Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tedy posílat na detektor lži někoho, kdo lže, jak otevře ústa, je celkem nesmysl.

0 1
možnosti

Doufám, že až příjde za Davidem Kollerem odpůrce jeho hudby a vyzve ho, aby změnil žánr a začal zpívat o oktávu výš, okamžitě poslechne.

0 0
možnosti
Foto

Demonstranti žádají agresivním způsobem nezávislost soudů, kterou neohrožuje nikdo jiný, než oni sami. Představte si státního zástupce, který v dnešní atmosféře objektivně uzná, že v důkazních materiálech kolem ČH není dostatek důkazů k otevření procesu. Okamžitě bude prohlášen za závislého na Babišovi. To samé bude platit i o soudci, který případ dostane a rozhodne podle zákona, že je Babiš nevinný.

1 1
možnosti

Ano, každý volič v nynějších volbách volil sám za sebe a dal ukázku koho podporuje. Pro ANO a vlastně Babiše je zisk 21% hlasů sice vítězný, ale není uspokojující. K výrazné volební výhře nedošlo. A to teď dostali řadu hlasů od nespokojených voličů socdemácké strany. Jsou to už třetí volby v pořadí, které ukazují, že jeho vláda nebude trvalá. Vloni neuspěli v senátních volbách a rovněž se zdaleka nesplnily očekávání ve volbách komunálních!! Jak toto hodnotíte pane autore?

2 1
možnosti
Foto

Jak už zpíval J. Suchý - nic netrvá věčně, ani láska k jedné slečně. Sám se Babišovi divím. K odchodu na věčnost mu, statisticky vzato, zbývá nějakých deset let. Peněz má jako šlupek a nebyl by pro něj problém zařídit si závěr života podle svých představ. Vykašlat se na politiku a stres s ní spojený. Řídit se podle hesla - kdo chce kam pomozme mu tam. 70 % voličů mne nechce a tak na vás kašlu. K moci by se dostala nám všem dobře známá stará garda loutek v rukách zákulisních loutkovodičů. Dálnice by zase stály třikrát tolik co dnes. Kauza by stíhala kauzu a všechny by se zametly pod koberec. Státní dluh by se řítil do propasti ala Řecko či Itálie. A Babiš by to s úsměvem sledoval z nějakého ostrova v Tramtárii nebo z paluby prvotřídní jachty a prozpěvoval si "Tak už máte, co jste chtěli.....

1 0
možnosti

J19a39n 29P84a30v10l43í20k

29. 5. 2019 11:53

Návrh D. Kollera s detektorem lži pouze evokuje fakt, že Babiš a lež jedno jsou. To je každému jasné jak šuviks.

3 1
možnosti

J10a55n 69B97u29r26d68a

29. 5. 2019 10:47

'Mimoústavní demonstrace' je dost možná největší nesmysl, co tady kdy kdo napsal - jak otevřeněji chcete mít v LZPS shromažďovací právo napsáno, abyste si ho všiml? Jo, a motáte dohromady politiku a právo, navíc konkrétně pak toliko trestní řízení.

Vtipnou tečkou pak je, že se tyto nesmysly dostaly do Zaujalo nás.

8 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 1
možnosti

:-).......Pane autore, gratuluji! Jako obvykle jste se trefil o čemž svědčí nářek Vašich oponentů. Výborně napsáno! R^R^!!

7 1
možnosti
Foto

Lžete hned v první větě Rv

Detektoru na Vás netřeba!

4 2
možnosti
Foto

Pane autore, pokud je u nás něco mimoústavního, tak jsou to především pan president a pan premiér.

Považovat demonstrace za protiústavní se tu zatím odvážilo pouze pár zarytých komančů. I ty, Brute? Rv

8 6
možnosti
Foto

J18a71k37u42b 80R17o21t11h

29. 5. 2019 9:52

"Milion chvilek pro demokracii je české hnutí „žlutých vest“.

Hned v perexu lež. :-/;-O

8 2
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,91
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články