Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Skvělý článek - blog.

1 0
možnosti
FS

Pořád nechápu ty klady v postojích k základním otázkám u dosavadního prezidenta, o kterých jeho zastánci mluví. Ptám se - co konkrétního vykonal pan Zeman v oblasti nechtěné imigrace?"

Proč si doposud nesjednal schůzky, nejednal a nepřesvědčil přední "hýbatele" evropské politiky (něm. kancléřka, fran. prezident, předseda E. komise, předseda E. rady atd.) o svých kladných názorech - proč o tom mluví jen na náměstí, ve vinařské škole, v gymnáziu atd. v Horní Dolní vesnici?

Prozatím jenom v Parlamentu EU a v plénu OSN mluvil hlavně o odstranění sankcí proti Rusku a o uznaní anexe Krymu. I tam se zmínil o nutnosti zastavit imigraci, ale na tak širokých plénech před práznými sály (!) bez dojednané podpory ostatních účastníků předem se tyto úvahy do nějaké publicity vůbec nedostaly.

4 0
možnosti
JP

Vůbec Vám nerozumím..Kritizujete "měkkost" listopadu89 nepotrestáním komunistů, zárověň podporujete komunistické názory a bolševického a proruského kandidáta Zemana. Kritizujete nejednoznačné vyjadřování Drahoše, ale uvádíte jeho jasná stanoviska k zásadním otázkám dneška, včetně přijetí Eura. Zemana mohou volit jen kovaní komunisté, estébáci, ti, kteří by raději socialismus, nevzdělanci a hlupáci. Všechny tyto charakteristiky setkat v jedné osobě.

9 0
možnosti
MK

Karma za věcné postřehy :-)

Jaký to rozdíl oproti článkům podporovatelů v různé míře fanatismem stižených!

Pár poznámek - dle mých názorů:

1. Jiří Drahoš nemá na to, aby nějak moc konkuroval anebo "skřípnul" Andreje Babiše.

2. Jiří Drahoš nemá moc zkušeností s životem běžných lidí a vzhledem k jeho práci a minulosti ani mít nemůže. Jeho podpis petice Vědců pro strachu a nenávisti hovoří sám za sebe. Jeho tvrzení, že chce být prezidentem všech, působí značně nepřesvědčivě.

3. Jiří Drahoš, pokud bude zvolen, bude především prezidentem mainstreamové politiky EU. Neočekávám, že by kdy SKUTEČNĚ bojoval za státní zájem proti zájmu EU - dostaneme-li se kdy do takové situace.

Pěkný den :-)

5 8
možnosti
Foto

"1. Jiří Drahoš nemá na to, aby nějak moc konkuroval anebo "skřípnul" Andreje Babiše."

Takže vy tomu, když Zeman říká, že klidně nechá vládnout Babiše i bez důvěry, říkáte skřípnutí???8-o8-o8-o Uvědomujete si, co říkáte za neskutečné hlouposti?

Od vás bych se nechala natahovat na skřipec ;-D

11 2
možnosti
FS

V této hektické době volby vlády a prezidenta ČR ... děkuji za skvělý, výstižný a pravdivý blog. KARMA ! R^R^!!

7 3
možnosti

J23a89n 68Š39u92r44c

16. 1. 2018 13:44

Pane Strnade, má být mínus. A velké.

0 0
možnosti
JF

Tak to tady dlouho nebylo, aby někdo obhahoval nomenklaturní komunisty. Tož to jsme hezky posunuli ..............

2 2
možnosti
Foto

Vy chcete moc? Tak jste měl také kandidovat! ;-D

2 0
možnosti
PK

Volba nebyla přeci o nej prezidentovi, ale o tom jak se zbavit MZ. To se povedlo, protože matematika říká , že vítězství je pana Drahoše a to bez oheldu na nějaké diskuse. Pan Drahoš bude mluvit slušně a to byl základní požadavek například zdejších členů týmu Antizeman a to si myslím,že jako kvalifikace stačí...bo přijímat a potvrzovat diplomaty, poyšovat do prof.stavu, jezdit po návštěvách v cizině to neklade velké nároky. Na schvalování zákonů bude mít poradce a tak ani v této oblasti není problém. MZ si konečně odpočine a užije si zbytek života na vysočině s kvalitní literaturou.

4 1
možnosti
Foto

Pane Korecký, aby se nejvyšší představitel státu choval slušně, by měl být požadavek všech lidí. Dokonce i těch neslušných.

8 1
možnosti
Foto

Každý národ má nějakou elitu,at se Vám to líbí nebo ne.K ní patří především vzdělaní lidé,kteří mají něco za sebou.Tedy jistě i vědci.Pan Drahoš,Grygar nebo přední světový egyptolog Bárta mezi ni patří.Máte s tím problém....?

10 4
možnosti
FS

Elita národa a Politika nejsou jedno a to samé. Zkrátka Drahoš, Grygar i Bárta mohou býti vynikajícími vědci a špatnými politiky zároveň. A být prezidentem je rozhodně mnohem více funkce politická než vědecká. Zkrátka nejsou žádné záruky - zato je mnoho pochybností - zda prezident vědec Jiří Drahoš bude úspěšným a zkušeným politikem.

7 2
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,87
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články