S botičkou od Diora zaraženou mezi půlkami

… odcházejí: Sobotka, Hašek, Tvrdík, majitel agentury Médea Jaromír Soukup, také PR Petry Paroubkové, Bárta, Gajdůšková, Štěch a o jedné botičce od Diora hopká vítězoslavně paní Petra Paroubková, podpírána diskutérem averius, s transparentem, hlásajícím, že jestli na ni někteří budou zlí, pak o nich napíše ještě jednou a nakopne je ještě razantněji.

 

Zřejmě nyní paní Petra Paroubková předpokládá, že teď se všichni nakopnutí strachy pos… a poběží jí utírat slzičky nenávisti a zklamání nad vlastní nicotností, že budou poníženě prosit o odpuštění, snášet dary a dávat jí i jejímu muži hobla za současného hlasitého provolávání jejich nekonečné slávy.

 

Já spíše předpokládám, že oni to odbudou jednou či dvěma větami, čímž způsobí, že paní Petra Paroubková bude muset napsat další díl k botičkám a třem letům pobočnice, třeba Let Bosorky do ráje a zase zpátky na zem, nebo Kterak Bosorka při svém letu pokálela hlavy politiků.

 

Prosím pana Špačka, aby přestal trucovat a naučil ji základům společenského chování, než potopí sebe a strhne svůj jediný idol mezi všemi s sebou. I když její sexymozkem vybavený politický idol má těžiště proklatě nízko při zemi, takováhle neřízená střela, by ho mohla porazit na krovky. Rozhodně mu takto nepomáhá vyškrábat se zpátky na politický piedestal.

 

Nebo i Špaček odletěl s botičkou od Diora zaraženou mezi půlkami? Pane Špačku, … nebo se radši na to vybodněte.

Obrázek k perexu a mnoho dalších ještě krásnějších jsou k vidění na http://ateo.cz/obrazky/

Autor: Jana Šimonová | pátek 10.12.2010 12:54 | karma článku: 33,93 | přečteno: 4450x