Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

sir Hurnprey II.

10. 8. 2011 23:47
Zajímavá úvaha

Pokud bych zahlédl v nadpise otazník, tak bych odpověděl: "Proto, že neslaví Vánoce"

1 0
možnosti

názorový melírek

11. 8. 2011 0:57
Re: Zajímavá úvaha

;-D Zvířata, která chovají lidi, a to i užitková zvířata, slaví Vánoce - dostávají výslužku, nebo jak se to jmenuje, dárečky a pamlsky ;-D

0 0
možnosti

Zygota

10. 8. 2011 22:58
Dobrý večer

Asi z takového světa, jako Vy. Jen to vidím asi trochu jinak, když Vás to tak rozhodilo, co jsem napsala. Nevím, jak vyplynulo z mého příspěvku, že chápu JEN homosexuály? Jen mně nevadí jejich akce, na které nechodím. A oni mně také nijak nezasahují do života.;-)

1 0
možnosti

Petr z Bologni

10. 8. 2011 22:07
...

Tusim, co se snazite vyjadrit. Avsak s tou toleranci ve zvireci risi se hluboce mylite. Homosexualni jedinci jsou bezne vytlacovani na okraj spolecenstvi. Asi jste nidy nevidela, jak dopadne homo-pes, kdyz to zkusi na hetero. Sam chovam psa a ten cirkus jsem nekolikrat videl na vlastni oci. Ono je to podobne i s ostatnimi odchylkami (napr. bily kos ci jiny ptak ci zvire), takovi jedinci jsou bezne odhaneni od krmitek nebo napadani. Proto jsme ale lide, abychom se jako zvirata nechovali - i kdyz - vse ma sve meze.

2 0
možnosti

názorový melírek

10. 8. 2011 22:18
Re: ...

Psa mám, a tak vím, jak to frčí, když nějaký pes nesouhlasí s tím, že jiný pes mu skočí za zadek. Ale všimla jsem si, že když mezi více psy si to dva rozdávají mezi sebou, ostatní dělají, že nic nevidí, nejdou po nich, nechají je, nemíchají se mezi ně. A to dva jim nelezou předvádět, co dělají, dělají to totiž jen pro sebe. Jakmile mají psi k dispozici fenu, zanechají homosexuálních styků a jdou na ni. Feny taktéř. když není pes, tak si užívají spolu, ale je-li k dispozici pes, ženou jedna druhou od psa pryč a nastrčí se psovi. Rozhodně si dvě feny nehrají na lesby s cílem vydělat prachy  (totiž u psů asi žrádlo) na lesbyshow, jako se to děje u lidí ;-D JŠ

2 0
možnosti

Zygota

10. 8. 2011 14:58
A pořád dokola

Váš příspěvek jsem si přečetla 2x a nějak nechápu, co tím chcete říci,....A opět upozorňuji: Kdyby pan Hájek blbě neblábolil, možná by spousta lidí o této akci ani nevěděla, menšina našich spoluobčanů by si vychutnala svoji párty a bylo by vše v pohodě. Nikdo nikoho přece nenutí se této akce účastnit.

Jsem učitelka. S žáky jezdím do Prahy a ráda bych jim ukázala také noční Prahu. Stydím se, když procházíme Václavákem a na každém rohu nás tahají do místních bordelů - říká se jim noční podniky. Vadí toto snad někomu?

Vadí mně fotky prsatic v každé novinovém stánku,.... Vadí mně "výherní" automaty na každém rohu,...

Asi je fakt okurkové sezóna, že musíme takto pitvat jakýsi festival.

Nechápu dnešní svět a Váš příspěvek taktéž,...Hezký den a ať se festival vydaří, ;-DRv

2 0
možnosti

názorový melírek

10. 8. 2011 22:30
Re: A pořád dokola

Tak vy nechápete dnešní svět, pouze chápete homosexuály. Tak to mluví samo za sebe. A z jakého světa tedy pocházíte?

1 0
možnosti

falm

10. 8. 2011 13:00
V čem se liší autorka od zvířat?

... snad by nám to mohla taky nějak odborně popsat, když tomu všemu tak dobře rozumí.

1 0
možnosti

Rostislav S.

10. 8. 2011 12:35
Proč?

Proč tahle paní neustále píše své prapodivné blogy. Zvířata to přece nedělají...

2 0
možnosti

alex hart

10. 8. 2011 12:44
Re: Proč?

To je váš omyl, i zvířata mají své homosexuální chování. Ale u zvířat vždy stojí ve stínu normálního sexuálního chování, které na rozdíl od všech existujících odchylek zajišťuje rozmnožování. U opic to například funguje tak, že silní samci se uklidní, když jim podrží podřízený samec. To se ví už dávno a je to doložené. Že to takto v určitých situacích funguje i u lidí, se samozřejmě ví také, ale dnes se to nesmí říkat, protože to nezapadá do oficiální lidsko právní rétoriky.  

.

Dnešní člověk je už natolik degenerovaný, že povýšil úchylky za na věc hodnou obdivu a módy. A aby to vůbec nějak ospravedlnil, udělal si k tomu i potřebnou teorii o tonm, že je to vrozené a nikdy v žádném případě nejde o náhražkové sexuální chování. O čemž se samozřejmě dá v řadě případů úspěšně pochybovat.

2 0
možnosti

alex hart

10. 8. 2011 12:34
Souhlas

V tomto s autorkou souhlasím. V naší společnosti jsou homosexuálové už dávno všeobecně tolerováni a přesto se domáhají styále další a další pozornosti. Jde do značné míry o kopání do otevřených dveří. Média je v tom všeobecně podporují. Chystaný průvod je toho dokladem. Krom toho se ale domáhají práv dosti diskutabilních a pochybných, tj. celospolečenské posvěcení (zákonem) homosexuálních svazků na roveň rodiny.

.

Když si paní autorka nestěžuje na nenaplněná práva žen, tak s ní jde souhlasit. Jinak to neustálý nářek a vykřikování v médiích o nenaplněných právech žen je z podobného soudku jako u těch homosexuálů. Z velké části jde také o kopání do otevřených dveří a z velké části jde o to, že když mají ženy projevit samy (bez nějakých uměle vytvořených kvót) své vlohy pro vedoucí funkce, tak to funguje jen v omezeném rozsahu.

.

Je zajímavé, že autorka je velmi dobře schopna rozlišit lidskou přirozenost v případě homosexuality, ale v případě tzv. ženských práv nikoliv.

1 0
možnosti

Azreael

10. 8. 2011 11:20
Hloupost

Ocividne mate Vy nejake pocity mene cennosti, kdyz tu musite Vase hloupe nazory prezentovat kazdy den.

Jako nezlobte se na mne, ale Vas styl uvazovani je silne omezeny. Nikdy jsem si nevsiml, ze by homosexualove nadrazovali svoji homosexualitu nad heterosexualitu. Zvirata homosexualitu pochopitelne neoslavuji a na nikoho se nepovysuji. Zvirata se zkratka chovaji prirozene a zadnou sexualni orientaci neresi a urcite nemaji z toho zadne predsudky a mindraky jako vy.

1 0
možnosti

Nika.meil

10. 8. 2011 11:25
Re: Hloupost

Paní to vystihla velice přesně. naštěstí heterosexuálové nemají potřebu chodit po ulicích a předvádět se, dávat na odiv, s kým spí. Je to směšný. Ale dneska nás už nic nemůže udivovat :-)

2 0
možnosti

Astaroth

10. 8. 2011 11:16
homozvirata

Mimochodem u nekterych druhu je take pozorovana homosexualita.

0 0
možnosti

Dita_1

10. 8. 2011 11:10
Proč?

Proč zvířata nejedí příborem, nezakládají politické strany, nenakupují v supermarketu?

2 0
možnosti

kdo chatuje nepracuje

10. 8. 2011 11:13
Re: Proč?

Nenaučili se to ve školce? ;-D jen tipuji ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 533
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3037x
Autorka vystudovala obory kybernetika v dopravě a spojích, automatizované systémy řízení a doplňkové pedagogické studium pro výuku odborných předmětů. V praxi se věnovala práci nejen jako lektor a pedagog na SŠ i VŠ, ale hlavně jako informatik ve středním managementu velkých i malých firem, v projekci systémů pro controlling, plánování a kalkulace.