Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P54e63t41r 39B81e68r91a72n

16. 12. 2018 18:02

Je to tak jednoduché, i podnikatelé jsou v politice třeba. Ale politik podnikatel by se po dobu mandátu a několik let po jeho ukončení nesměl ucházet o státní zakázky a už vůbec by nesměl čerpat jakékoliv dotace! A totéž by se vztahovalo i na firmy vlastněné jeho jasně definovanými rodinnými příslušníky. ̈

A ono by se to sakra pročistilo od všech Babišů a spol...

1 0
možnosti
SN

:-)......Čili.....podle Vás.....ať jdou do politiky jenom ti s holým zadkem, aby se tam nabalilil TO už jsem zažil, děkkuji. Závist je sviňa ! RvRvRv

0 0
možnosti
JL

Pane Bartoni, dotacni penize jsou penize EU. Bez ohledu na ceske zakony. Kazdy prijemce dotaci z EU je povinen postupovat legalne. Narceni z stretu zajmu pana premiera je zavazne. Zde nahlednuti evropske komise je spravne. Ten cas potrebny pro toto prosetreni je cas premiera na obhajeni svych kroku. My MUSIME mu dat ten cas take. Pobitka pana Bartose MUSI pockat take. Vsechny "keci" okolo teto kauze, je rozmichava bezpredmetnou diskuzi pro a proti premierovy.

1 3
možnosti
Foto

Ať si kecá kdo chce, co chce, tak Bartoš to říká naprosto správně.

Je nehorázné, aby jeden z nejvyšších ústavních činitelů byl podnikatel přijímající dotace a státní zakázky. Je to jeho rozhodnutí, musí si vybrat, co vlastně chce. Buď podnikat nebo politikařit. Ještě je varianta nepřijímat dotace a státní zakázky. Opět je to jenom na Babišovi. To, co si zavedl je něco jako politický incest.

A můžete ho obhajovat jak chcete a čím chcete, ale budete plkat nesmysly a budete zcela vedle. Pomýlení či lživí. A nic s tím nenaděláte.

5 5
možnosti

Bartoš taky podniká, a je zákonodárce. Jeho manželka také. Tak snad se někde nedotkli dotací ;-)

2 0
možnosti
NM

...co kdyby Bartoš šel dopráce !!!!!!

5 0
možnosti
Foto

;-) Tak dlouho se bude čeřit vodička okolo Agf, než se objeví nový většinový vlastník zastupovaný právníky, a onen ,,subjekt" bude se sídlem třeba na Kypru. A bude vymalováno;-D

8 1
možnosti
Foto

Už převedení do svěřeneckého fondu snížilo platbu daní o 1,5 mld a takhle by nebylo vůbec nic.

4 1
možnosti
JS

Buď ať odstoupí a nebo prodá, taky řešení, ale takový český Berlusconi nemá v politice co dělat!

3 7
možnosti
Foto

On své příjmy na rozdíl od ostatních politiků zveřejňuje, zatím ti, je schovávají po sklepech a pod podlahou a nedaní. Jak mi už před 15 lety řekl bankovní asistent. Odpor našich politiků vůči Euru je způsoben tím, že mají příliš mnoho černých příjmů v korunách a při směně na Eura by s nimi museli na světlo boží. Kdyby ta mrtvá, co za 4 roky směnila 12 mld Kč za Eura mohla mluvit, to bychom se asi divili.

9 0
možnosti
JH

J78a83n 52H30a43r82v96a64n

14. 12. 2018 11:14

Bartoš je jenom pseudo-pirát, podvodník. Kdyby byl co k čemu, t.j. skutečný pirát, tak Agrofert ukradne!

5 0
možnosti
Foto

Ze všech největší a skutečný pirát se stal následně lordem admirality. Ale to už je dávno, a stalo se to ,,kdes" jinde;-)

4 0
možnosti
SN

:-)......Paráda! Lépe to nejde napsat. TV už zase celé večery mele o Babišovi. Raději jsem se díval na Global champions, maximální výška parkurů, jela i Anička Kelnerová, jedna chyba. Světová jednička, dcera nejbohatšího Čecha. Ale umí!

Pak jsem mrkl na program antibabiš, byl tam bývalý min. zemědělství Jurečka, ten jistě láskou k Babišovi neoplývá, ale.....perfektně vysvětlil nárůst dotací pro zemědělce od r. 2014 jejich postupný nárůst a omezování pro velké podniky. Závistivci vidí 2 mlrd. a mají z toho amok!

Už jsem to psal jednou......V mém rodném kraji na Vysočině má Američan pronajatá dvě bývalá družstva od vlastníků...9000 ha. Samozřejmě také bere dotace, žádnému to nevadí.

Takže....už to psalo mnoho diskutérů přede mnou....Babiš vadí! Dostat ho z politiky za každou cenu chtějí neumětelové, co za celý život nic nevytvořili a žádnou hodnotu pro lidstvo nepřinesli! Může to politolog z Brna, jehož jediným výrobním prostředkem jsou ústa, pochopit? R^R^R^

9 6
možnosti
SN

:-)......Srdečně zdravím pana Matušku ! V

1 1
možnosti
DR

Není spíš daleko důležitější fakt že pro návrh hlasovalo 434 europoslanců, zdrželo se 47 a proti bylo 64, čili drtivá většina, než řešit jak hlasovala nějaká hrstka v moři v podání našich 21 poslanců?

3 2
možnosti
JZ

Mam podezreni, ze predseda Piratu Ivan Baros by rad Agrofert koupil.

3 0
možnosti