Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Za dva roky už bude po volbách (pokud je tedy diktátor nezruší) a už bude rozhodovat někdo jiný a jinak.

0 2
možnosti
RR

Přání je otcem myšlenky.

0 0
možnosti
Foto

Ještěže to celé řídí pan Prymula a ne někdo z opozice.

8 3
možnosti
JK

J32i34r93k87a 36K89o86r87n

23. 3. 2020 14:42

Pan Prymula je politik?

1 2
možnosti
Foto

Souhlasím s tím, že předsedou krizového štábu by měl být politik.

Co se týká cestování do zahraničí, tam ty dva roky jsou naprostý blábol. K uvolnění (uzavření) cestování do zahraničí musí být dva, které ty hranice otevřou. Např. dnes uzavřel hranice Egypt, a kdyby se pan Prymula postavil na hlavu nic mu nepomůže, že nám otevře hranice do Egypta, když je neotevře Egypt. Prakticky to myslím bude vypadat tak, že některé státy začnou své hranice otevírat pro výjezd občanů a pro příjezd cizinců a jiné státy postupně budou svým občanům povolovat odjíždět do těchto státu a vracet se zpět. Rozhodně to nebude jednorázová akce a už vůbec o ní nebude rozhodovat pan Prymula!

4 3
možnosti
TB

Tak on ale nikde neřekl, že o tom bude rozhodovat on ;-)

9 0
možnosti

Můžete se klidně vsadit. Velice zřetelně, úplně a srozumitelně oč jde.

https://medium.com/@DahnJahn/koronavirus-kladivo-a-tanec-e6ba3281ca51

To kladivo, ta obrovská restriktivní opatření jsou v celé Evropě nutná pro všechny země bez výjimky proto, aby byl získán čas proto získat - chcete-li výzbroj, kterou uplatnili země jako Jižní Korea, Tchajwan, Hongong – bez výrazného omezení ekonomiky.

Podrobnosti tady v podrobném srovnání opatření, jež učinila Jižní Korea a Itálie.

https://www.reuters.com/article/us-health-coronavirus-response-specialre/special-report-italy-and-south-korea-virus-outbreaks-reveal-disparity-in-deaths-and-tactics-idUSKBN20Z27P

Navíc - koronavirus přežije i léto. Není poražen nikde. Čína a zejména Jižní Korea, TChajwan či Honkong ho jenom zkrotili

3 0
možnosti
RC

Prymulu kritizuje i Babis, takze vase kritika opozice je zbytecne kopani.

Ad Nerudova - je zajimave, ze ji nevadi, ze ona, nikym nevolena, spoludefinovala budoucnost penzijniho systemu.

0 0
možnosti
DNP

Baibiš jen slyší některé nálady ve společnosti, tak se jim chce zavděčit

0 0
možnosti
Foto

R^ Karma. Titíž, kteří včera bodali do vlády prohlášeními, že byl pozdě aktivován krizový štáb s akcentací na to, že by v jeho čele i vněm samém mělibýt jen a jen odborníci a ne politici, kteří si ztoho budou dělat své PR, dnes plivají na Prymulu "bez politické zodpovědnosti". A důvod je hlavně v tom, že si někde na Seznamu přečtou titulek a už už honem s prohlášením, aby byli právě oni v první opoziční linii. A že titulek říká něco poněkud jiného, než zní v prohlášení šéfa krizového štábu, to už je vedlejší.

16 0
možnosti
VL

Odvolávají se na poslaneckou sněmovnu.Jako by právě ty jejich hlasy měly ve sněmovně váhu.Přitom chybělo tak málo a ....

3 0
možnosti
Foto

P78e26t71r 18H53a23n72n42i20g

23. 3. 2020 10:50

I když jsem byl pro všechny opatření, která profesor Prymula zaváděl (by dokonce i pro tvrdší a dříve realizovaná) a nyní jsem pro zrušení výjimky překračování hranic pro pendlery (nechť si pendleři opatří ubytování v místě pracoviště, pokud jsou přesvědčení, že v zahraničí pracovat musí) tak toto prohlášení považuji za nešťastné. Hlava krizového štábu by měla udílet médiím pouze aktuální, nebo v blízké době plánovaná nařízení. Uvažování o tom, jak to může vypadat za rok, nechť si nechá pro soukromí. To není záležitost, která by měla být řešena. Navíc je to věc, která může ohrozit náladu veřejnosti a její odhodlání podat pomocnou ruku. Mohla by veřejnost uvrhnout do letargie.

12 1
možnosti
Foto

P60e75t86r 81H65a40n13n84i58g

23. 3. 2020 10:50

oprava: všechna opatření

0 0
možnosti
LH

Musí prý podle opozice mluvit odborníci, ovšem nedejbože když něco odborného řeknou....

13 0
možnosti
Foto

P21e66t77r 94H38a45n39n58i61g

23. 3. 2020 11:26

Stoprocentně souhlasím s drastickými opatřeními prof. Prymuly. Jenže nesouhlasím s mediálním projevem týkajícím se vzdálené budoucnosti, byť by to mohla být pravda a a si pravdou bude. Může to vzít odvahu a otupit úsilí a mezilidskou pomoc. Slova jsou totiž někdy silnější než činy.

2 1
možnosti
  • Počet článků 2658
  • Celková karma 31,78
  • Průměrná čtenost 2016x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články