Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-)...........poslední výborná zpráva! Poslouchám tiskovou konferenci po zasedání vlády. Vývody jakýchsi "evropských právníků" citovaných zahraničními deníky, na které se mnoho diskutérů, ev. blogerů odvolávalo, rozmetány na hadr. O čem bude tedy dnes večer program na TV 24?

0 0
možnosti
Foto

A ví někdo, kolik (ho) ten průzkum stál?

2 0
možnosti
JH

Pane Dvořáku, vítejte. Nějaký čas jsem Vás tady postrádal, fatálně mi chyběl ten Váš lišácký, vybraně intelektuální humor:-)

1 0
možnosti
Foto

Určitě zajímavý pruzkum.Babiš dál odsává levicové voliče a své možné koaliční partnery pomalu likviduje.Okamura podle pruzkumu už od voleb ztratil polovinu voliču,kde tito lidé jsou?Skoro bych řekl,že ANO dál ztrácí své puvodní středové voliče a tuto ztrátu doplnují zisky voliču od ČSSD,komunistu a Okamury.Nelze také přehlédnou fakt,že poprvé od volem maji ODS plus Piráti dohromady více než ANO.A to je pro mě dobrá zpráva....R^Pokud se STAN a TOPka opět spojí,není co řešit....

4 0
možnosti
Foto

Takové průzkumy nemají smysl. Blog.iDnes by mohl začít dělat průzkumy a přifařit je k blogům s největší čteností. Těch by se mohlo zúčastnit mnohem víc voličů-diskutérů a dalo by to realističtější pohled na rozložení sil. Třeba pozici Pirátů nechápu. Snad jen podle rčení - nic nedělají, nic nezkazili.

1 0
možnosti
JH

Velkou roli v tom paradoxním posilování ANO hrají především veřejnoprávní média utržená ze řetězu Čím víc nesmyslně tlačí na pilu, tím lépe pro Babiše v roli pronásledovaného mučedníka.

V podvědomí značné části populace to už probhíhá jako za komunistů: Československá televize lže, jako když Rudé právo tiskne!:-)

4 0
možnosti
Foto

Pokud bude ve společnost dominovat jistý druh pragmatismu, pozice hnutí ANO bude silná. Hnutí je to líbivé a má účinný marketing. Ale souhlasím s jedním předřečníků, že s Babišem v čele mu klesá koaliční potenciál. S tím mu ale píchne prezident...

4 0
možnosti
Foto

Já tomuto, "výzkumu veřejného mínění" pro ČT (Kantar) nevěřím. Měli by vždy zveřejnit výsledky aspoň dvou různých agentur, bylo by to korektnější. :-/Rv

1 0
možnosti
Foto

Jeho koaliční potenciál ale klesá, a klesají v průzkumech i případní koaliční partneři.Vládu by již nejspíš nesestavil, SPD i KSČM jsou na hraně parlamentu.A spíš by šlo o nějakou Antibabišovskou koalici...

1 0
možnosti
AP

Tak zrovna antiBabiš TOP STAN závratný růst neukazuje. spíš je to tak, že po jejich vypadnutí ze sněmovny by koalice měla +- stejně mandátů.

2 0
možnosti
MB

Nechme bokem výzkum. Jistě, platné je to, že Víra v Babiše je značná. Čapí hnízdo zatím nemá vítěze. Postup opozice schvaluje 40 % - Babiše 34 % voličů. Nejhůře je hodnocena ČSSD a její vládní angažmá je Sebevražedné! Podstatné je, že "Vládní blok oslabuje" a z Hnutí ANO se stává Národní fronta. Je dobré, kdy se sjednocují lidé z SPD, KSČm, ČSSD. To je zcela účelový slepenec - co bude, až si Guru Andrej zlomí nohu ? ... Všehjo dočasu, Lomikar, byl rovněž veselý ... :-)

4 0
možnosti
AP

Vládní blok oslabuje v %. Oslabuje i v potenciálních mandátech? Bez TOP STAN, které by se dostat do PS ani nemusely?

1 0
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,93
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články