Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

V18i15l66é56m 59B95a13r61á23k

31. 10. 2023 12:50

Kdybyste alespoň věděl, jak Unie funguje.

V Unii rozhodují státy a z 1100 hlasování bylo Česko většinově přehlasováno ve 20 případech. Takže všechno je i na základě našeho rozhodnutí. To jen hloupí japonští popeláři tvrdí opak.

Směrnice nenavrhuje nějaká Evropská unie, ale Komise složená z politiků navržených politiky členských států a podle programu práce Komise na jejich funkční období, kterýžto program schvalují opět členské státy v Radě Evropské unie.

0 1
možnosti
ZZ

Jak napsal pan Bokůvka: co EU činí, to dobře činí. A evropští úředníci přesně vědí, proč tak činí. Kdo s nimi nesouhlasí, je prorussssssský šváb.

1 0
možnosti
LM

Svatá pravda. Karma k tomu.

3 1
možnosti
MB

Jak praví morální majáky, zakomplexovaný hloupý čecháček, co byl nejdál v nejbližším větším městě, nemá šanci pochopit tak složitou věc, jakou EU bezesporu je.

Prostě, co EU činí, to dobře činí. A evropští úředníci přesně vědí, proč tak činí. Kdo s nimi nesouhlasí, je prorussssssský šváb.

6 0
možnosti
Foto

Někteří naši občané by spíš potřebovali na křižovatkách bidelníky, aby je správně navedli, jak a kam zahnout. Šipky jsou málo.

Ale zahnout vlevo - to jim jde.

0 1
možnosti
ZZ

Hloupé, jako vždy.

0 0
možnosti
RC

Klaus byl zbabelec... pry varoval... ale podepsal.

4 10
možnosti
LP

Chtěl bych vidět vás, kdyby vám hrozili velezradou, zbavením svéprávnosti a zavřením do blázince, pokud nepodepíšete, jako tenkrát jemu.

9 2
možnosti
JR

J18a53n 73R38á36ž

25. 10. 2023 13:21

Kdyby se nás bláznění Bruselských nýmandů tak bolestně nedotýkalo, museli bychom se jejich absurdním výmyslům smát. Jedno je jisté: Každá absurdnost narazí na realitu, jako už na ni narazili Green Deal i Merkelové "Wir schaffen das". Každá další absurdnost přispívá, když už ne přímo k rozpadu EU, tak určitě k její transformaci do původního konceptu unie samostatných suverénních států s volným pohybem osob uvnitř unie, ale s důslednou ochranou vnějších hranic, i volného vnitrounijního pohybu zboží a služeb, ovšem bez direktivního zasahování do vnitřních záležitostí členských států.

7 2
možnosti
RJ

Transformaci? A kdo jí provede?

1 0
možnosti
PB

..... tak vono cca 60 tisíc úředníků s mnohamiliardovým rozpočtem musí něco vymyslet a vyprodukovat,-žejo?!,- ..... jen tak namátkou,- např. změna času!, to je kardinální problém a od roku 2018 běh na dlouhou trať - v roce 2019 mělo byt hotovo, potem v roce 2021,- nóóó, a máme tady pomale přelom 23/24 a porád NIC?!?,-je to složitý, náročný, obtížný, zapeklitý problém!

9 2
možnosti
PL

Zapomněl jste na zakřivení banánů.

2 0
možnosti
LC

Když si vzpomenu, jak všichni známí velcí synové a dcery, kovaní eurohujeři, chtěli Klause, za jeho lelkování s podpisem LS, ukamenovat, upálit a popel rozmatat do všech světových stran. No a ukázalo se, že měl zase pravdu.

24 3
možnosti
Foto

Co se týká těch domácích zvířat a jejich údajného omezování, jde o cca rok starou rezoluci Evropského parlamentu, který, jak známo, nemá zákonodárnou iniciativu.

Čili opět bouře ve sklenici vody, podobně jako zpřesnění zahnutí banánů nebo šířky okurek.

9 17
možnosti
ZZ

Všechny zákony a nařízení - i ty nejhorší, začínají nejprve nápadem.

Nápad a rezoluci už tu tedy máme a teď už jen nezbývá než čekat, co z toho komise povinně nařídí !

17 3
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,92
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články