověka, který se evidentně nebrání?

4 0
možnosti
JP

Pane Hrubý, ještě jsem neviděl, aby si nějaký novinář dovolil napadnout hasiče, nebo policisty držící zástěny, které brání hyenám natáčet zásah záchranářů při nehodě.

1 2
možnosti
SN

:-).....Jestli jste si všimli, byla to jenom bitva mezi novináři a ne ochrankou presidenta, jak jsem slyšel také v televizi. Ten co knokautoval toho s batůžkem, měl visačku pozvaného novináře. Nic víc. Doporučuji přečíst blog pana Preslera, který je uveřejněn po tomto blogu! !!!!!!

3 4
možnosti
Foto

J27a25k64u23b 52R58o55t27h

30. 1. 2018 9:24

Ano, doporučuji tu Presslerovu snůšku nesmyslů přečíst. :-/

Ti tři "novináři" byli aktivisti a přívrženci MZ, a měli přístup tam, kam normální žurnalisté ne. Obyčejný póvl z KSČM, Lidových milicí a Parlamentních listů. ;-€

9 2
možnosti
MS

Tak hlavně že jste se sám projevil férově, když překrucujete incident k obrazu svému.

Z rozhovoru vyplývá, že opilost potvrdil mluvčí pražské záchranky - takže je férově nepodstatné jestli někdo z podporovatelů Miloše Zemana něco neférově pronesl o opilém novináři.

. A obrázek o volebním štábu nejsou "všichni Zemanovi voliči", jak "neférově" podsouváte.

Jediné s čím se dá souhlasit je ta spekulace, který novinář mluvil o viróze.

1 0
možnosti
LH

Závěr kampaně nebyl stylový, ale pitomý od chvíle co si Zeman sedl do křesla a otevřel ústa až do chvíle závěrečné rvačky. A to jsem jeho volič.

0 0
možnosti
VH

Já myslím, že již od chvíle, kdy schován vyčkával výsledek voleb. Co kdyby prohrál, že....

0 0
možnosti
Foto

J87a75k37u16b 50R96o48t50h

30. 1. 2018 8:42

Klesáte. Čím dál víc, čím déle, tím hlouběji. Co se s vámi jen mohlo stát? 8-o

3 3
možnosti
JP

Myslím si, že váš popis situace není přesný. Někdo zkolaboval, a část volebního štábu se snažila pohyblivou zástěnou oddělit tzv. novináře od ošetřovaného. Bohužel se to nedařilo, protože tzv. novináři znovu a znovu tyto zástěny odstraňovali, tak aby mohli situaci natáčet. Pak došlo k tomu dalšímu incidentu, sražení kamery a tří ran pěstí. Jedna do hrudníku a dvě do obličeje. Takto jsem to viděl já ze záznamu.

5 0
možnosti
Foto

J45a28k28u22b 40R63o29t82h

30. 1. 2018 8:44

Jsem rád, že jste uznal těch pár aktivistických pseudonovinářů, kteří měli na rozdíl od těch ostatních přístup přímo do volebního štábu, za jeho členy. Rokytku, Šulce a toho třetího. Zvláštní, už zase jsou někteří (a vida, dokonce rudí) rovnější. ;-O

2 1
možnosti