Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Fixace ceny elektřiny se nevztahují na regulovanou část. Jestli je i zbytek Vaší úvahy postaven na podobně chatrných argumentech, pak je to snůška fabulací.

4 0
možnosti
ZZ

Proto může cena růst do astromických výšek !!!

1 0
možnosti
DR

Bojuj Radku, bojuj.

4 1
možnosti
JK

Na podporu Ukrajiiny je Fiala a spol. mistr. Ale pro v tomto případě na dotace energií už nemá peníze.

5 2
možnosti
Foto

Když pan premiér Fiala lhal poprvé, že prý "jeho vláda nebude zavádět žádné daně", tak klidně bude lhát i podruhé a dělá to nyní jen proto, aby mezi lidmi nevznikla panika. Ovšem, kam (a jak úspěšně?) se schová a čím se zakryje, až ta elektřina bude dražší - to vážně nevím.

17 1
možnosti
PB

..... si nedělám žádný iluze o politicích,- lžou všichni!,- ale že sa odváží zrovna pan premiér někoho osočit ze lži, tak temu říkám zvrácená drzost deprivanta s bezbřehou troufalostí..... šak brzy uvidíme, jaký numera reprezentují ty "nižší jednotky"!

10 2
možnosti
RK

Takhle byste o expremiérovi psát neměl.

0 11
možnosti
RK

Já bych to neviděl tak dramaticky. Až bude nejhůř, přijde Markéta Pekarová Adamová, nahodí nové mikádo a vysvětlí nám, jak to oni dobře dělají a my jsme blbci, kteří ničemu nerozumí. Jen aby pochopili ještě jednou jim dali důvěru - i když, k čemu vlastně?

19 7
možnosti

Ano, ekonomika prokazatelně klesá a klesat bude. Motor ekonomiky jsou u nás automobilky a těžký průmysl. Auta na elektřinu většina uživatelů nechce a těžký průmysl stojí, viz existenční problémy Liberty Ostrava. Vysoké ceny energií, emisní povolenky a nezákonné a neetické spekulace majitele dovedly tento podnik s 60letou tradicí na pokraj propasti. Vláda vlastně neřeší nic, vlastně ano, jak vyzrát na Babiše a být další 4 roky u koryta.

30 5
možnosti
RK

Proč by měla vláda řešit neetické spekulace majitele podniku? Jste se seknul o víc než 30 let.

4 18
možnosti
BP

Kdo se lhářem narodil, zůstane lhářem a jako lhář bude znám i po smrti.

3 0
možnosti
MV

Pokud příznivec autora napíše, že na UA nejde o válku, ale o speciální vojenskou operaci, ze které válku udělala EU společně s USA, tak je to s inteligencí některých zde i mimo blog horší, než jsem si dokazal představit.

9 11
možnosti
MV

Autorem té vypsané hlouposti je p Zavadil. Zapomněl jsem uvést do příspěvku.

4 0
možnosti
MK

Vláda by se především do cen energií neměla vůbec plést. Teda, pokud ještě žijeme v kapitalismu.

3 0
možnosti
PZ

Ona se vláda do ničeho neplete, premiér se jen snažil vysvětlit, ale strašení zabírá lépe, kolik jste si koupil benzínu za 100kč/l??

0 3
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,92
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články