Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Podle statistiky od začátku září má Spojené království 17, my 9% zdravotnictví. Tedy i když se u nás pro "serious, critical" - vážně nemocné nepoužívá žádný účinný lék (což je zločin), Britům umírá 2x víc. Japonci užívají ivermektin, mají jen 2, Izrael 3,2%. Tato čísla jsou z počtu vážně nemocných a mrtvých, kteří byli započteni za oběť kovidu.

0 0
možnosti
VB

Švýcarsko dnes skutečně uznalo imunitu uzdraveným na 12 měsíců, a to s dovětkem vlády: nové vědec. poznatky prokazují, že po uzdravení z infekce je člověk chráněn před hospitalizací. Kdo svůj covid nemůže prokázat PCR testem, může si udělat test na protilátky (jako v Rakousku) s platností na 90 dnů. Stačí, když test oznámí "pozitivní", není třeba měřit různé množství protilátek, protože do výrobku je již zabudována vyhovující mezní hodnota, při níž lze test uznat jako pozitivní na protilátky. Švýcar. vláda odkazuje na testy, které splňují standardy WHO - je zajímavé, že hoši kolem p. Vojtěcha neznají standardy WHO.

0 0
možnosti
VV

;-D;-D;-D Jak muze nejaka zeme uznavat nejakou imunitu? Od toho jsou vsude na svete specializovana zdravotnicka pracoviste, Opravdu uz se prekonavate v psani vasich nesmyslu. Nechcete si trochu odpocinout?

1 2
možnosti
PB

P86e62t74r 44B80u95r29i84a61n

3. 11. 2021 14:43

Karma. I když to kopnutí si do někoho, kdo u toho vůbec není, jste si mohl odpustit. Ale vy už jste takový.

0 0
možnosti
JT

J16i51r89i 30T26i29c24h22y

3. 11. 2021 14:19

Jak uz jsem se zminil v jinych diskuzich, ten covid je zakerny a nevyzpytatelny, moc nezalezi na tom, ktera vlada jedna ponekud "lepe" a ktera ponekud "hure". Jiz v zacatku prichodu covidu se vyhlasovalo, jak nektere zeme dobre zvladaji napadeni - treba Japonsko, nebo Florida - pak byla jen otazka casu, nez se ten covid tam dostal a zaradil.

0 0
možnosti
VB

V Evropě se umírá na covid zhruba kolem 2 % z pozitivně otestovaných (resp. těch, kteří se otestovat nechali). Ve Skandinávii se v některých zemích umíralo na covid v méně než 1 % (a to i v době bez vakcinace). Čili měli jsme se včas poučit, jak je možné, že v některých zemích mají lepší výsledky s menšími zásahy do práv lidí. Dnes se s covidem kumulují i jiné respirač. viry (chřipka, RS virus - velmi podobné příznaky, které někdy nerozezná ani lékař, ani laboratoř). Na podzim a v zimě se všeobecně umírá více z různých důvodů, zdravotně oslabeným docházejí duševní i tělesné síly. Tomu nezabrání ani vakcína, ani experimentál., nedostatečně vyzkoušená léčba; lidem se horší jiné nemoci, k tomu je jen navíc otestují pozitivně (někdy chybně). Podíl očkovaných v jednotl. zemích je třeba ověřit - zda ho vypočetli z celk.populace či jen od 18 let apod., pak se ten podíl liší. I očkovaní roznášejí infekci, proto skandináv. země občanům říkají: bez ohledu na očkování s příznaky buďte doma. Bezpříznakových se neobávají, většinou se pohybují mezi mladšími a zdatnějšími, jimž covid moc neuškodí. Počet mrtvých mj. souvisí s kvalitou péče v ústavech, s celk. život. podmínkami lidí, s počtem hodně starších seniorů, s podílem zdravotně vážně postižených v populaci.

2 0
možnosti
VB

Jediná rozumná cesta je ta skandinávská: tyto země se např. včas připravily na podzimní záplavu jiných respirač. nemocí. Ptám se, kolik českých lékařů a laboratoří rozezná covid od RS viru, příznaky jsou podobné. Jde i o ev. selhání laboratoří, což se stalo jak v UK, tak ve Švýcarsku - masivní výroba falešných výsledků testů selháním personálu. Je třeba mít dobře podchycenou péči o lidi v ústavech, kteří jsou celkově zdravotně oslabení - ať očkovaní nebo neočkovaní, u nich je třeba kontrolovat celkový zdrav. stav, předcházet jejich nákaze, včas řešit horšení stavu z jakýchkoli příčin. Oslabenějším občanům žijícím doma je třeba vysvětlovat, jak se chránit před jakoukoli respirač. nemocí.

0 0
možnosti
Foto

Marně jsem hledal na mapě světa stát, který by nás v počtu nakažených na sto tisíc obyvatel předčil.

1 0
možnosti
Foto

Pandemie je, když je 16 OOO až 18 OOO nemocných. U nás je nemocných na covid 8 OOO,

0 0
možnosti
  • Počet článků 2657
  • Celková karma 31,86
  • Průměrná čtenost 2017x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články