Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BV

Britská ponorka u Krymu? ;-D

Zřejmě jste už viděl ten britský torpedoborec na dně.:-)

Ostatně Konvence z Montreux stanoví, že v Černém moři mohou působit jen ponorky sousedících států. Takže se tam nejvíc vyskytují ty ruské a turecké.

0 0
možnosti
ZZ

Středeční střet mezi ruskou pohraniční stráží a britským torpédoborcem Defender Britové očekávali, když svou loď vyslali z ukrajinské Oděsy na trasu vedoucí i místy vzdálenými necelých 20 kilometrů od pobřeží Krymu. Oficiálně po incidentu britské ministerstvo obrany hovořilo o „pokojném proplutí ukrajinskými teritoriálními vodami“ při přesunu z Oděsy ke Gruzii.

:-)

0 0
možnosti
Foto

Jak nazvat člověka, který je potěšený anexí cizího území, který agresora vynáší do nebes? Jak pojmenovat takovou osobu, která dehonestuje napadený stát za to, že nesouhlasí s krádeží svého území? Jak popsat tvora, kterému výsostně imponuje vlk v rouše beránčím, diktátor, vrah a světu nebezpečný jedinec či stát?

Inu, já bych se k nějaké charakteristice určitě dopracoval a výstižný popis našel. No, upřímně, už se tak stalo. Ale publikovat se to zde nesmí ....

4 3
možnosti
OD

Klidně mu říkejte ty jeden Bartoni....

0 0
možnosti
JL

Generálové hrají své hry. Proč se cpe Británie ke Krymu? Je to zase jen mocenská hra, mocenské šachy, které Angličani provozovali vždycky. Pokud se obecně mentalita lidí nezmění, budou stále hrozit války s nedozírnými škodami.

4 1
možnosti
ZZ

Bylo třeba ověřit které radary a jak po sobě se zapínají.

:-)

1 1
možnosti
Foto

No dát to tam mohl kdokoliv. Třeba Paroubkův Marťan, nebo náš premiér, co umí zachraňovat mrtvé. Ale já bych se přeci jen přikláněl k ruskému podvrhu. Přeci se tam jasně píše, že Britové chtěli provokovat. To smrdí ruskou maskírovkou na sto honů.

4 4
možnosti
JR

J29a16n 88R15á60ž

28. 6. 2021 13:46

Takže BBC po důkladné analýze vyhodnotila dokumenty jako autentické, britská vláda se tím vážně zabývá, britské ministerstvo obrany vydalo tiskové vyjádření, že vyšetřuje „incident, při kterém se citlivé dokumenty obrany dostaly do rukou zástupce veřejnost, ale pan Flaška ví, že to tak nebylo a považuje to za ruský podvrh.

Začínáte být s tou rusofobií trapný!

6 0
možnosti
JR

J64a35n 31R83á84ž

28. 6. 2021 13:19

Z nálezů tajných materiálů o tak citlivé operaci britských vojenských kruhů (nedá mi se domnívat, že to bylo schváleno v operačním centru NATO) lze dovodit, že existují lidé s přístupem k tajným informacím, kterým je jasné, že podobné "průzkumy bojem" mohou vyvolat konflikt s nedozírnými následky.

Takových vojenských provokací směrem k Rusku, v době, kdy je Rusko nervózní z vojsk NATO na svých hranicích a jeho generálové už nechtějí dál ustupovat, bychom se měli obávat a ne je schvalovat.

PS. Rozhodně to na zastávku nepoložil nějaký ruský špion. Ten by to poslal kurýrem do Moskvy, aby toho Putin využil propagandisticky a cíleně.

3 0
možnosti
JL

Mam na Vas pane Razi otazku. Kdyz tedy, jak pisete je Rusko z pritomnosti vojsk NATO na svych hranicich tak nervozni, proc Rusku nevadi vojenska cviceni NATO ve zemich pobaltskych? Naposledy tusim v Estonsku a Rusko nervozni nebylo a ani v tom provokaci nevidelo. Proc prave Ukrajina Rusy tak znervoznuje? Proc Ukrajine,

tu jeji nezavilost tak nepreji?

0 0
možnosti
BM

Provokují, aby pak mohli říci, "to ne my, to Rusové". S těmi lži o anexi Krymu už by také mohli přestat. Jen se zesměšňují.

2 2
možnosti
HH

jakože Krym nebyl anektovaný a ti vojáci tam byli na dovolené?

2 0
možnosti
ZJ

Traška s nějakými papíry byla návnada, kterou tam položil Čuk a Gek. A akci řídiil Zeman.

0 0
možnosti
LJ

Někdo vynášel z generálního štábu tajné dokumenty. Možná je chtěl doma ukázat manželce, možná mu za ně někdo nabídl kulatou sumu, kdo ví? Důvody mohou být různé. Možná v roztržitosti je zapomněl na zastávce, možná je měl dát do mrtvé schránky, ze které by si je někdo vyzvedl a něco udělal špatně. Vysvětlení se někdy dostane na veřejnost až po dlouhých letech. Přeji proto všem zvědavým pevné zdraví, aby se toho dožili.

0 0
možnosti
AN

A31l35e28š 62N32o98v82á85k

28. 6. 2021 10:57

Putin Bidenovi slíbil, že do stavby Nord Stream 2 zaangažuje i "ukrajinskou" firmu Burisma...:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 2655
  • Celková karma 31,52
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články