Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Babiš slovo vlastizrádci zmírnil na udavače...Což je od estébáka velice pikantní, spíše drzé. Udával estébák Babiš, ale pokud někdo upozorní na nepravost nebo na podezření ze spáchání trestného činu, není to udavačství, je to v pořádku, dokonce je to povinnost každého z nás. A když naše příslušné orgány jednají v zájmu mocných, je tu naštěstí ještě Brusel.

0 0
možnosti
PT

Akorát byste si měl uvědomit, že Babiš tyhle EU udavače a kolaboranty nenazval jako vlastizrádce ve smyslu trestního zákoníku ale s nadsázkou, se stejnou nadsázkou, jako tihle dotyční používají nadávky estébák, podvodník, zloděj.

Jediní, kdo takovéhle nařčení mysleli smrtelně vážně, jsou naši senátoři co chtěli obvinit presidenta z velezrady, za ptákoviny alá nechce jmenovat profesory. Rv

2 1
možnosti
ZH

??? Rozzuřený Babiš, kterému tito kazí jeho závislost na dotacích, je nazval vlastizrádci v nadsázce? To fakt myslíte vážně? A estébák a podvodník není žádná nadsázka, ale konstatování holé skutečnosti.

1 1
možnosti
KL

Andrej Babiš to hodně přepísk. Je to výrok patřící vedle Zemanova kalašnikova na novináře, Havlova humanitarního bombardování a Paroubkova "kdo z vás na to má" do hitparády těch nejhloupějších výroků naší politické scény posledních let.

4 7
možnosti

Havel to ale neřekl, šiříte bludy.

10 0
možnosti
DK

Mnohokráte potvrzený donašeč StB tu vyřvává něco o vlastizradě...

7 2
možnosti
JF

Myslím že autor zde tak trošku pomíjí (podobně jako milionoví soudci z Václaváku), že nejsme soudci, ale občané a soudci na slovo "vlastizrádce" nemají patent. Pan Zdechovský by si měl vyjasnit pojmy a dojmy podobně jako u popouzení cizí moci proti vlastnímu státu. (což je fakt) Pokud bude soudce rozumný žalobu ani nepřijme. Pokud bude soudce alá soudce, který se zastal dotčené ženy z lidu z Václaváku, která tam jedinná nebyla placená ale jen hloupá ;-), má pan Zdechovský šanci na krásný monstrproces s VIP publicitou.

5 17
možnosti
ZH

;-D Babiš obvinil europoslance z trestného činu. Protože dle zákonného vymezení se tito europoslanci takového trestného činu nedopustili, jedná se o křivé obvinění, které je trestné. Tedy bych na Babiše (z jejich pozice) podal v tomto smyslu trestní oznámení.

7 2
možnosti
AF

A na jakém reálném základě jsou ty obvinění?

0 0
možnosti
JS

Klasika, řeší se označení za vlastizrádce a nikoho nezajímá podstata jejich jednání, pohnutky a ani cíle. Takhle se dělá novinařina, vybere se jedna nepodstatná věc a pak se o ní několik týdnů mele a mele a podstata zatím proklouzne bez povšimnutí, klasická kouřová clonaRv a těch bojovníků co se na to nabalíRva další téma na další demonstraci je na světěRv.

3 9
možnosti
ZH

Podstatou jejich jednání není vlastizrada ani omylem. Zato Babiš se pokusil vyvolat nenávist k těm europoslancům a zjevně se mu to podařilo. Takže tu máme podezření ze dvou trestných činů najednou: křivé obvinění a vyvolávání nenávisti ke skupině osob.

2 0
možnosti
MV

Panu Zdechovskému v EP fandím pro jeho snahu pomoci našim občanům kteří mají problémy v EU,naopak Pixa je škůdce který nás poškozuje v EU

2 0
možnosti
Foto

Z pana Babiše začínají čím dál tím více čouhat /nějak podobně jako čouhají stébla slámy ze stohu/ jeho různě směšné prupovídky, které svědčí nejvíce tom, že pan premiér mezi obyčejné lidi rozhodně nepatří a proto bude mít velký problém jim rozumět a vést pod hnutím ANO politiku státu v jejich prospěch. Vedle toho, že pomalu ani neví, kudy se nastupuje do vlaku, chce například řešit a zavádět delší nástupiště a nebo naopak kratší vlaky.;-(

3 1
možnosti
PB

P94e31t32r 86B64u16r28i66a45n

29. 2. 2020 15:30

Karma. A při čtení diskuze mne napadlo: plány revanšistů zhatí, Babišovo diskutéři boubelatí.

6 5
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,79
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články