Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A Vystrčil letěl na Tchaj-wan proč ?

Babišova cesta může být - na rozdíl od Josefa Vyskoče, pro ČR hospodářsky, ekonomicky výhodná.

R^R^R^

2 2
možnosti

Nic co dělá Babiš není pro ČR ekonomicky výhodné, to si zapametajtě, nič také!

0 2
možnosti
Foto

Od počátku en vámi bezmezně adorovaný Babiš mluví samé nesmysly, neví, o co se jedná, chce všechno řídit, aby byl spasitel, ale na co sáhne, to nefunguje. A teď ON, nejvyšší myslitel a odborník na všechno, jede sbírat inspiraci, kterou by měli inhalovat skuteční a schopní odborníci. ON ne ní schopný, jedině tak VŠEHO.

ZA TU PTÁKOVINU SI ŽÁDNÉ HODNOCENÍ NEZASLOUŽÍTE.

Kdyby byl obsah poznatelný apriori, tak bych ten blábol vůbec nečel. Takhle je to opět jen agitační hovadina.

1 1
možnosti

Cestování premiéra do zahraničí při neřešených problémech doma je poněkud zvláštní, v lepším případě jde o pokus vylepšit si PR ze zahraničí, když to moc nejde doma. Izrael má svá specifika, je to země ze všech stran neustále ohrožovaná nepřátelsky smýšlejícími státy. Izrael ovšem není členem Rady Evropy, takže zkouší různě tlačit na občany, aby se nechali očkovat, byť částečně nechtějí, my podléháme mezinárod. úmluvě, podle níž stát nemůže slibovat výhody části (očkované) populace, nemůže zakládat diskriminaci. Izrael ale je odborně i technicky schopný spolu se západ. státy vyvíjet vlastní vakcíny, náš premiér asi nepochopil, že ČR není až tak vhodný partner, máme spíš pověst korupce ve státní správě a země, která nezvládla druhou a třetí vlnu pandemie.

0 1
možnosti

"Poletí bez ministra zdravotnictví, který „nedostal pozvánku“."!? Vyhořelý ministr, jak moudře a s charakteristicky nepopiratelnou empatií diagnostikoval pan President, přeci tam nemá co dělat, to dobře chápe i pan premiér! :-P

0 0
možnosti

Jak už tady mnozí inteligentnější diskutéři napsali - EU nás zavalila vakcínami, ale my nejsme schopni očkovat:-)

4 0
možnosti
Foto

my nejsme schopni očkovat ani tím, co leží ve skladech

2 1
možnosti

Pokud čeká 600 tis obyvatel na druhou vakcínu, tak rezerva 20 tis vakcín, je naprosté minimum, co musí být připraveno k použití na druhou dávku, vy málochytrej všeználku.

Až bude víc vakcíny, bude i víc naočkovaných.

:-):-):-)

1 0
možnosti

Bože chlape, vy už ten alpinismus ani neschováváte. "Cesta je umně skloubena se situací s pandemií...;-D". Jen mám takový dotaz, i když vím, že vy kluci od Prchala nediskutujete, ale přesto, ty inspirativní cesty do Srbska a Maďarska přinesly, co? O tom, že béčkový ministr zdravotnictví na výlet nejede raději nebudeme rozvádět myšlenky o další PR akci našeho the best krisis managera;-D

10 1
možnosti
Foto

Pro vás je mínus škoda.

2 0
možnosti
  • Počet článků 2657
  • Celková karma 32,02
  • Průměrná čtenost 2017x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články