Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Mne sa strašne páči to informačné embargo, ktoré na seba ľudia dobrovoľne uvaľujú.

Vtipné je aj to, že z prejavov západných politikov sú nám našimi médiami predkladané len tie vhodné časti, ktoré sú v súlade s proukrajinskou propagandou.

Druhá časť prejavov je taktne zamlčaná a médiá tak vytvárajú falošný dojem, že Ukrajina vyhráva a že vyhrá a dobije naspäť stratené územia.

V skutočnosti sa západní politici desia najbližšej prehry vo voľbách a nie nejakého Ruska. Ukrajinu by mali u zádele presne tak, ako posledných 30 rokov, ale táto vojna ničí business na takej úrovni, že musia ísť dohovoriť Zelenskému, páč inak prídu o sponzorov.

Ukrajina brutálne prehráva a je úplne jedno, čo si prajeme, ako veľmi im držíme palce, ako dlho sa a nich modlíme, koľko peňazí a zbraní im pošleme.

Je najvyšší čas prebrať sa a začať čeliť realite, tlačiť na zahájenie mierových jednaní, pretože každý deň umierajú nielen stovky vojakov na oboch stranách, ale tiež desiatky či stovky nevinných civilistov.

1 0
možnosti
JK

To jsem si všiml... pan Bartoň vždy nečekaně udeří a pak beze stopy zmizí, úplný sovětský partyzán...

2 0
možnosti
Foto

Ano, zmizí a zůstane po něm sirný puch. Jde se realizovat do Neviditelného psa.

1 0
možnosti
Foto

Rusko za válku na Ukrajině denně vydá devět set milionů dolarů V červnu Rusko v boji přišlo o 30 850 vojáků, 1 363 tanků, 3 354 obrněných vozidel, 661 dělostřeleckých jednotek, 207 salvových raketometů, 210 letadel, 175 vrtulníků, 521 dronů a 2 325 dalších vozidel. Rusové ztrácejí třikrát až čtyřikrát více techniky než Ukrajinci .

8 0
možnosti
Foto

Tudíž denní ztráty jsou cca: 1500 vojáků, 65 tanků, 170 OBV, 30 dělostřeleckých jednotek, 10 salvových raketometů. 10 letadel, 8 vrtulníků, 25 dronů a 120 dalších vozidel. Podle Kyjeva mělo mít Rusko čtyřnásobnou převahu. Ještě pár dní a bude po ní.

2 2
možnosti
JL

Ano, je to těžké ubránit tuhle carskou gubernii a polsko-uherské državy před Ruskem. Johnson navštívil Kyjev a řekl, co si o tom myslí. Bylo by to drahé a nejisté. Jsou jen 2 varianty - jedna je boj až do konce a druhá: rezignovat, domluvit s Ruskem mír a pak se zaměřit na obnovu zbytku Ukrajiny a na pokus o vstup do EU. Taková je drsná pravda. 3.možnost je Boží zázrak. Země byla dosud okrádána svými politiky a oligarchy, to by taky muselo přestat, bylo to asi horší než v Česku. A je...nikdo přece nedoufá, že lidi jen tak přestanou krást, když mohou.

3 1
možnosti
Foto

A Vy můžete zaručit, že Rusko nějakou dohodu dodrží? To bude pokračovat salámovou metou a ukrajovat další a další kousky Ukrajiny.

Zapomněl jste na možnost, že Vožď bude sesazen.

1 0
možnosti
AM

S těmi lidskými zdroji, kterých prý má Rusko hodně, bych byl opatrnější. Jestli by měli rukovat rezervisti, tak se dostanou přímo do pekla. Protože to co Rusko nyní na Ukrajině dělá, je čiré zlo. Rozbíjejí všechno na padrť a trhají lidi zaživa na kusy...

Abyste bojoval, potřebujete motivaci. Ale čiré zlo se nedá nijak okecat a ti vaši rezervisti budou mít problémy umírat pro čiré zlo, protože i Rusů tam umírá hodně...

Největší řezníci, svoloč bez kouska lidskosti v těle, psychopati, násilníci, začínají Rusku docházet a bez nich to půjde mnohem hůř.

6 1
možnosti
Foto

Ve vítězství Ukrajiny se věřit nedá. Snad tak ještě remíza, pokud by ji Západ poskytnul jaderné zbraně. Potom bychom mohli slavit nerozhodný výsledek na většině zbytku civilizovaného světa.

0 6
možnosti
JH

J12a82n 27H87a98r33v21a83n

20. 6. 2022 10:08

... - pokud by Západ poskytl Ukrajině jaderné zbraně, tak už nebude nikdo :-/

2 0
možnosti
Foto

... a k tomu vám, kremrolím, dopomáhej Satan...:-/Rv

8 0
možnosti
TC

Neschopný Boris Johnson nemá v čele Velké Británie co dělat, měl by být nahrazen Janem Bartoněm. A ten se může o svoje moudra podělit s angličany

na stránkách The Daily Telegraph, ale spíše levicového The Morning Star. A my budeme mít od něho pokoj. Tedy možná.

5 3
možnosti
Foto

Nechval dne před večerem.

0 0
možnosti
VH

Bartoň a cyp Větvička... kremelská jsou dvojička Rv:-/

8 4
možnosti
Foto

Vypadá to, že budeme brzy exitovat všichni.:-)

0 1
možnosti
  • Počet článků 2659
  • Celková karma 31,69
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články