Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

Zetor Milda

10. 11. 2011 11:34
Zamlčovaná či účelově nemedializovaná fakta?!

Měli bychom bít na poplach a vymáhat právo na informace v rozměrech EU?! Jsme přece členové a ne vazalský stát! Kde se tedy ukrývají informace, kterým porozumí i běžný občan, jako např.:

http://pr-asv.chmi.cz/IskoPollutionMapView/faces/pollutionmapvw/viewMapImages.jsf

Naříkáme, že se nedá na Ostravsku dýchat, avšak i z mapek znečištění ovzduší je jasné, že nám zde vanou exhalace z Polska, které má výjimky EU. Opravdu jsme tedy rovnoprávnými členy EU?! Polský smog nám tráví ovzduší již velmi dlouho, přesto našim dětem nepřispějí, byť jen na pobyt na horách. Viz.:

- Petr Kraus: "Denně vidíme, že se Ostravsko dusí ve smogu, ale my tady, ačkoliv máme krásné počasí a čistý vzduch, musíme na tři týdny přerušit provoz. Prostě máme málo dětí. A není to jen náš problém, stejně na tom jsou i další tři dětské ozdravovny v Krkonoších," dodal.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/deti-se-v-ostrave-dusi-krkonosske-ozdravovny-kvuli-nezajmu-zaviraji-12z-/domaci.aspx?c=A111104_1679848_ostrava-zpravy_jog

0 0
možnosti
JP

johnpeters

10. 11. 2011 11:19
A co takhle

navrhnout hygienikům,těm hlídacím psům obecného zdraví(ovšem jak kdy...),aby se k dopravním cedulím,označujícím vjezd do obce,přidalo varování-jako na cigaretách-třeba  OSTRAVA škodí zdraví!, či PRAHA škodí zdraví,a způsobuje rakovinu!...?[>-]

1 0
možnosti

blecha v psím kožichu

10. 11. 2011 12:44
Re: A co takhle

;-D jo a ještě, že vjíždět mohou jen ti, co mají změněný gen, který je ochrání před smogem ;-D

0 0
možnosti