Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J16a10n 97R34i82c38h21t62e36r

28. 4. 2021 13:13

Doufám, že ten váš článek je jen nepovedený vtip. Jinak nevím, jak si to vysvětlit - ignorujete fakta? Neznáte fakta? Lobotomie?

0 0
možnosti
JP

Lžete nebo mlžíte hned v prvním odstavci. Agrofert nedostal některé dotace z EU proto, že vláda nepožádala o jejich proplacení - asi má dobré důvody...Agrofert dostal tyto dotace z našeho rozpočtu, tedy z kapes českých daňových poplatníků. Projekty jsou propláceny z národních zdrojů a teprve po realizaci přijdou peníze z EU.

2 0
možnosti
MK

M64i56l50a90n 73K20e58s96l

27. 4. 2021 22:35

Audit je důvodem vyslovení nedůvěry oposici a ne Babišovi.Stejně jako Kupka prndal šéf Pirátů.Je nám vytýkáno,že věříme dezinformacím.Když nám informátoři předkládají informace jako je tato nebo jakou jsem slyšel v televizi na Rosatom není se ani,co divit.Dokud v české televizi neřeknou ádié provařeným redaktorům a komentátorům tak se nic nezmění.Dezimfátoři budou mít pré.

0 1
možnosti
JK

Vláda vysloví nedůvěru opozici a vykopne ji ze sněmovny, stejně do všeho jen "prndají". ČT zařadíme do portfolia Máry Prchala a rázně odstřihneme všechny dezinformace ze západu. Proti neoprávněnému přechodu aditorů EU a jejich zpráv preventivně natáhneme na hranicích ostnatý drát. A konečně si bude moci Rosatom u nás dělat co chce. ;-D

0 0
možnosti
Foto

150 milionů

Komise uvedla, že Česko nemusí Evropě nic vracet, protože o proplácení dotací ani nežádalo. Ze závěrečné zprávy podle iRozhlasu plyne, že země ale vyplatila asi 150 milionů korun z českého rozpočtu firmám Agrofertu. Jde o dříve diskutovanou dotaci pro linku pekárny Penam ve výši 100 milionů a dotaci 50 milionů pro lovosickou chemičku. Není jasné, zda bude Česko požadovat, aby firma tyto peníze vrátila.

https://www.novinky.cz/ekonomika/clanek/ek-proveri-pristup-cr-ke-stretu-zajmu-stovky-miliard-dotaci-mohou-byt-v-ohrozeni-40358380#source=hp&seq_no=12&dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=844OzmKphiF-202104271847&dop_id=40358380&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

0 0
možnosti
Foto

Lže nám tady autor článku. Našimi úřady schválené žádosti o eurodotace napřed žadateli proplatí náš stát. Ten potom požádá o jejich proplacení EU. Ale naše úřady pak už neměly odvahu požadovat po EU proplacení schválených dotací pro Agrofert. Takže dotoval vlastně náš stát.

Jak to bylo třeba s proplacením oněch 100 milionů eurodotace pro Agfrofert na na linku na toustovací chleba? Zaplatila to nakonec EU nebo náš stát.

5 0
možnosti
PK

Za AGF se nic platit nebude, to prohlásil mluvčí čehosi v EU.....tak to tak asi bude.

0 0
možnosti
JK

No jistě, už jsme to Andymu zatáhli z našich šrajtoflí. EU nám říká, my jsme se okrást nenechali, vy ano, co s tím uděláte je ve vašich rukách. Řádně vyfutrovanou argumentaci, jako podklad k soudu, nám předali.

0 0
možnosti
Foto

Chápete vy vůbec jak ty dotace fungují?;-D

Víte o tom, že proplácení dotací pro Agrofert bylo pozastaveno a proto se nevrací, jen prostě o to mén nám EU vyplatí a je otázkou jestli už ty peníze v tichosti nevyplatila ČR, protože naprosto běžně je dotace vyplacena napřed z národních zdrojů a následně se žádá o jejich proplacení EU.

Otázka tedy není jestli budeme EU vracet, ale zda již bylo agrofertu vyplacen a zda to vrátí do rozpočtu ČR.

PS.Ministryně potvrdily, že proti auditu se nedá odvolat a je tak konečný a když to tvrdí ČT tak je to lež?

6 0
možnosti
PB

P14e76t52r 36B51u22r55i46a74n

27. 4. 2021 15:20

O co se tu snažíte?

Každý s řádně ukončeným středoškolským vzdělání přeci ví, že Agrofert nenárokové dotace od roku 2017 pobíral. A každý taky ví, že tyto dotace vyplácí stát a až zpětně žádá EU o proplacení. Jenže EU roku 2017 seznala, že je Andy ve střetu zájmu a jejich proplácení pozastavila až do vyšetření tohoto podezření. A to celé trvalo, i s odvoláváním se ČR, až doposud, kdy je verdikt EU o střetu zájmů pana velkouzenáře potvrzen a s konečnou platností vyřčen. Tedy definitivně nedostane ČR za ty stamiliony vyplacené Agrofertu ani vindru a pan velkostatkář by je měl státu vracet. O tom to je, ne o tom, že by nepobíral žádné dotace, jak se nám tady snažíte úlisně podsunout. Náplň tohoto vašeho dalšího koblížku je, jako už tradičně, poněkud zkažená.

15 1
možnosti
MV

drive se rikavalo "nechat se opít rohlíkem"

rohlík vyměnte za sladke kulaté smažené pečivo a budete zase tam, kde dřív fungoval rohlík

ostatní Vam a podobnym bylo vysvětleno níže v diskuzi - jen bych se opakoval

9 0
možnosti
MB

Považuji Vás, za blogera zkušeného. Víte, o čem píšete. Když i.Dnes.cz, uvedl tuto zprávu - podivil jsem se ! Vlastní médium, háže svému chlebodárci hrách pod nohy ! Dokonce jej usvědčuje ze střetu zájmů !

Jinými slovy, Bureš věděl, že změnou legislativy - od r. 2017 nevyhovuje. Přestal tedy konzumovat mozoly EU pracovníka, jeho daně ! Pravil - co teď ? Hurá, čeští poplatníci, ANO, hurá na ně !

Zcela bez sympatií tomu, či onomu. Je vůbec normální,a aby se v nějakém národu skládali na živnobytí svého Oligarchy ? V Rusku to chápu, to jsou jejich tradice. Jak chcete např. zavádět EET? Kde se vezme to morální právo ? ... :-)

4 1
možnosti
  • Počet článků 2657
  • Celková karma 31,35
  • Průměrná čtenost 2017x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články