Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Když ten úřad vyšetřoval Babiše kvůli 50 milionům, mohli se novináři strhat.

Teď jde o miliardy a zdá se, že to novináře nijak zvlášť nezajímá...

2 0
možnosti
Foto

Tečkované příběhy-o lidech, kterým vakcíny zkazily život. Viz odkaz.

Nucení mladých lidí a dětí do očkování (kde oficiálně "přínosy nepřevyšují rizika") a skutečnost, že nemocní s covidem byli neléčeni (mnoho z nich zemřelo zbytečně na tromby atp.) - to byl zločin.

https://smis-lab.cz/2022/08/31/teckovane-pribehy-dokument-ktery-byste-meli-pred-dalsi-teckou-videt/

3 0
možnosti
Foto

J56i47r33i 27C10i32z

2. 4. 2024 13:45

Jak dojemna starost o pani von der Leyen od nekterych diskuteru. V dobe Covidu se zastavil temer cely svet a nikdo nemel vakcinu na obranu. Teprve americka firma Pfizer ve spolupraci s nemeckou BioNTech jako prvni prisli s vakcinou, ktera po narocnych zkouskach zpusobila ulevu v cele pandemii a byla pouzita s uspechem na celem svete. Ovsem ted se samozrejme vytahuji nejake idiotske konstrukce, ze ji EU nakoupila prilis mnoho a najednou je tady u prevlecenych bolseviku pani von der Leyen "eurosoudruzka". Co jste delali v dobe Covidu vy, sedeli v hospode a kecali u piva? To asi tezko, byli jste radi ze vam stat platil za nicnedelani a valeni se doma. Nehlede k tomu, ze nakup vakcin platily staty s nejvetsimi prispevky na chod EU (Nemecko, Francie, Italie atd), nikoliv mistni danovi poplatnici. CR sice prispiva nejakou skromnou castkou, ale mnohem vic vytahne z fondu EU na ty svoje proslule projekty (rozhledny v udoli, cyklostezky odnikud nikam atd).

1 3
možnosti
Foto

Mně víc vadí, že nevíme fakta o tom, kde, jak a proč přišel covid na svět. Když by se neutratily peníze za zbytečné vakciny, utratily by se za ještě zbytečnější komodity.

1 0
možnosti
JV

O nebývale blízkém vztahu mezi firmou Pfizer , paní von der Leyen a její rodinou, si vrabci cvrlikají už hezkou dobu. Použil jste frázi, kterou slýchám od jejích zastánců často : Po bitvě každý generálem. Tady ale nikdo nevyšetřuje, že vakcíny objednala. Vyšetřuje se za kolik, za jakých podmínek a zda k takovému počtu byl oprávněný důvod. Mně přitom osobně zaráží, jak je možné, či jaký mandát měla k tomu, aby jedna takováto úřednice sama rozhodla o miliardových obchodech z evropských peněz.

14 1
možnosti
MK

Není to bohužel vtip, je to opravdu obrázek práce s. Lejnové.

10 1
možnosti
MM

Inteligentní reakce od "inteligenta".

4 7
možnosti
  • Počet článků 2686
  • Celková karma 29,14
  • Průměrná čtenost 2015x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články