Polistopadový parlament plný pletich a prebend pro pozvané

Pondělí. Páni poslanci přicházejí pro prebendy. Postávají, posedají, pak pospávají. Pomalu počíná pletichaření. Po přihlášení povídají, promlouvají, plivou pomluvy a promyšleně pletichaří. Přijde potlesk, poklonkování, prdelkování, případně přisprostlý prostředníček pro prevíta a políček pro parchanta. Předvánoční prča.

 

Páni poslanci pilují pitomé příspěvky a přihlouplé ptákoviny. Poklesle poznámkují, pošpitávají a pořád poposedávají. Protivové pokřikují. Přívrženci přátelsky pokukují. Posléze posvačí pár pirožků a pytel popcornu a popijí před polední pauzou. Před polednem projednají pár podružných ptákovinek. Při polední pauze poobědvají a popijí. I pivo popíjejí! Po polední pauze pilují podvraťácké příspěvky a parádnější ptákoviny. Přitom poklimbávají, přiblble prndají, poposedávají, přežvykují a podle pánů poslanců poctivě pracují. Ptákoviny přes podiv i poznámky přece projdou. Podvržené podrazy, protože pečlivě promyšleny, projdou promptně. Páni poslanci pyšně pomlaskávají a pomalu povstávají. Potlesk. Páni poslanci pochodují pro pití. Páni poslanci s proříznutou papulou pochodují první. Páni poslanci s platfusem pochodují poslední. Připijí promiskuitní přípitek Pandurům. Pak půjdou přinejmenším pořádně pařit, pozpívat a popít.

 

Přitom, prostituti prolhaní, potřebují pořádně plesknout přes prsty a přes papulu a přídavkem přetáhnout páskem přes prdel, protože podvedená populace postává před palácem a pláče.

 

Paraziti a pijavice porcovali, plenili, promrhali a prožrali plnou pokladnu. Prázdné portfolio posmutnělo, podvedená populace přijímá průser, potomci pláčou. Proudy pláče připomínají potopu. Půjdou přeplavat? Proklusat? Přesměrovat? Paráda, povodeň posílila a pobírá poslední překážky. Pytle s pískem převráceny a potopeny. Poslední políčka potopená pod přívalem.

 

Přeci půjde proti poslaneckým pokrytcům a potvorám poshánět pomoc… Poradí proboha poslední před potopou prchající?

 

Poslední postižené, promáčené a potlučené pomalu pohlcuje povodeň.

 

Pomřeme, pokud poslance ponecháme parlamentem pobíhat, prošustrovávat poslední poschovávané požitky a plenit penzijní pytel peněz.

 

Pochyby? Posměšky?

 

Přejdou!

 

Autor: Jana Šimonová | středa 1.12.2010 12:56 | karma článku: 28,30 | přečteno: 2860x