Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Vypadá to hlavně na agonii pisálka Bartoně. :-P

4 0
možnosti
MV

Platej vás od řádku?

4 1
možnosti
Foto

O čem měli jednat? O návratu hranic "sfér vlivu" před rok 97? Nechcete rovnou napsat i zvací dopis?Rv:-/

11 1
možnosti
MV

Z názorů pana Bartoně se mi fakt zvedá žaludek.

8 0
možnosti

Vám zřejmě nestačilo, že Putinovi vcelku bezbolestně prošla anexe Krymu. Nejspíš by mu prošlo i uznání Luhanské a Doněcké lidové republiky a jejich vojenské obsazení bez jediného výstřelu, protože tam už to stejně pro Ukrajinu vypadalo podobně beznadějné, jako s Krymem. Jemu to však bylo málo a zcela bezdůvodně musel zaútočit na celou Ukrajinu a šokovat tím celý západní svět. S šílencem, který jako argument používá jaderné odstrašování, není jednání možné. Napadení Ukrajiny mu ještě projde, protože se s tím už nedá nic dělat, ale celé Rusko pocítí jeho důsledky, ať už jde o ekonomické sankce, nebo mezinárodní izolaci ve všech oblastech. Správně se říká, že s putinovským Ruskem se dá jednat jen tak, že se mu ukáže větší klacek, než má samo.

7 1
možnosti
JD

J54a84n 10D58o22u72š87e85k

4. 3. 2022 10:40

Většině těchto lidí jde o to, že kamkoliv strčil západ v poslední době nohu vojáka kde ve své podstatě nemá co dělat, tam dodneška tráva neroste i když se do nás hustilo kdovíjak vzletné cíle máme. Jestli je to případ autora nevím.

0 12
možnosti
JD

J23a82n 42D75o57u69š44e60k

4. 3. 2022 10:19

Teda, tady je ale hrdinů. Ustupovat násilníkům je jistě špatná věc, ale kolik z nás by se pokálelo strachy před kusem chladného železa. Asi drtivá většina.

1 10
možnosti
LP

Tady jde o to, postavit se na tu správnou stranu a bez nějakých řečiček kolem toho. Kdo chvíli stál, již stojí opodál.!!!!!!

1 0
možnosti
TC

Napište mi, kde bych vás mohl pozvracet.

3 2
možnosti
JZ

Typický čecháček Bartoň radí, ustupujte násilníkům. Jako Chamberlain v osmatřicátém roce.

7 2
možnosti
VV
JK

Vy jste skutečně odporný pokrytec jakých není mnoho. Podívejte se co jste psal ještě nedávno.

https://janbarton.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=782771 - Biden provokuje Rusko

https://janbarton.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=783397 - Válka na Ukrajině by byla „ideálním řešením“ pro USA

https://janbarton.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=783708 - neustálé oznamování nových termínů údajně invaze Ruska na Ukrajinu, což je specialitou amerických tajných služeb, mi přijde jako strašení ala covid.

Provádíte propagandu přesně podle ruských not. Podsouváte nám, že za Válku na Ukrajině může úplně někdo jiný než Putin, který byl k tomu vlastně donucen. Fujtajbl.

Rusko je nyní jako papiňák, Putina drží u moci už poslední věc, šílená propaganda a zákaz jakýchkoliv informací zvenčí. Proto jsou vedeny brutální útoky na média a striktně je napsáno so se musí vysílat.

Pusťte si ukázku nějakého ruského pořadu, nehorázné lži jsou až neuvěřitelné, emotivně je Evropa líčena jako plná novodobých fašistů a hrdlořezů, kteří jsou připraveni okamžitě napadnout Rusko, Ukrajinci terorizují vesnice na ruském území, jedině Putin je tak odvážný a bráni Rusko.

V Rusku je spousta lidí, kteří těm lžím věří. Spousta lidí, kteří neví co si myslet, tuší že se jim lže a raději se nevyjadřují. Spousta lidí, kteří vědí že to jsou lži, ale veřejně to neřeknou. A pak ti stateční, kteří také vědí, že se jim lže a veřejně to vyjádří. Ti jsou zatčeni a vězněni, dokonce i děti a staří lidé. Babička co přežila Leningrad, byla zatčena za to, že si přeje konec války.

Podobně to bylo za komoušů i u nás, ale to byla ještě pohodička, znásobte normalizaci 100x a možná i to je málo.

I přes tvrdou cenzuru a drastické postihy se od Putina odvrací postupně stále více lidí napříč všemi vrstvami, v jedné chvíli to propukne a to bude mazec, Putin se dobrovolně nevzdá, moc je jeho život, chce umřít mocný a je mu jedno jak, možná je ochoten vzít sebou i vše živé na planetě. Ukrajinci svým statečným odporem dělají obrovskou díru do propagandy.

18 0
možnosti
Foto

Souhlasím s vámi. Také si nedokážu představit, jak mohou Rusové žít ve státě, který rozhoduje o tom, která média zruší a ponechá jen ta, která hlásají tu jeho pravdu. Kde hrozí za vyslovení či napsání svého názoru, který se liší od toho, co hlásá vláda, dokonce i uvěznění natvrdo.

4 4
možnosti
  • Počet článků 2655
  • Celková karma 31,52
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články