Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

CarolusMagnus3

26. 1. 2012 11:54
V Německu nemůže advokát zastupovat víc obžalovaných

v jednom procesu. Vedlo by to ke střetu zájmů. Jsem zvědav, co bude pani Samková dělat, až se její klienti začnou hádat, kdo mačetu přinesl a kdo s ní udeřil.

0 0
možnosti

1absolutus

26. 1. 2012 11:49
Dobrý den paní Šimonová.

JUDr. Klára Samková dělá pouze to. co by udělal každý chytrý advokát, který chce vyhrát. (Tzn. co nejvíce zmírnit trest).

V advokacii se tomu říká  slangově "dělostřelecká příprava". Paní advokátka dělá  (a zatím dobře) svou práci a také to, nač skládala slib, a to, že bude za všech okolností hájit zájmy svého klienta všemi dostupnými a zákonnými prostředky, ať si o klintevi myslí co chce.  Objektivně řečeno, čím více se bude o tom psát (a bude), tím více poroste její cena a prestiž.:-)

0 0
možnosti

CarolusMagnus3

26. 1. 2012 11:56
Re: Dobrý den paní Šimonová.

JUDr. Klára Samková dělá pouze to, co by udělal každý chytrý advokát, který chce vydělat.  Účtuje si 3800,- za hodinu. Čím déle se proces protáhne, tím větší vývar. Takže taktika je jasná.

0 0
možnosti

wu-fang

26. 1. 2012 11:37
je to naopak pochopitelné

tím, že vyvolá "hysterii" kolem cigánů, může navenek ukázat, jak je tu nikdo nemá rád, jak je jim ubližováno ... a předposraný ouřady podlehnou masáži zvenku a zahrajou to do ztracena na podmínku jako obvykle ... Jo, černo-bílé vidění světa není totéž, jako bílo-černé ...

1 0
možnosti

por.Dub

26. 1. 2012 11:35
Promiňte

,ale i díky Vám - při vší úctě -  advokátka Samková má grátis  REKLAMU !!  Už je o ní tolik příspěvkú, že kdyby si toto zviditělnění  měla zaplatit , asi by jí moc penízek nezústalo. Kdo o ní před tím věděl???? Snad pár lidí okolo !! Paní Samková Vám všem blogerúm kteří o ní psali  hluboce děkuje !!!!!!!

0 0
možnosti

Glock Mark XXIII

26. 1. 2012 11:39
Re: Promiňte

To se nám to reklamuje, když nás lidi pomlouvaj. (Feldkurát Katz to úplně přesně není :-P)

0 0
možnosti
  • Počet článků 533
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3037x
Autorka vystudovala obory kybernetika v dopravě a spojích, automatizované systémy řízení a doplňkové pedagogické studium pro výuku odborných předmětů. V praxi se věnovala práci nejen jako lektor a pedagog na SŠ i VŠ, ale hlavně jako informatik ve středním managementu velkých i malých firem, v projekci systémů pro controlling, plánování a kalkulace.