Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

VLAKR

10. 2. 2012 10:12
Barbora Škrlová teď získá novou identitu

a někam se ztratí jako její otec. Klíčová osoba celé podivné kauzy prostě zmizí a nikdo už se nebude muset obávat dalších možných odhalení.

0 0
možnosti
MS

kerim003

10. 2. 2012 7:45
popremyslejte o tom amozna na to prijdete

maly navod - jak to ze pani Sabatova ktera si dovolila ovlivnovat soudce vysumela do prazdna..............................???

1 0
možnosti
KK

rracek

10. 2. 2012 5:02
Něco nekalého za tím je

Ne, opravdu to není normální. když si vzpomenu, jak hystericky v TV vystupovala tehdy Šabatová a bránila Aničku a celou Maerovic rodinu - za to ani chvilku nemyslela na to, co zažili právě ti kluci, dokonce byla Šabatová schopna v médiích pomlouvat Klokánek (že je to neschopné zařízení, když odtud utíkají děti ) - než se veřejně odhalilo, že přestárlou Barboru odtud odvezl Šabatové přítel Patočka. A tihle lidé, kteří celou dobu hledání Barbory i vyšetřovní v podstatě mařili - jsou dál v klidu - naopak to vypadá, že stojí v pozadí nynější převelké péče o Barboru. Sousta věcí zde zůstala zatemněna. Ta Mauerová tetička, která byla jednou z hlavních organizátorek, se už dříve vloudila do Patočkovy rodiny, stala se kamarádkou Patočkovy ženy - a ta pak, ač matka malých dětí - spáchala sebevraždu. Patočka se ale s Mauerovými přtelil pak ještě více a posléze jim dokonce pomáhal v celé té habaďůře s Aničkou. pokr.

1 0
možnosti
KK

rracek

10. 2. 2012 5:02
Re: Něco nekalého za tím je

pokr.

To opravdu není nikomu divné? Tato kauza je pod stolem? Nikomu nedošlo, že Barbora není žádná oběť, ale nejlepší a nejvychytralejší herečka, která zahraje jakékoli pohlaví, věk, vzdělání? Nyní hraje roli útrpné oběti s panenkou v ruce.

U mě tím ztratil Šalamoun jakoukoli váhu, je to partička známých, která pomůže zase jen známým, nic víc...

3 0
možnosti
AJ

astrudina

9. 2. 2012 23:47
A co Patočka a Šabatová?

To taky úplně vyprchalo ze zájmu médií - pamatujete,jak Patočka popisoval, jak se Anička honila za motýlem a vesele hýkala - sám ji přivedl do Klokánku

http://zpravy.idnes.cz/patocka-jsem-osel-s-tim-pocitam-dm2-/domaci.aspx?c=A070522_223039_domaci_miz

0 0
možnosti
JV

johnymistr

9. 2. 2012 22:40
jak to děláte

že se pravidelně objevujete na VIP blogu?

0 0
možnosti

turbosurf

9. 2. 2012 22:52
Re: jak to děláte

VIP blog? co to je? Buď mne mohou zařadit admini do Zaujalo nás, nebo se mohu probojovat úspěšností čili ohodnocením čtenářů do Zaujalo vás. Ještě mohou admini nastrčit článek na stránku idnes.cz dole, to mne potkalo nedávno, ale je to pro mne výjimečné. JŠ

0 0
možnosti
PK

dolch

9. 2. 2012 21:51
Já na tom nechápu jednu věc

těsně po zadržení Barbory v Norsku jsem mluvil s jedním známým Norem a jeho manželkou. Ptal jsem se jich, jak je možné, že si nikdo nevšiml, že ten chlapec není Nor. A oni tvrdili, že to prostě nikdo nepoznal. A tak mi vrtá hlavou, kde se naučila norsky tak, že nikdo nepozná, že není rodilý Nor / Norka? To přece není samo sebou. Člověk s mnohaletými aktivními zkušenostmi s angličtinou by v Británii nevydržel předstírat anglicky nativního mluvčího déle než 3 slova. To je norština tak jednoduchá, že se ji někdo dokáže naučit tak, aby zmátl učitele a všechny kolem? Není mi to jasný a odpověď na tuto otázku jsem nikde nenašel.

2 0
možnosti
OKV

oldfashioned Kokodák v1

9. 2. 2012 22:22
Re: Já na tom nechápu jednu věc

R^

0 0
možnosti
VK

VLAKR

9. 2. 2012 21:15
Spolek Šalamoun prý Barboře Škrlové zajistí novou identitu

No Barbora tu novou identitu nejspíše zvládne, když předtím zdvládala identitu Aničky a norského chlapce. Jen mi trochu vrtá hlavou, jak může změnit identitu osoba podmíněně propuštěná na svobodu. Jak bude potom soudem kontrolována? A změnnou identity si zajistí čistý trestní rejstřík? A co když během podmínky něco provede, teď už s novou identitou? Kdo pak bude stíhán, když Bára Škrlová už nebude vlastně existovat?

Tipuji, že propuštěná Barbora Škrlová se brzo kamsi ztratí podobně jako její tatík.

2 0
možnosti
TT

žepré

9. 2. 2012 20:20
Hm,

ač dvojnásob zprávama z Kuřimi bombardované Brňák, nedokážu si udělat nějaký konečný mínění o všech těch pochytanéch. V jednom ale sóhlasím všema desetima: je to škandál, které rozmazávat nikdy není ostuda, že staré Škrla si běhá po světě, nevinný a neznámý jak Mauglí. Z toho se line fakt hnusné smrad. Oceňuju.

1 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

9. 2. 2012 16:38
Klára i Barbora byly zmanipulované

sektou Barbořina otce. Klára dostala víc, asi proto, že měla větší odpovědnost, děti byly v její péči.

-

Skuteční viníci, kteří řídili sektu a organizovali všechny ty odporné věci, zůstali mimo. Josef Škrla uprchl neznámo kam. Zůstaly tu jeho oběti, které byly odsouzeny za to, co je nutil provádět. Každé další jejich pronásledování, mediální i jiné, jim znemožní stát se normálními lidmi. Zažene je zpět do sekty nebo je dostane do blázince. Těm dětem to také nepomůže, doufám, že si to dobře uvědomujete. Každé rozviřování případu je pro děti pokračování jejich utrpení. ;-(

3 0
možnosti

turbosurf

9. 2. 2012 17:06
Re: Klára i Barbora byly zmanipulované

hmmm, tak už nic nenapíšu, JŠ

0 0
možnosti
AA

Saša

9. 2. 2012 14:48
No a srovnejte to s případem

těch dětí, týraných jen tím, že nechodily ven a nebyly nahlášené na úřadech a u lékaře.

Velmi podivné, že.

7 0
možnosti

turbosurf

9. 2. 2012 14:55
Re: No a srovnejte to s případem

podivné, máte pravdu, JŠ

1 0
možnosti
  • Počet článků 533
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3037x
Autorka vystudovala obory kybernetika v dopravě a spojích, automatizované systémy řízení a doplňkové pedagogické studium pro výuku odborných předmětů. V praxi se věnovala práci nejen jako lektor a pedagog na SŠ i VŠ, ale hlavně jako informatik ve středním managementu velkých i malých firem, v projekci systémů pro controlling, plánování a kalkulace.