Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Obávám se, že zen čelní pbklad by velmi slušel vám.

Ani vám nevyčítám jak mimo jste s popisem ruské reality, protože při vaší proruské orientaci ani jinak nemůžete.

1 0
možnosti
IS

Zásob moderních zbraní mají přehršle. Třeba spolehlivých iránských dronů.

0 0
možnosti
JL

Šlo by to - oslabit Rusko, ale jedině likvidací jejich jaderných zbraní, což je technologický problém, nebo soft formou: nahradit věrchušku v Kremlu nějakou kompromisnější. Generál má pravdu, že Rusko obtěžuje, ale Američani budou mít ještě větší problém s Čínou. Krom toho hrozí válka na Středním východě mezi Izraelci a Iránem. Takže nás čeká zajímavé století. Naštěstí naše generace už jde od válu a necháme to těm mladším a chytřejším, ať si s tím poradí tetovaní čtenáři mobilů.

0 0
možnosti
Foto

No, když si tak vezmu, že Rusáci nejsou schopní dodat svým vojákům ani jídlo, ani palivo, ani zbraně z 21. století, tak si říkám, jak asi musejí ty jejich atomovaky a jejich obsluha vypadat, když jde o mnohem sofistikovanější materiál, než pitomý Zil, nebo stíhačka co má orezlé rámy u oken...;-D

2 0
možnosti

Ben Hodges a jiní citovaní US generálové, jsou ve výslužbě, takže si mohou taková vyjádření dovolit. Článek opět mimo

2 0
možnosti
MM

Nemám takový rozhled jako autor abych věděl co a jaký americký generál řekl, ale pokud to ten generál řekl, tak s ním souhlasím.

1 0
možnosti
JZ

Putinovské Rusko by bylo skutečně dobré deimperializovat a denacifikovat. Je to nebezpečný stát, který ohrožuje bezpečnost Evropy.

3 0
možnosti
JK

Ruský generál: musíme defašizovat Ukrajinu.

3 0
možnosti
MB

Často si říkám - Je nějaký rozdíl mezi militantními Islamisty a současným Ruskem? Proč pojem denacifikace? Nazvěme to postaru - Krádež nerostných surovin a zdrojů jinému státu, zájem o strategické území, přístup k moři ap. To by mi přišlo i poctivé. Tak se to tam děje od 16 století . Jistě inovace - snaha o kolaborantskou podporu, elektronická propaganda a potrubní možnosti ....

Nátlak je jednoduchý. Ventil a zbraně. Hrr, na ně. Teď je otázka, zda se přidat na věčné časy, nebo si konečně uvědomit. Bude tato zima vážně poslední? Jsme poslední generací a po nás již žádná nová nebude? Organizátoři demonstrace říkají, že bez Kremlu - tomu tak skutečně bude. Přitom stačí málo ...

Dotáhnout kdysi Husákovy a Bilakovy vize do cíle- Stát se gubernií. Augustina to naštěstí přešlo, (doby SNP). Vasil by rád všechno zprasil. Jako naši předchůdci - Sdělit, že Jsme byli pomýlení ... Proboha, už dost. Ten Zdeněk Mlynář měl pravdu - "Mráz přichází z Kremlu". Kolik času uběhlo a co se vlastně změnilo ... ? :-)

8 0
možnosti
Foto

Co se týče "nepřeberného množství zásob munice a zbraňových systémů", popsaného v analýze generála: Jak s tímto hodnocením souzní zprávy o ruských snahách získat munici v Bělorusku a Severní Koreji, stahování protiletadlových komplexů ze Sýrie, nákupem dronů v Iránu a dalších pokusů o získání vojenského materiálu v zahraničí?

Nemůžou být ty nepřeberné zásoby přeci jen už trochu přebrané?

7 0
možnosti
  • Počet článků 2658
  • Celková karma 31,76
  • Průměrná čtenost 2016x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články