Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Přesně vyjádřeno! KarmaR^

Nejhorší na tom celém je, že vláda ze sebe trestuhodně shodila veškerou zodpovědnost za zajištění normálního chodu státu. Neplní, co slíbila lidem a pod přísahou nad naší Ústavou, kterou vědomě a zcela drze stále porušuje.

Řídí se jakýmisi nevolenými "odborníky", kteří žádnou zodpovědnost nemají, a tudíž si dělají, co chtějí.

Tohle přece v právním státě neexistuje. Proto také už NEJSME právním státem.

1 0
možnosti
Foto

Řekl bych, že váš názor na něj byl předem daný:

Petr Arenberger vstoupil do funkce neslavně a ani jeho ochota nechat v Česku očkovat i jinými vakcínami než těmi schválených Bruselem, mě nepřesvědčuje o tom, že bude ministrem dobrým. Spíše naopak. Aby nakonec nebyl horší než zavírač Roman Prymula.

Zdroj: https://janbarton.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=768959

0 0
možnosti
VL

Nechci, a ani nemohu ,hodnotit odbornost lidí v MeSES,ale z pohledu obecně platných zásad řízení,kdy ten kdo rozhoduje nese za svá rozhodnutí i zodpovědnost,je MeSES prostě další organizační paskvil,krásně zapadající do mozajky všeobecného a bohužel i velmi účelového řízení pandemie ze strany vlády.

1 0
možnosti
JK

Spějeme do doby, kdy spolu s námi bude cestovat i náš elektronický avatar. Nedělejme si moc iluze, už dnes ho vláčí sebou každý, kdo nese zapnuté elektronické zařízení, akorát se o tom moc nemluví a my všichni jsme to jaksi potichu akceptovali. Takže už jen zbývá na nás, nechat dobrovolně otisk toho avatara na rizikových infekčních místech pro rychlé trasování a také jaké údaje má avatar prozradit, což se dá krásně určit podle priorit a zvládne to v pohodě jednoduchá mobilní aplikace.

1 0
možnosti
Foto

Souhlasím s autorem, že ministr zdravotnictví Arenberger je až příliš ohebný a pružný. A podobně jako bývalý ministr Prymula má ve zdravotnictví řadu soukromých kšeftíků. Ministr Blatný byl možná občas mediálně neobratný, ale považuji ho za čestného člověka, který si "vyžral" to nejhorší období covidové pandemie.

3 0
možnosti
Foto

To nebude žádný hospodský dodržovat. Maximálně slabé procento. Je to nesmysl jako test v kadeřnictví. Z těch opatření se už stává fraška. A to říkám i přesto, co jsem viděl na kovid odděleních v nemocnici hlavně tento rok na jaře, kdy tam umíral každý den člověk, kterému se stav zhoršil během pár hodin. A nebyli to zdaleka jen senioři.

4 0
možnosti
Foto

I27v97o 66C13i23l45i51c40h

13. 5. 2021 9:05

Veliká karma R^ Akorát jste mi vzal vítr z plachet, protože mám téměř hotový článek na stejné téma :-/

1 0
možnosti
IB

Není ta ohebná mluva jeden z příznaků psychopatie? AB používá jinou taktiku, mluví tak chaoticky, že někdo, jako třeba já, nerozumí vůbec ničemu a někdo si z toho chaosu vytvoří svou vlastní verzi sdělení. Nefungují podobným způsobem i kartářky?

0 0
možnosti
VB

Já bych nesmysly ministerstva bojkotovala tím, že prostě nepůjdu tam, kde by po mně chtěli nesmysly (protiprávní vyžadování mých osobních údajů), ať sami hospodští vynesou v zubech pana ministra z jeho úřadu, když nebudou mít žádné zákazníky. A pokud to dopadne tak, že v hospodě nakonec test vyžadovat nebudou, ale v kultuře ano, pak je to výzva k demonstraci občanů.

0 0
možnosti
Foto

jestli si myslíte, že hospodský co půl roku (nebo kolik) neměl kšeft bude nějak aktivní a bude odhánět zákazníky, tak tomu ani sama nevěříte.

2 0
možnosti
  • Počet článků 2658
  • Celková karma 31,42
  • Průměrná čtenost 2016x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články