Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TZ

Truth teller

23. 1. 2012 15:11
Info

Jen tak naokraj, informace o enormních odměnách paní Nagyové kolovala v internetových diskuzích už minimálně před rokem. Tady je vidět, že tady dost možná diskutujeme zbytečně, zatímco Nečas a spol. jsou "lidé činu" a smějí se nám s prachama v kapse.

0 0
možnosti

mluvčím sám sobě

23. 1. 2012 16:40
Re: Info

S Nečasem a spol. je asi nutno" diskutovat" jiným způsobem, na normální řeč nereaguje. JŠ

0 0
možnosti
VK

prezent

23. 1. 2012 9:23
Jo,v Praze je blaze.

I vláda rozpočtové zodpovědnosti má své hrdiny.Hrdinové,blizcí spolupracovníci svých ministrů,kteří po ,,zeštíhlení"svých úřadů  nehledě na zákoník práce dřou dnem i nocí na svých pracovních úkolech,jen aby dokázali svou nepostradatelnost.A to se vyplatí.Škoda,že pan Nečas a spol.nemá stejná uznání pro hasiče,policisty,ale i pro  úředníky na nižších stupních státní správy,kterým odměny-platy razantně snížili.

0 0
možnosti
DP

Daniel P.

23. 1. 2012 8:54
Kdo je platí?

"Pan Nečas si evidentně myslí, že paní Nagyovou platí ze svého on sám."

Není to zdaleka jen pan Nečas, celá ta banda si nejen že myslí, ale objektivně ví, že jim to tu patří a my jsme jejich nevolníci. Ne že oni by byli našili zaměstnanci, my jsme jejich majetek a smysl naší existence je generovat pro ně peníze.

Oni jsou feudálové, my jsme nevolníci.

Samozřejmě je všichni zase zvolte. Co myslíte, kdo nás zachrání před ODS a TOP09, no samozřejmě ČSSD a KSČM. A kdo nás zachrání před ČSSD a KSČM? ODS s TOP09 přece.

3 0
možnosti
BB
TZ

Truth teller

23. 1. 2012 15:13
Re: Už toho udavače mají

Bože můj, co ti lidi nevymyslí ;-D

0 0
možnosti

jrc

23. 1. 2012 1:20
Tak nevím, proč Nečas přirovnává svoji manažérku,

místo ke kobyle, tak ke koni!

Jako by neznal mluvnické rody v češtině. Chlap je kůň, ženská kobyla, nebo to pletu? Možná, že z těch odměn, co vylezly ven z Úřadu vlády, začal tu češtinu plést premiér?

Musím oponovat, ty odměny neberou ze státní kasy, ta je vybraná až do dna, samá díra, už přes 10 let.

Dneska už jsme dál, berou to rovnou z banky, jen se to musí připsat na účet, tedy na ten státní účet, co vytvořil Kalousek z prodeje dluhopisů. Říkají tomu Státní dluhový účet a každý rok to požehnaně povyroste, za chvíli to prý bude 40% HDP! Vždyť to říkám, peněz je dost, vždyť ten účet stále roste. Tak proč nedat prachy kobyle?

Karma!R^!!;-D

0 0
možnosti
PB

Barkynson

22. 1. 2012 23:26
Věřím, že tato

kauza je jedním z posledních hřebíčků do rakve této zvrácené parodie na demokracii v naší zemi.Doufám, že i ten zbytek jakoby pravičackého dobytku co pokaždé, když se ta sebranka vedená ať už Topolánkem, Klausem a teď Nečasem pokusila ještě více ožebračit tuto zem, souhlasně hýkala jak je to pro naše dobro, zavřou svá ústa a konečně pochopí, že tu je mnohem horší zlo než byl bolševik, který sice také kradl, ale né tak okatě a za souhlasu svých voličů..Nebo to snad opravdu nechtějí vidět?Co se musí ještě všechno stát, aby prozřeli i oni?

P.S.: jen pro upřesnění, stejně tady řádí i jakoby levice Špidla, Paroubek,Zeman...Nikdy nikomu nešlo o lidi této země, ale jen o jejich prospěch..Občane prosím Tě už konečně procitni.....

0 0
možnosti
RK

romualda

22. 1. 2012 20:56
Řecká cesta

Před volbami nás varovali před Řeckem, kde lidé dostávají odměny za včasné příchody do práce atd...a sami se chovají stejně, dávají odměny za příkladnou dřinuRv

0 0
možnosti
PV

P.spk

22. 1. 2012 22:23
Re: Řecká cesta

jenže čeští političtí představitelé jsou mazanější než Řekové, - ti rozdali peníze i v prostý lid, postavili parádní dálnice.......to u nás se na zaměstnancích (rozuměj na těch dále od koryt) hodně ušetří.....

0 0
možnosti
PV

P.spk

22. 1. 2012 20:43
Nečas je moudrý člověk....

..a dle jeho vůbec není podstatné, kolik si lidé na úřadu práce rozdají na svých odměnách (vždyť je to jejich věc, když dřou tak hrozným tempem), ale daleko podstatnější je, aby to nikdo kromě vlády nevěděl a pro něj osobně je problém pouze v jediné věci: kdo tyhle informace vynáší?........Celý národ podle něj by měl dbát, aby jejich techtle mechtle byly dle jakéhosi práva utajeny a aby se nestaral, kolik si tam rozdělují....8-o

0 0
možnosti
K

karel_vvv

22. 1. 2012 20:03
Lenní pán se diví

Problém je v tom, že politici ze všech parlamentních stran neberou politiku jako službu ale jako přidělené léno. Případně někdy i zděděné. Nečas ve své přímosti jednání dal Nagyové peníze naivně přímo. Jinde to dělají chytřeji přes zakázky, opce, anonymní akcie na doručitele případně přímo černými penězi, které příslušný finanční wizard ze státních peněz generuje. Tahle absolutní korupce je po celém světě, jenom se ji naučili lépe skrývat. Dělají to všichni, ze všech stran - veverky, socani, topka. Na všech úrovních, ve vládě, na ministerstvech, magistrátech. Pod pláštíkem demokracie a republiky je ukrytý starý dobrý feudální systém.

Nečas se cítí osočen, když využil svého lenního práva udělovat odměny a tresty. Nekouká jak překvapená améba, ale jako uražený feudál.

1 0
možnosti
1

1absolutus

22. 1. 2012 17:44
Takoví blogeři mi dělají velikou radost!

Není to první článek této pravicové blogerky, (a nejenom jí) kdy se zcela jasně přiklonila k názorům komunistů a začala tuto pravicovou vládu, kterou sama volila veřejně pranýřovat! ;-D;-DR^

1 0
možnosti
U

Ulator

22. 1. 2012 18:09
Re: Takoví blogeři mi dělají velikou radost!

Mě také. Protože to ukazuje, že u mnohých je ta pravicovost jen poza, ale jakmile dojde na peníze a majetky, tak se pravicová maska změní v levicovou kaši.

2 0
možnosti