Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PGS

pgjed

21. 9. 2011 14:24
Četl jsem jenom první odstavec

A musím konstatovat, že myslí li pan Sigmund vážně to co říká je případem pro psychiatrické léčení bez dalšího vyšetřování. Protože to co říká si o bandě recyklovaných dinosaurů s lidmi, jako Kalousek, Parkanová, Schwarzenberg atd. v čele, mohl a může myslet jenom naprostý cvok! Jediné co na nich bylo inovativního, bylo, jak je po té, co museli zdrhnout od lidovců, jinak by je voliči a členové vyhnali vidlemi, dostat znovu do vysoké politiky. A jak se ukázalo, bláznů a hlupáků je v této zemi dost. Problém jenom je v tom, že za jejich bláznovství, hlupáctví, krátkou paměť, manipulovatelnost sdělopvacímiprostředky, neschopnost samostatného myšlení a kdoví, co ještě, nyníplatíme všichni! Krade se dál, Hazard kvete, dál se rozhazují naše daně,. Jediné, co se změnilo, je, že nám zvedli daně a seškrtali skromné benefity, aby měli dost na své tunely a zlodějny. Rv

0 0
možnosti
J

jendazmoravy

21. 9. 2011 12:38
Ať si zvažují

Ale, co je komukoli mimo TOPku do toho? Vždyť systém masového angažování v politických stranách tu není, Kalousek má svou zkušenost se stranou s mnoha členy, tak si to organizuje po svém.

0 0
možnosti
V

venouš

21. 9. 2011 10:31
TOP

či ODS - rozdíl žádnej, všechno jeden zloděj! Lžou a kradou plnými hrstmi jak na běžícím pásu, vzorem jim je Venca Klausů.

0 0
možnosti
MV

marek.voksay,blogidnes

21. 9. 2011 9:51
no... co dodat ?

Jen to, že pokud někdo považoval TOP "knížovu družinu" za novou a slušnou stranu, tak musel být veliký naiva. Přítomnost Kalouska jasně předesílala, co to bude za "Údolí gaunerů"

0 0
možnosti