Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nejlepší nezůstávají. Ti tam nikdy nebyli. Zůstávají ti nejméně hrozní.:-/ Možná.

0 0
možnosti
JL

Co Babiš neschválí, Maláčová sama neprosadí.

0 0
možnosti
HU

Já bych neházela všechno na Maláčovou. Ona má to "rozhazování" tak nějak v popisu práce, nicméně pro své nápady a jejich uskutečnění musí mít podporu vlády. A tu zatím vždycky dostala, protože Babiš je v tomhle směru ještě větší populista než Maláčová.

1 0
možnosti
VH

Ano - nejhorší ministryní je Maláčová. Píši o ministryních ČR celkem. Nikdo nezpůsobil tolik (více-méně nevratné) devastace ekonomiky státu. Samozřejmě pod vedením Hamáčka a s podporou Babiše. Podporou vždy krytou počáteční kouřovou clonou nesouhlasu. (Je pravda, že tato taktika se mu vyplatila již v době, kdy byl ministrem financí.)

Ať se nám představitelé opozice líbí, či nikoliv, v jednom mají pravdu: současná vláda je čímkoliv, jen ne vládou zodpovědnou.

1 0
možnosti
MB

Všechno je v cyklech - Tedy i doba určitá, trvanlivosti Babišova laku. Rozumně sděluji, neděje se nic mimořádného. Vláda rádo-by Odborníků je spolek průměrných lidí. Nadstavbu jim dělá Piár a Reklama samoúčelného spolku. Nastupují očekáývané Ostudy - Producent je Hnutí Ano, krade se jako dříve. Vláda si nechala schválit nesmyslný - Nic neřešící systém Biopaliv 1 Generace = Odpověď na polemiky, zda Babiš je - není ve střetu zájmů. Projídáme si opět budoucnost. V okamžiku, kdy Soudní spis Hnízda dorazí k soudci - Má padnout Vláda. Rafaj už doma naspořil 2 miliony Kč, zabavila je PČR. Země nezkvétá - Babiš + Faltýnek kvete a Zeman přímo rozpučel ... Hlásí se noví Odborníci! Vokřál, Havlíček. Opravdu, čím se liší politika Babiše od KSČ ? Nejde o Odbornost - Jde o stranickost - O oddanost ... :-)

2 0
možnosti
DR

S tím se nedá nic jiného než naprosto souhlasit. R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,90
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články