Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Jen se divím, že Babiš už dávno neposlal socánky do pryč. Jsou koulí na noze, která ho stáhne ke dnu.

1 0
možnosti
JS

Táhnite do háje rozdavačiRv

2 0
možnosti
Foto

Je fakt zajímavé kdo všechno se spojuje v honu na ČSSD. Všichni, počínaje SPD a konče ODS, médií a blogery.

1 6
možnosti
VH

Hrozné. Jen je zajímavé, jak pan Hamáček pláče nad zastaralým vybavením hasičů - až čtrnáctiletým. No jo - ale ministry vnitra byli v posledních sedmi letech nominanti ČSSD ( s výjimkou půl roku jednobarevné vlády ANO) - tedy včetně pana Peciny ve vládě Rusnokově. Takže to je důsledek vlády ČSSD.

Je zajímavé, že jen dva ministři se ozvali do hodiny poté, co ministryně financí prohlásila, že je třeba šetřit: šetřit považovali téměř za sprosté slovo. Je zajímavé, že to byli předseda a místopředsedkyně ČSSD. Charakteristické pro celou stranu.

Paní ministryně Schillerová požaduje (zcela logicky a z hlediska ministra financí skoro povinně) rozbor vyšších nákladů na MPSV ve srovnání s minulým rokem. 11,5 mld. není vůbec malá částka. Již téměř půl roku není totálně neschopná paní Maláčová takový rozbor poskytnout. Jen ty peníze chce a chce. Vždyť budou pro chudé (placené stejně chudými daňovými poplatníky). U Moravce kdysi prohlásila, že peníze, které nárokuje prostě musí ministr financí zajistit a jí je jedno jak. Co myslíte - je členkou vlády (která předkládá rozpočet jako sbor a jako sbor o návrhu rozhoduje)?

Je to opravdu hon na ČSSD? Nebo šest let trvající hon ČSSD na kapsu daňového poplatníka? Hon papalášů "Po mně potopa" na naši budoucí ekonomiku? Hon hlupáků "Zdroje jsou" na svá, dobře honorovaná" křesla?

8 0
možnosti
LH

ČSSD se mezi ANO a KSČm hodí naprosto dokonale a proto by měla zůstat v koalici

2 0
možnosti
MM

Opravdu je překvapivé, jak velkou měrou se může ve vládě podílet strana, kterou volilo minimum voličů. Spolu s Vámi se těším na volby.

3 0
možnosti
MV

CSSD by se mela sebrat a tuhle ostudnou koalici (oligarcha, komousi a socani) uz konecne opustit

2 6
možnosti
ZD

Nepochopil, zjevně nepochopil.

1 0
možnosti
TT

Komentátor lidovky.cz p. Kamberský komentoval situaci realisticky R^;-D.

Ten člověk je předsedovi ANO blíž než Mára Prchal.

2 3
možnosti
PK

Možná je čas, aby už konečně ČSSD našla vážný důvod odejít z vlády a to ať jde o aktuální problém neuspokojení jejich finančních požadavků, nebo nějaké jednoznačné selhání AB.

Stále více je totiž zřetelný rozklad této strany, pokud by strana byla týmová a soudržná, tak by jakýkoliv ministr – ať by si myslel cokoliv – srazil podpatky a neudělal nic proto, aby se oslabovala jeho strana. Ukazuje se, že sociální demokracie – zejména centrální vedení, poslanecký klub – jsou velmi roztříštěné, vzájemně si nevěří a nejsou schopni týmové souhry a strategie. Tím oslabují svoji značku. Jediným, kdo na tom vydělává, je bohužel jen prezident.

4 1
možnosti
ZD

Souhlas a podle informací si nejen navzájem nevěří, ale dělají sami na sebe podrazy a každé křídlo to táhne jinam. Volba kandidáta na ministra u kterého jo dopředu jasno, že bude mít problém je jedním z důkazů.

2 0
možnosti
VS

Už přece Špidla říkal: Zdroje jsou. Až se jednou sečte kolik nás ČSSD stála, tak se nám protočí panenky.[>-]

9 2
možnosti
JK

Hamáček začíná mít výrazně navrch, ani ne tak vlastními schopnostmi, jak souhrou náhod, i když třeba to tak plánoval.

Prvně Miloš se svou nabubřelou sebestředností a pomstychtivostí protiústavně oddaluje svoji povinnost jmenování, až nyní se to přidružilo do projednávání rozpočtu jako další páka na Andreje, který je neschopný situaci vyřešit. Podezírám Hamáčka, že se znalostí Milošovi nátury mu stanovil ultimátní datum jmenování, což mělo předpokládatelný opačný účinek. Andrej svojí neschopností porušuje koaliční smlouvu a je to důvod pro opuštění vlády.

Za druhé jde o sestavení rozpočtu, zde se opět Andrej dostal do vlastní pasti koaliční smlouvy a stanovených priorit vlády. Totiž v euforii se kterou obrážel České kraje, kde sliboval hory doly (ovšem jen tak ústně a to neplatí), nasliboval stejné nemožnosti v programu vlády a v koaliční smlouvě. Teď ho v tom začíná Hamáček koupat a je to i druhý důvod pro opuštění vlády.

Za třetí se může přidružit, trestní stíhání za Čapák, zneužívání dotací EU, nutnost jejich vrácení (katastrofa pro rozpočet) a nezapomeňme na daňový únik Agrofertu, který vyšetřují Němci a naši financové, jindy tak akční, dělají jako že nic. To jsou další důvody pro opuštění vlády.

Suma sumárum zbývá Hamáčkovy a ČSSD správně všechno mediálně uchopit, přetáhnout zpět rozutíkané ovečky a ve správný okamžik poslat vládu ke všem čertům. Když k tomu připočítám předpokládané protibabišovské demonstrace po prázdninách a listopadové výročí (noční můra Babiše, doslova noční utajený kladeč květin), tak nás čeká výživný podzim.

3 6
možnosti
AP

Kterou část koaliční sml. že to AB porušuje?

2 0
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,57
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články