Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OF

Chlapci a děvčata. Nevím co je to Lex Babiš, ale něco jsem slyšel o Lex Schwarzenberg. To byl pěkný podraz. Hlasovala pro něj i Milada Horáková.

Ostatně národní socialisté chtěli nás, těšínské Poláky, vystěhovat do Sudet.

Já osobně, jsem do Sudet prchl sám. Hrozně by mě zajímaly projevy Milady Horákové v parlamentu. Neví někdo, kde to najdu ?

Babišovi a Prymulovi se nesmějte. Němci mají virologa Drostena, evidence návštěvníků hospod ta celé léto běžela a běží i nyní, Němci jsou disciplinování a pracovití , zatímco my jsme líné nedisciplinované lemry. Z hygieny se stál okrajový neatraktivní obor a lékaře v teoeretických oborech /nejen ty/ Klaus a jiní

posílali dělat taxikáře. Ještě, že nějaké virology máme. Co jsme chtěli, to máme.

:-P

7 0
možnosti
Foto

Parlament ČR - stenografické záznamy.

2 0
možnosti
AN

A94l70e95š 83N77o51v19á86k

15. 10. 2020 9:05

než takové nesmyslné usnesení, to bych spíš od senátu očekával návrh na změnu zákona, aby ke střetu zájmů nemohlo docházet. Jestli svěřenský fond není řešení, jaké jsou tedy možnosti?

Rozhodně není přijatelné požadovat po politicích, aby se zbavili svého podnikání, když chtějí zastávat funkce. Svoboda podnikání platí pro každého, podle ústavy.

11 5
možnosti
RK

Projednání návrhu zablokovala ve sněmovně vládní koalice.

3 2
možnosti
Foto

J21o90s53e23f 72B46á13r67t20a

15. 10. 2020 8:37

No tak se nám Národní fronta v Senátu vyjádřila.

9 4
možnosti
RK

Kdežto národní fronta ve sněmovně bude řvát kampáň.

4 5
možnosti
RK

Tak pan Babiš je ve střetu zájmů i s covidem, neboť jeho laboratoře se podílí na vyhodnocování testů a firma dcery pana Prymuly testy dováží. Že je konečný beneficient je v rozporu s Evropskou legislativou a u nás jaksi není politická vůle dát zákon do souladu. Proč? Protože to neprojde přes koalici Anofert, ČSSD a KSČ.

10 3
možnosti
AN

A14l91e13š 27N81o21v40á47k

15. 10. 2020 8:22

doufejme že všichni senátoři jsou chudí nebo celý svůj majetek převedli na děti, protože nikdy nemůžou vědět, jestli se nově schvalované zákony nebudou týkat i jejich firem.

Usnesení senátu je jen cár papíru, který nestojí za pozornost.

8 7
možnosti
MB

Kdokoliv z nás, by byl ve střetu zájmů. Kdokoliv z nás by prokazoval snahu, aby si polepšil. Není na tom nic divného, či k nepochopení. Stejně fantastické, nic nevlastnit a bohatnout ! Pravda, nejsme kdokoliv a nejsme ve střetu zájmů. Mým zájmem je, aby osoba ve střetu zájmů skončila tam, kam patří - Do basy. Pozor, předpokládám, že to platí ro kohokoliv a je to v zájmu nás všech ... :-)

3 2
možnosti
LH

u Vá s tím že to plátí pro kohokoliv je taková povedená taškařice;-D

2 1
možnosti
Foto

Mně by zajímalo, co si páni poslanci a senátoři a dámy poslankyně a senátorky v době schvalování Lex Babiš představovali/y, že Babiš udělá se svým majetkem, aby nebyl ve střetu zájmu? Nebo si jenom malovali/y, že tedy odejde z politiky?

Pozn. Ta genderová korektnost je nějaká dlouhá. Jenom doufám, že ani v budoucnu nebudou za členy Senátu koně jako v éře římského císařství.

1 0
možnosti
MB

Jiří, vytvořil jsem si vozatajský konstrukt.

Oba vlastníme auto, jezdíme s ním. Normální. Uložíme jej do garáže. Asi taky normální. Po nějakém čase vak zase přijdeme a vyjedeme s ním, opět - běžná praxe. No jo !, ale jeden z nás bude tvrdit, že když mu auto stojí v garáži - Tak jej nevlastní ! Co více ! Odloží si vozidlo v nějakém stavu - Tu přichází a tam stojí ještě lepší, nablýskaný bourák ! Jak to ten člověk dělá?:-)

4 2
možnosti
RK

Když si přečtu podobný blog, hned mi vyskočí nastrojený koník s klapkami na očích.;-D

2 2
možnosti
RK

Omlouvám se, mělo být jinam.

2 1
možnosti
  • Počet článků 2678
  • Celková karma 29,38
  • Průměrná čtenost 2016x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články