Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PZ

Vite problem je v tom ze lide zoufale chteji verit ze existuje ( at je kdekoliv) nejaka osobnost ktera vsecky problemy vyresi.

Bud je to Jezis Kristus,Napoleon,Hitler nebo Putin.

A prave ta vira je zhoubna.

1 0
možnosti
JS

Člověk,který vstřelí pět branek a na šest nahraje v hokejovém zápase,kde má za partnery nejlepší hokejisty světa,je hoden obdivu.A nic na tom nezmění ani pan Barton.;-D;-D;-D

3 0
možnosti
Foto

M94i47l21a62n 47N90o22v97ý

20. 8. 2014 11:06

Myslím si, že je to tak, že my lidé prostě chceme za každou cenu vyzkoušet všechny bolestivé techniky, vše, co nám nejprve pořádně ublíží, necháme se zmanipulovat, ovládat, bít a ponižovat a pokud nás to úplně nevymaže z povrchu zemského - jakože jsme k tomu byli jako lidstvo již několikrát velmi blízko, objeví se maličká naděje, maličké světlo, které řekne : "zkusme to jinak..". My však nedbající tyto rady opět se vrháme na černá pole ovládání a marnotratu. Opět se objeví maličká jiskérka a opět ji neposlechneme. A takto to jde s lidstvem již několik stovek, ano několik stovek tisíc let. Z nějakého důvodu nechceme jako lidstvo vykročit ze svého stínu a používat v sobě skrytý pravý lidský potenciál. Ani Putin nemá pravý lék na dnešní dobu. On má však z nějakého důvodu recept na ZAŽEHNUTÍ TOHOTO V NÁS. Studuji jeho myšlenky, chytám se stébel jeho učení, je to skutečně koncert pro tělo-duši i ducha. On to nezařídí, ale postará se o to, abychom zkusili vykročit NE PO JEHO CESTĚ S JEHO PRAVIDLY, ALE PO NAŠÍ VLASTNÍ CESTĚ S PROBUZENÝM NAŠIM POTENCIÁLEM. Pokud bychom měli odvahu alespoň na chvíli připustit, že je to jediný spolehlivý směr vývoje lidské společnosti, kdy je obecné blaho založeno na rozvité úrovni lidského vědomí a moudra každého jednotlivce zjistili bychom, že v podstatě žádné vůdce v pravém slova smyslu nepotřebujeme. Ne, určitě bychom si nedokázali kvalitně vládnout sami, to rozhodně ne. Vybrali bychom ze svého středu lidské bytosti, krásné lidské bytosti s největší vnitřní harmonií (mohli by se i střídat), ti by potom jako starodávní stařešinové zasedli mezi národy k řešení jakéhokoliv problému. Protože bychom však měli rozvinutou úroveň a hladinu vědomí na vyšší úrovni všichni, realizace změn a zavádění všeho nového ve společnosti by probíhalo a začínalo VŽDY NA BÁZI OSOBNÍHO ROZVOJE JEDNOTLIVCE A JEHO VŠECH STRÁNEK OD CHARAKTERU AŽ PO FYZICKÉ TĚLO. Myslím si, že jde o jediný spolehlivý model fungování a začátku nové éry. Takto totiž Putin tvoří.

1 0
možnosti
VS

Nelze se divit Putinově popularitě, protože Rusové jsou zvyklí na "silné osobnosti. Ne nadarmo ve své anketě o nejvýznamnější historickou osbnost dali na třetí místo Stalina a na šesté Lenina. Myslím, že to jasné říká jak na tom Rusové jsou.!!

4 2
možnosti
MP

Proč nebyl tolik oblíben nikdo před Putinem, např. Medveděv a mnoho dalších. Pořád nic????

0 0
možnosti

Pane Bartoni,

Putin má podporu 90% obyvatel. Nikoli 99,99%. Podporu 90% obyvatel měl v počátku 90.let i Václav Havel. Takže když chtete porovnávat, neporovnávejte Putina s Hitlerem, ale s Havlem.;-)

2 0
možnosti
MP

Oblíbenost Havla byla pouhá EUFORIE. V Rusku je dlouhodobá oblíbenost a dokonce jde o světový rekord. V euforii se hodnotí jinak. Jde zhruba o 200 milionů obyvatel. To o něčem svědčí.

2 1
možnosti
JC

Evidentně Vám ta chemie jde lépe, než politické komentáře.

Nějak už v názvu článku nepíšete pravdu. Protože ať koukám, jak koukám, tak ten zatrolenej Putin je pořád jen jednodevítkovej.

Zase se Vám článek silně nepovedl.

2 4
možnosti
VL

článek se povedl a je to vidět z vašich reakcí!

4 1
možnosti
Foto

Úžasný článek, ano, je to skutečně tak. Lidé jsou nakloněni jeho politice, skutečná čistota jeho myšlenek, myšlenko obsahují kromě světla tvoření, také světlo duchovní naprosté čistoty. Škoda, že je jeho záměr tolik médii zkreslovaný. Putin je skutečnou rovnováhou ve světě. Je naprosto a absoolutním protipólem, jakože vše musí mít svůj protipól. Jeho politika je "pěkně od podlahy", na člověka a jedince společnosti stále více a více orientovaná věc. Netvoří "shora", ale "zdola". Věnuji se studiu jeho kroků už pěkných pár měsíců a škoda, že jsem jeho práci nezačal studovat dříve. Vím také, že se Západ všemi silami snaží zabránit jeho tvoření a nechce, aby jen zrníčko jeho postupů spatřilo světlo světa mimo hranice Ruska. Co kdyby se přišlo na to, že jeho tvoření je skutečné umění, umění lásky a rozlévání naděje a pravdy do příštích zítřků. Právě proto jej mají lidé rádi, pro jeho upřímnost, pro jeho zájem o rozvíjení potenciálu jednotlivce, stará se opravdu na všech svých úrovních vedení a řízení. Je skutečně obdivuhodný. Ne, není mým úmyslem zpívat nějaké ódy na jeho umění. Jsem zkrátka jen fascinován nad tím, jak se vyvíjí jeho dílo. Ještě však neukázal vše. Ta hlavní esa má stále v rukávu. Bude potřebovat nyní velmi mnoho trpělivosti s tím, aby ho skutečně Západ nezavlekl do III. světové války. Těžké období nás teprve čeká. Majdan, Krym, Ukrajina - to jsou teprve začátky jeho tvoření. Štvavou propagandu tady bohužel odvádějí Spojené státy. Miliardy a miliardy dolarů tečou do médií proto, aby byl skutečně pravý záměr zakryt. Jako perličku uvádím toto skutečně odstrašující video: http://youtu.be/jnZKtRejmSA - jen pro silné nátury a lidi, kteří si přejí vidět věci jinak, než skutečně jsou.

1 2
možnosti
MP

To lidé nechtějí pochopit, tu jeho trpělivost, váhavost. I při záchraně Krymu  moc dlouho váhal. Je to rozvážný politik. Kdyby byl tyran, dávno by zabral celou Ukrajinu. Něco vypovídá fakt, že auta s pomocí jsou už šestý den na stejném místě. Ale slepý neuvidí, i kdyby svítil reflektor. O jednostranné štvavé kampani ani nemluvě. Dřív byl východ zlatý a západ špatný. Dnes je to přesně naopak. Je to opravdu náhoda? Cui bono? Válka je na pokraji a lidé tomu ještě tleskají....Amerika bohužel válku potřebuje kvůli nulové hodnotě dolaru a biliardové zadluženosti. Jde jen o čas. Sestřelení letadla nebyla náhoda.

2 3
možnosti
RM

ODS má v současnosti asi 7% příznivců. To Putin má oponentů asi 15%.

Zameťte si před vlastním prahem.

2 2
možnosti
MP

Porovnávat tyhle dvě věci...RvRvRv

1 0
možnosti
  • Počet článků 2657
  • Celková karma 31,97
  • Průměrná čtenost 2017x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články