Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IL

I16v31a52n27a 83L77a17n15c59e

26. 8. 2020 13:29

Joe biden není morální. Pokud vidíte videa z jeho dřívějšího období, jak se vrhá na holčičky, čichá jim k vlasům, objímá je a tiskne k sobě. Ale to nic, to je přece strýček Biden, chová se tak celý život, patří to k němu. Další je jeho lhaní a korupce, včetně jeho syna. Pokud bychom dali na váhy Bidena a Trumpa, tak přestože Biden je o nějaká ta kila lehčí, byl by to on, jeho neupřímnost a jeho hříchy, kdo by klesal rychle k zemi.

2 0
možnosti
EH

U méně aktivisticky zapáleného média (Právo) se psalo, že levicové křídlo je z demokratické strany roztrpčené. Víc prostoru dostali republikáni (nevolící Trumpa) než oni. ;-D Což asi není na škodu, protože to jsou ti, co propagují BLM a jiné anarchistické nápady.

Jinak já mám tendenci volit kandidáty, proti kterým jedou tvrdě média. Už jenom z důvodu, že o nich se už nic horšího nedozvím, zatímco propagovaný kandidát je velká neznámá.

8 0
možnosti
SB

Obecně, tedy nejen pro současného amerického prezidenta, je nutné říci že pokud jde o názory nejužších příbuzných, vždy existují dvě nutnosti brát je s rezervou:

1) Do těch věcí člověk nevidí. Při jejich rodinných sporech nejsme schováni někde pod stolem a nevíme, jak to ve skutečnosti je. Jestliže sestřička nadává na bráchu, je možné, že má plnou pravdu, ale je také možné, že ona je hysterka, brácha je normální, ale právě ta její hysterie způsobuje to, že ona ho vidí v nespravedlivě černých barvách.

2) I kdyby v mnohém měla pravdu, tak řečeno slovy českého herce Rudolfa Hrušínského z jedné světoznámé filmové komedie: "Na funkci to nebude mít žádnej vliv". Je zajisté škraloupem na štítu člověka, jestliže se zachoval sprostě k sestře, ale opravdu na funkci prezidenta to nemusí mít vliv. Jednání s Čínou je o něčem jiném než o tom, že někdo před třiceti lety řekl "ségra, lezeš mi na nervy, támhle nechal tesař díru".

5 0
možnosti
EH

V rodině jsou většinou kritéria na morálku přísnější, ale hlavně staří lidé si neberou servítky. Něco jako když Fialová odtajnila (nebo nařkla) Harapese, že je gay. Trump a jeho rodinný klan má neduhy, to je jediné, co jsme se dozvěděli. Asi nemůžeme chtít po rozvětvené rodině, ať se přenesou přes osobní spory a podporují rodinného kandidáta.

0 0
možnosti
Foto

J49a58n 70H46i43n96k

26. 8. 2020 8:59

Přikláním se k názoru, že baba je možná dementní. U nás není tak v kurzu neustálé žaloby, ale v USA by se asi vyplatilo zažalovat je, že pracují se zdroji, které využívají neuspokojivý duševní stav členů rodiny k předvolební kampani.

2 0
možnosti
EH

Neteř akorát svými činy potvrzuje nefunkčnost Trumpovic rodiny. Sama je bezpáteřní osoba vyměšující do vlastního hnízda. A demokraté využívající její zdroje ke kampani, nejsou o nic menší morální žumpa než osoba, kterou kritizují.

Svého času nějaká anonymní skupina přišla s tajnými nahrávkami Babiše. Akorát si rychle vystříleli náboje a voliči hodnotili nejenom informace, ale i jejich zdroj.

2 1
možnosti