Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM

Aretta

7. 8. 2011 19:46
Některé Tvoje příměry mě

opakovaně dostávají. "My se dole neholíme" mě vyřadilo z provozu :-)))

0 0
možnosti

kdo toho více nakecá

7. 8. 2011 19:50
Re: Některé Tvoje příměry mě

Konečně si toho někdo všim ;-D JŠ

0 0
možnosti
PKL

Politicky korektní lež

7. 8. 2011 19:13
.

R^

0 0
možnosti
S

snaduzdost

7. 8. 2011 16:58
Sexuální orientace jako věc veřejná, nebo soukromá?

R^R^R^

0 0
možnosti

kdo toho více nakecá

7. 8. 2011 18:44
Re: Sexuální orientace jako věc veřejná, nebo soukromá?

dík, JŠ

0 0
možnosti

3lipy

7. 8. 2011 15:28
Paní Jano,

vzala jste mi to z pera. Nic proti menšinám, ale..

.Na druhou stranu jestli se nemáme jako většina zamyslet. proč se taky nechodíme radovat do průvodů? Už jsme se zapomněli radovat společně...

0 0
možnosti
AN

TondaN

7. 8. 2011 18:44
Re: Paní Jano,

a je to tady...:-) ať žije ,kdo pije!hurááá;-D

0 0
možnosti
VK

VLAKR

7. 8. 2011 14:40
Snad poprvé s autorkou souhlasím

Já proti těm různým gay-parádám neprotestuji. Považuji je sice za poněkud nechutné maškarády, ale když se jim to líbí, tak proč ne? Existují i jiné nevkusné veřejné akce.

Jen nevím, proč by podobné akce měly mít  záštitu pražského primátora. Pan Hájek z prezidentské kanceláře jen vyjádřil svůj údiv nad tím, že tuto akci podpořil pražský primátor, který je vlivným členem ODS. Podle Hájka by ODS měla být spíše konzervativní pravicovou stranou a její představitelé by proto podobné akce homnosexuálů neměli podporovat. Jen tak mimochodem - poslední kapkou, která přispěla k pádu předchozího předsedy ODS Mirka Topolánka, bylo jeho interiew jakémusi novému obskurnímu týdeníku pro homosexuály.

Překvapila mne jen ona mediální palba, pod kterou se pak pan Hájek ocitl.  Já pana Hájka zrovna nemusím, často možná jen provokuje. Teď´ se ho ale musím zastat. Jestliže tolerujeme pořádání gay-parád, musíme tolerovat i veřejný nesouhlas s nimi. Netoleranci tak vidím spíše kritiků pana Hájka.

1 0
možnosti
BG

Brambora Horká

7. 8. 2011 14:03
Jsem ochotná homosexuály tolerovat

Dokud se neprochází po ulicích s nahými zadky. Zde má tolerance končí! A je mi jedno, zda se prochází po ulici s holými zadky a dělaj bordel homo, nebo heterosexuálové...Je to nechutné a tečka! :-/

1 0
možnosti
DM

Azreael

7. 8. 2011 14:16
Re: Jsem ochotná homosexuály tolerovat

A mohla byste urcit kolik homosexualu jste za poslednich 20 let videla v Ceske republice se nekde producirovat s holymi zadky?

1 0
možnosti
DM

Azreael

7. 8. 2011 13:26
Nechapete

Patrne opet nechapete vyznam cele akce a cil homosexualu.

Cilem homosexualu skutecne neni protestovat, demonostrovat, delat nejake vytrznosti anebo nejake nepokoje.

Mozna Vas to prekvapi a cilem homosexualu ani Gay Pride neni nekomu jinemu naznacit anebo rict, ze homosexualove jsou to nejvic a maji mit nejaka extra prava.

Bohuzel s myslenou "Ja jsem bily muz, evropan a krestan kdo je vic?" neprisli prekvapive homosexualove ale ten bily pobozny muz, ktery vuci ostatnim - cernym, zlutym, zenam, homosexualum, bisexualum, transexualum a atd" zacal uplatnovat v prubehu historie nejruznesji sankce za to, ze nesdili jeho nazor a pohled na svet.

Bohuzel historie je takova, ze posledni dobou soucasne deni homosexualum do karet moc nehraje a nehralo. Behem valky byli poslani do pracovnich a koncentracnich taboru kde homosexualove maji nejvetsi procento obeti v porovnani s ostatnimi. Po valce se nedockali zadneho odskodneni anebo restituci ale byli poslani opet do vezeni.

4 0
možnosti

kdo toho více nakecá

7. 8. 2011 13:44
Re: Nechapete

Takže cílem té parády je získat odškodnění za ústrky za války. Děkujeme za vysvětlení, hned ty homosexuály budeme milovat více. Važte slova, asi tak. JŠ

1 0
možnosti

Obyčejný člobrda

7. 8. 2011 13:17
I ty, Jani?

Jsem heterosexuál vychovavši 3 děti, ale ten pochod mi vůbec nevadí. Humbuk kolem něj je jen vizitkou netolerance a zastydlosti české společnosti i po 20 letech demokracie. Je jen zajímavé vidět, kdo všechno se k pokřiku proti přidává. Proč by to měla být provokace? Prahou pochodovali opilí odboráři, příznivci Sparty, demonstrovali otcové za střídavou výchovu dětí, příznivci základen, odpůrci základen .... proč by nemohli pochodovat homosexuálové? Pokud nic nerozbijí a je to v mezích zákona, tak klidně. Jedovatá poznámka - a nevadí to hlavně těm, kteří si nejsou sami sebou tak úplně jisti?

4 0
možnosti

kdo toho více nakecá

7. 8. 2011 13:22
Re: I ty, Jani?

Mnš ten pochod také nevadí, ale vadí mi právě to fˇukání rozmazleného fracka, o kterém jsem kulantně psala. Krom toho kolem mne se pohybuje dost homosexuálů už proto, že v blízkosti mého bydliště mají klub. Nikde žádný problém, nikdo jim neubližuje, mohou se k sobě tulit, jak jim libo. Ale oni se tulí normálně, ne provokativně a s humbukem. Jestli to nebude právě v tomhle? Neprovokují, tak není odezva formou provokace. JŠ

1 0
možnosti
SL

strycek-Joe Ltd.

7. 8. 2011 13:16
Myslím, že důvodem této "Parády" je sexuální strádání

homosexuálních jedinců, kteří jsou frustrovány u nedostatku partnerů. Na této tzv. parádě mají šanci se seznámit s podobně identifikovanými jedinci a případně rekrutovat nové členy komunity, nejen z množiny klasických povalečů, ale také např. z řad tzv. celebrit - úchylných a hysterických politiků a umělců, kterých je v těchto profesích velmi nadprůměrný počet.

1 0
možnosti

kdo toho více nakecá

7. 8. 2011 13:19
Re: Myslím, že důvodem této

Já se radši nevyjadřuji, jen R^R^ za trefu někdy fakt rovnou do černého.  JŠ

0 0
možnosti
JS

jaaji

7. 8. 2011 13:10
hloupost paní by měla zůstat věcí soukromou :o)

"Být homosexuální a veřejně žít jako heterosexuální (...)", a jako proč? I když... pravda, kdyby ta paní, co tohle sepsala, byla kozou jen soukromě a svou hloupost nedemonstrovala takhle veřejně, bylo by světu líp ;)

2 0
možnosti

kdo toho více nakecá

7. 8. 2011 13:16
Re: hloupost paní by měla zůstat věcí soukromou :o)

Pardon - nemyslím žít jakožto heterosexuál, jen jako heterosexuál, tedy stejně v klídku a pohodě, se stejnými povinnostmi i právy. Trošku jsem Vás asi nechtě znátla, no jo češtině ne každý na první letmé přečtení porozumí, bohužel pak ze svého nepochopení meritu věci nařkne jiného, že je hloupý.  :-) JŠ

0 0
možnosti
  • Počet článků 533
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3037x
Autorka vystudovala obory kybernetika v dopravě a spojích, automatizované systémy řízení a doplňkové pedagogické studium pro výuku odborných předmětů. V praxi se věnovala práci nejen jako lektor a pedagog na SŠ i VŠ, ale hlavně jako informatik ve středním managementu velkých i malých firem, v projekci systémů pro controlling, plánování a kalkulace.