Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM

Cekal jsem odpovedi, ne "kontraotazky" a domnenky autora :-(

1 0
možnosti
JV

J42i19ř91í 74V75a92c43a

22. 7. 2014 15:56

Tak kromě Jaseňjukova: "Pff¨" jsme se žádné odpovědi dosud nedočkali ... což je krajně podezřelé.

0 0
možnosti

Spousta lidí neustále jasně vidí jediného pachatele Rusko. Všechny ostatní možnosti okázale přehlíží.

Netvrdím, že by to měly udělat USA, ale je spousta jiných možností a která je ta pravá se musí prokázat. Připadá mi, že většina lidí se večer podívala na Novu, nebo si přečetla noviny, takže vědí co si mají myslet, a dál už nepřemýšlí.

Rusko správně poukázalo, že to nemusel být jeho komplet. I ukrajinská armáda je má a v bordelu co tam panuje, nikdo neví, co je na které straně.

Pokud to byl komplet ruské armády, je potřeba zjistit, jak se tam dostal. A jestli měl i ruskou osádku. A těch otazníků je spousta.

Já osobně si myslím, že jde o ukrajinský komplet, který sebrali separatisté a protože obsluha nebyla úplně na 100% omylem sestřelili civilní letadlo. Ale to je jen DOMNĚNKA.

1 1
možnosti
IM

I66v56o 20M49i53l17d88a

22. 7. 2014 15:15

autore, proč se těch otázek od Ruska bojíte? že by špatné svědomí?

2 0
možnosti
MO

jakože myslíte, že to letadlo sestřelil autor? No vidíte, to mě nenapadlo. Jdu to ohlásit příslušným úřadům. ;-)

3 0
možnosti
MN

ja jsem nikde nezaznamenal, ze by si snad Rusko uzurpovalo pravo vysetrovat onu tragedii? Naopak hned na zacatku zacal obvinovat Kyjev Moskvu, ze ma cerne skrinky a ze budou manipulovat dukazy atd.  Lavrov rekl, ze Moskva nema zajem o cerne skrinky, ale chce co nejrychlejsi vysetreni teto tragedie a Putin rekl, ze se zasadi o to, aby byla tato tragedie nestranne vysetrena! Takze jsem vlastne nepochopil co tim chtel autor rici .. Rusko se pta Kyjeva, jenze Kyjev nebude schopen na nektere otazky vubec odpovedet, protoze v podstate armadu neridi a nevi co ta armada dela zvlast kdyz je slozena z dobrovolniku kteri jsou nadseni kdyz si mohou z kde ceho vystrelit!

5 3
možnosti
JT

To vite, v Rusku dostal prosty lid (zde ve smyslu tupy dav) nepritele, tak steka.

1 0
možnosti
MO

1) Dávám karmu

2) Jak tak celkově sleduju idnes, tak se mi zdá, že jsou zde v diskuzích pouze rusofilové a milovnící konspirací, kteří za každou cenu mají potřebu prokázat, že my  (západ) jsme ti zlí a Putin, který vraždí a zavírá své vlastní lidi pro své potřeby, je ten hodný.....

3) Už teď se dá s jistotou říct, že Ukraina je ve válce s Ruskem teď záleží, jak se k tomu postaví zbytek světa. Rusko je válečný nepřítel!!!!

0 4
možnosti
PS

Nevim nezaznamenal jsem, ze by doslo k vyhlaseni valky nebo valecneho stavu. Myslim tedy, ze z pravniho hlediska se o valce neda mluvit ani nahodou.

1 0
možnosti
JT

A jedna otázka pro autora : vy opravdu věříte tomu co prezentuje CIA a NATO ?

5 3
možnosti
JT

Tak na internetu psali to same a ti by prece nelhali.

2 2
možnosti
JT

Co to je za divny blog ? Na Ukrajine spadlo letadlo Malaysie a Rusko ma predavat nejaka data o svem leteckem provozu ? Proc zrovna Rusko, proc ne treba Kanada nebo Madagaskar ?

11 3
možnosti
RC

jste tak nachapavy, nebo to delate?

2 4
možnosti
RC

ad 1 - Ukrajina dedukuje na zaklade toho, ze pokud to nebyli oni a nechteji obvinit Rusko, pak uz zbyva jediny mozny vinik, ze? :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,92
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články