Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jak pracuje EU? Na to, aby vyřešila zrušení letního času potřebuje 3 roky. Pokud jde o dotace, tak ty měly být od samého začátku jen pro stát(železnice, dálnice, vodohospodářství, zdravotnictví, vzdělání) a nikoliv soukromníky. Jenomže ze státních akcí by politici neměli žádný vývar a tak se dávají i soukromým firmám.

0 0
možnosti
PK

Jako chudý nemám boháče rád, navíc když mi AB dával na Andělu koblihu tak se na mne mračil:-). Přiznám se, ale že jsem nečetl kvalifikované porovnání jak za poslední léta bohatl z dotací. Jinak v době konjunktury zpravidla podnikatelé bohatnou ...

0 0
možnosti
Foto

Ne Babiše nežalují především České neziskovky.

Babiše řeší Česká policie, babiše řeší Olaf, který označil kauzu Čapí hnízdo za pdovod, Babiše řeší právníci EK,....

2 0
možnosti
JT

J53i61r49i 35T31i67c42h60y

3. 12. 2018 16:37

Babise muzete volit a nebo nemusite. Mnozi, jak to v politice bezne bezi, maji proti nemu ruzne vyhrady. Co mne zarazi, jsou ty zavile utoky proti jeho osobe.

4 1
možnosti
Foto

Volby jsou volbou mezi nabízeným. V té bídě nabídky prostě vychází Babiš i se všemi svými nedostatky pořád nejlíp a o tom to je. Babiš se nemusí bát zprofanovaných partají neustále propojených se zákulisními šíbry, kteří na ně mají spoustu nástrojů k vydírání. Nemusí se bát ani impotentních Pirátů či těžko čitelné SPD. Hrozbou pro něj může být jen "Neobabiš", který bude stejně bohatý. Jen to je zárukou, že odolá lákadlům zákulisní mafie. A zároveň bude mít křišťálově čistou podnikatelskou minulost.

3 1
možnosti
FZ

Proboha..... Chocholouška už jste zkusil? Vy Burešovi voliči smícháte v jeho obhajobách vždycky takový koktejl,že člověk neví zdali se má smát nebo brečet.Zastávat se takového lháře ,podvodníka a stbáka, který se neštítí ničeho ,to je fakt na pováženou.

3 8
možnosti
Foto

Zkuste si to přečíst ještě jednou, pomalu a zapřemýšlet, pokud toho jste schopen.

2 0
možnosti
MD

Ten clanek 61. jakoby psali byvali komuniste a odborari ze Skodovky.

6 0
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že různě přetřených bolševiků je plný Brusel, nejste určitě daleko od pravdy.

2 0
možnosti
BV

Je nepochybné, že Babiš má řadu příznivců, kteří budou hájit svého "zbožňovaného" skoro za každé situace. Mnohdy to vypadá, že jsou postiženi jednostranným vnímáním.

Na základě jejich postojů a vyjádření je lze charakterízovat:

1) babišovec prvního stupně: bude hájit Babiše dokud mu přímo před očima nezabije jeho babičku. Jejich výskyt je masový.

2) babišovec druhého stupně: bude Babiše hájit i poté co mu přímo před očima zabije jeho babičku s tím, že stejně už byla stará a asi by brzy umřela. Jejich výskyt je řídký, ale přesto se občas najdou tací přímo fanatičtí obhájci Babiše, absolutně ignorující veškerá fakta

3) babišovec třetího stupně: ten by Babišovi pomohl svou babičku zabít. Doufám, že se vůbec nevyskytne.

Kam zařadíte autora článku nechám na vašem ůsudku

1 5
možnosti
Foto

Třeba opomenutá Monika Babišová v dohledu svěřeneckých fondů nebo to, že je Babiš obmyšlenou osobou, by možná lépe vysvětlovalo, proč je zde nepopiratelný ekonomický či citový zájem, ne? Nebo je článek nějakou formou metahumoru?

Jinak si moc nedokážu vysvětlit, proč si vytvářet nějaké nesouvisející bizarní scénáře.

2 2
možnosti
Foto

Jenže o tom článek není. Je o tom, že takto formulované se to dá narazit na hlavu " ve veřejném zájmu" úplně každému.

2 0
možnosti
PK

AB přitahuje problémy, jeden za druhým vyskakují z krabičky a jsou skvělým soustíčkem pro "nezávislá" media a eticky hřímající novináře a i zdejší blogaře. Celkem mě i zaujal názor známého rockera v pořadu pani Jílkové,který na pronesl takto nějak: ,, No není jisté a já ani netvrdím, ˇže je vinen,ale už těch problému je mnoho a tak by měl odstoupit". Dovedu si představit politiku i bez AB a popravdě řečeno nechápu, proč tak neučiní a nenajde za sebe nějakou náhradu.

2 2
možnosti
Foto

Je možné, že tu krabičku vlastní Babiš a ty "problémy" sám aranžuje. Pochopil, že s každou kvázi kauzou mu zase vzrostou preference.

1 0
možnosti
AM

A87d12a52m 53M93a68l30ý

3. 12. 2018 12:55

Autor píše:

Zdá se mi, že rámec střetu zájmů definovaný článkem 61 je natolik obskurní povahy, že by jeho aplikací „doslova“ mohl být a byl ve střetu zájmů prakticky každý politik.

Zdroj: https://janbarton.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=690464

Je mi však divné, že ve střetu zájmů je pouze Babiš.

Když je to tak snadné, proč nejsou další desítku chudáků politiků obětí kampaně, účelovky atd.?

4 3
možnosti
PP

P64a98v44e46l 60P79o27n53e59c

3. 12. 2018 12:59

Protože nemají žádnou moc?

3 0
možnosti
  • Počet článků 2659
  • Celková karma 31,70
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články