Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH
MB

Neutrálně - Současný stav dálnic patří mezi naše největší prohry po r. 1989. Vyrobit 3.8 km cesty nové, je i neuvěřitelné - 2018. To není o politické příslušnosti - To je debakl nás všech. Zdražit Známku na 2.000 Kč - Je opravdu drzost! Opět ani tak nejde o tu cenu - Pořád jde o otázku = Jak to tedy Stát s námi myslí? Kdo komu vlastně slouží ? Polsko, dálnice - nám konkrétně dokazuje tu českou marnost ... [>-]

0 0
možnosti

Nevím jestli těch 1500,- odpovídá hustotě a hlavně kvalitě našich dálnic, ale lepším systéme by asi bylo platit za skutečně ujeté kilometry. Jinak s tou D6 je to bohužel smutná pravda - dálnice, která byla postavena (rozšířena) na původní silnici 1.třídy, jenž ale vede odnikud nikam, resp. nemá napojení z Chebu na německou dálnici (tam chybí nějakých 30km, i když je pravda, že na německé straně se již staví, u nás těch chybějících 7 km ovšem ne), na druhé straně pak spojení/dálnice z Karlových Varů do Prahy, tak ta už za mého života (a to mám do důchodu cca 20 let) postavena nebude.

0 0
možnosti
PS

Dálniční mýtné by mělo být v Česku zrušeno, protože naše dálniční síť neodpovídá parametrům dálniční sítě v západní Evropě.

Tomu se říká populismus. Ne ?

0 0
možnosti
Foto

pokud se na DÁLNICI dostanete do situace, že za dvě hodiny ujedete 70 km, tak o smyslu dálničního poplatku začnete asi pochybovat také.

0 0
možnosti