Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Pokud někam nalijete víc peněz bez kompenzace na povinných platbách, je vždy problém. Před poplatky to šlo, po poplatcích je najednou obrovská mezera. ODS udělala obrovskou chybu, něco někam nalila a ve většině nesmyslně aniž by ulevila daňovým poplatníkům. To byl začátek jejího konce. Původně pravicová strana se najednou začala chovat levicově, co jiného než absolutní propad mohli očekávat?

1 0
možnosti
PK

Uvědomte si, že naše země má cca poloviční HDP a třetinové i čtvrtinové mzdy proti západním sousedům. Dává cca 7% z HDP na zdravotnictví, kdežto sousedi cca 11. Jistě najdete všude rezervy ale zázraky neuděláte.

Navíc část státních pojištěnců - důchodci musí objektivně stát tolik, že ta dosavadní částka, kterou stát platí, je hodně malá. Nejsem proti zvyšování spoluúčasti, ale když třeba důchody prakticky stagnují, tak řekněte lidem rovnou, že lépe už bylo. a že by bylo levně u zubaře, nevím, nevím ......

0 0
možnosti
JF

Pane Bartoň, nezlobte se, ale to je takové mlácení prázdné slámy. Platí jednoduchá matematika 1 a 1 jsou 2. Socialisti něco sníží, ale státní rozpočet potřebuje naplnit tudíž musí na to někde vzít, krom toho hojně přidali na platech státním zaměstnancům. A ta vaše slavná ODS zase hrála malou domů svým kámošům s ryze čistými politiky Nečasem a jeho síťovkou nebo morálními autoritami Šnajdr, Fuksa a Tluchoř. Jak prohlásila Kočí - Oni mají vnitro, my máme justici, což v případě těchto třech apoštolů se potvrdilo do písmene. Všichni jste demokrati na hubě, ale duší jste bolševická sebranka - s heslem "Co je tvoje je i moje a co je moje do toho vám nic není"

1 0
možnosti
KT

Já myslím, že ideálním řešením by bylo stoprocentním odevzdáním výdělku. Státní rozpočet by se naplnil a poté by nám úřad spravedlivě rozdělil prostředky na přežití. 

Bylo by to nejjednodušší a nemusel by stále někdo něco předstírat, zejména pak to, že je to pro naše dobro.

4 0
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,78
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články