Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Jsem rád, že alespoň “cosi existuje“ jako metoda ke sledování a reakci na ten hnus z Číny. Není a ani to nemůže být dokonalý, málokdo ve světě byl na takový průběh připraven a tak někdo chápe a další si vybije frustrací nadávky na diletantské řízení. Bohužel, přál bych si někoho, kdo by to uměl uřídit, ale nevidím tady alternativu lepšího řízení, když probírám jaké persony nabízí dnešní opozici...

BTW pani Bošková tady pravidelně avízuje na svém blogu situaci v Evropě a jen málokdo může slavit.

Ale virus dostal mj. na kolena i nej demokracii a zároveň nejbohatší zemi na světě, jeho účinky tam odhalily celou řadu systémových problémů, například nemocnice jsou nedostatečně financovány, infrastruktura ve venkovských oblastech a chudých oblastech se rozpadá, nezbytná ekonomická pomoc je omezována legislativou, mnoho Američanů nemá ani zdravotní pojištění a když k tomu připočtete, že tamní společnost je rozervána kulturní válkou a i výsledky voleb...no a nejvíce byly zasaženy barevné komunity, a když ještě dále přičtete běžné nemoci v tamní společnosti jako je hypertenze a cukrovka, žádný oslavný pokřik není slyšet a navíc americký fotbal bez diváka.

1 0
možnosti
Foto

Já frustrován nejsem a zcela odpovědně označuji tuto vládu za diletantskou a populistickou. A to není výkřik do tmy. Je to proto, že neřídit se zkušenostmi jiných a radami odborníků a řídit stát metodou pokus-omyl a jako hlavní hledisko mít úspěch ve volbách, se jinak nazvat nedá.

0 0
možnosti
Foto

J47o92s74e85f 81B57á53r24t91a

22. 12. 2020 10:57

Zprávy v televizích jsem přestal sledovat a v jejich době jsem začal přepínat na jiné kanály. Úplně náhodou jsem přepnul na televizi JOJ, na které byly slovenské zprávy a to mě zaujalo. Dobu, které naše televize věnují tomu, kdo ještě nedostal kompenzace kdo všechno trpí pod naší vládou, tak Slováci stejnou dobu věnují reportážím z kovidových oddělení. Ukazují, jak zdravotníci padají na hubu a jak trpí pacienti s kovidem. Co se týká politiků, tak se tam melou snad ještě víc než u nás. Zkuste slovenské zprávy a srovnejte s našimi.

2 1
možnosti
PK

Mám to stejný, zprávy již delší dobu nesleduji, tedy v VPT ČT, více zajímavostí se najde na zahraničních stanicích a diskusních webech.

2 0
možnosti
Foto

Počátek očkování ještě zdaleka neznamená konec problémů a určitě ne výjimečného stavu. A když už připomínáte kdy, kde kdo, tak jste zřejmě zapomněl, co vše slíbila vláda v březnu a dubnu a jak po většině z toho neštěkne pes. To není o selektivní paměti, ale o selektivním přístupu a osobních preferencích. Já považuji výkony vlády a premiéra v letošním roce z ukázku diletantismu a populismu, vám se líbí. A vo, vo, vo tom to je.

0 0
možnosti
JJ

J81a77n 23J94a12n49u44š39k92a

22. 12. 2020 11:09

ockovani je placebo, vakciny proti chripce jsou tu leta, stejne se kazdy rok objevi chripkova epidemie a zasahne i vakcinovane

1 0
možnosti
  • Počet článků 2677
  • Celková karma 29,88
  • Průměrná čtenost 2016x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články