Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Daně jsou sice krádež, ale z něčeho stát musí platit výdaje, aspon ty nezbytné. Pokud by už některá dan měla být spravedlivá, pak jedině nepřímá. Žebrák si koupí točený salám, zaplatí korunu daní. Boháč si kupí šunku, zaplatí 25 kč.

0 0
možnosti
JF

ČSSD je jen levá odnož ODS. Vždy si dobře notovali pokud to bylo v jejich stranickém zájmu pane Bartoni a na tom nic nezměni ani Váš blog - Praha příklad za všechny. ČSSD se chová jako pátá kolona stejně jako se chovala TOP v Nečasově vládě. Urbanův krok je stejný jako předkládané pozměńovací návrhy soudruhů z ODS, taky Urban jezdil s nimi do Toskánska. Bratrstvo kočičí pracky drží stále spolu.

0 0
možnosti

modrosoudruh Bartoň z ODS se dnes právě přiznal, že nevěří Lafferově křivce. Oranžoví soudruzi nám snížili spotřební daň a modrý soudruh Bartoň je za to kritizuje. Všechno je to u nás postavené na hlavu. Pravice se chová levicově a levice pravicově. Nakonec i ten státní dluh má na svědomí víc česká pravice, než česká levice.

Jak je to s tou "tlustou peněženkou", "Nečasovou síťovkou" a "Lafferovou křivkou", pane Bartoni? Jsou to pravdivé teorie, nebo jste jen lhali?

1 2
možnosti
MS

Samozřejmě, že to platí jen když se to hodí ;-D Když obstruovala čssd tak to byl nezodpovědný populismus ale teď když obstruuje ods a top tak je to státotvorná demokracie. ;-)

2 3
možnosti
AB

Dotknu se vašeho článku jen okrajově v rámci DPH. Proč mají lidé platit dříve neexistující Daň z přidané hodnoty. Co to je? Kde a kdo nějakou hodnotu zboží přidává? Je to jen prostředek, jak okrást lidi a naplnit státní kasu, která bude vzápětí rozkradena lidmi jinými. A to se mi osobně výrazně nelíbí. Tak prosím alespoň nedělejte z občanů úplné pitomce.

2 0
možnosti

DPH je jedna z nejspravedlivějších daní na světě. Zdaňuje totiž spotřebu a nikoli podnikatelskou aktivitu.

2 1
možnosti
MP

Urban na rozdíl od Babiše zná aspoň to nejzákladnější z ekonomie. Čím nižší daně, tím vyšší výběr. Současně i tím  vyšší koupěschopnost a nižší nezaměstnanost. Kalouska nemám  rád, ale zlatý chemik!

1 2
možnosti
AB

Nechci vám brát iluze, ale spirála zvyšování daní je idea sociální demokracie a soudruh (bratr) Kalousek jen její karikatura. Nechte lidem jejich peníze a nenuťte je sypat je do bezedné státní kasy, ze které už nic zpátky nedostanou.

2 1
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,69
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články