Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PZ

Rájec

23. 9. 2011 9:59
o ničem

Co vše lze říci reakcí na facku. Škoda jen, že se autorka nezmohla na nějaký návrh, nebo dorou radu kam sáhnout pro argument na pubertální vulgaritu. Co vlastně mohl pan Kalousek dělat nikdo neradí. Takže spíše frustrace Kalouskem. Tak vlastně jsme rádi, že to onen fracek řekl za nás a jeho obdržená facka je tak trochu i na naší hlavince. Tož hr na Kalouska.Aneb cituji z diskuse. "Žádný neurvalý a namyšlený ministr nám nebude fackovat občany, byť prostořeké!

Cítí-li se dotčený potentát uražen, nechť se obrátí k civilnímu soudu"  Dodávám: Stejnou možnost má nyní i prostořeký hulvát. Laskavě si všimněte množného čísla - občany. To zavazuje. Kalouska k soudu. Fackuje občany kudy chodí.

0 0
možnosti
FB

Durzo Blint

22. 9. 2011 22:47
Kalousek udělal v tomto případě

jednu jedinou chybu, a to, že se jako politik, navíc neoblíbený, pustil do odvety sám. Kdyby toho spratka seřezala některá z jeho goril, dalo by se to obhájit jako obrana před napadením veřejného činitele a vzájemně si to mohli kluci dosvědčit a ještě přibarvit...........................ale on se pro příště poučí;-)

0 0
možnosti
KASNTH

kladivo a srp, naroste ti hrb

22. 9. 2011 22:15
Postavil bych na náměstí RING, ...

jeden den před každým zasedáním sněmovny a pokaždé v jiném městě a tam bych je všechný nahnal (veřejná produkce).R^...Každému jejich barvu  trička, každému stejné plandavé trenky, stejné botky, na ruce boxerské rukavice a do sebe hoší i dámy, soudruzi-soudružky a natvrdo!!

Druhý den ve sněmovně se potom mohou předvádět znovu.  A příště nanovo!:-)

0 0
možnosti
PCZK

Pic Club za kopějku

22. 9. 2011 22:24
Re: Postavil bych na náměstí RING, ...

Pro verejnost vstupne zdarma, predpokladam.

0 0
možnosti
IH

tantemici

22. 9. 2011 21:56
Obávám se paní Šimonová,

že dnes se vám to moc nepovedlo.

Udělat z jedné facky - která ostatně byla asi v danou chvíli to jediné, jak mohl chlap na sprosté vyřvávání reagovat a dle mého ta reakce byla správná - argument pro kusisko blogu, že takhle tedy ne a že takto se bude dotyčný chovat i nadále - dle vás asi vždy a všude ??? Ale drahá paní - to přece musíte vnímat i vy, že jste vytvořila oslí můstek vachrlatý jak hrom. A přidala se tímto k Sobotkovi, Ráthovi a jiným. Ale což, třeba tyto pány máte raději, než toho Kalouska, takže účel pro vás tentokrát světí prostředky. Poněkud mne to ale zrovna u vás překvapilo. Rv

0 0
možnosti
KASNTH

kladivo a srp, naroste ti hrb

22. 9. 2011 22:28
Re: Obávám se paní Šimonová,

Žádný neurvalý a namyšlený ministr nám nebude fackovat občany, byť prostořeké!

Cítí-li se dotčený potentát uražen, nechť se obrátí k civilnímu soudu.:-)

0 0
možnosti
VD

všd

22. 9. 2011 18:47
Tento článek byl přeřazen do soukromých

Měl vysokou čtenost a byl namířen proti Kalouskovi:

http://ignacpospisil.blog.idnes.cz/c/211306/Kdyz-vladne-a-vychovava-luza.html

0 0
možnosti
PK

ahaswer

22. 9. 2011 18:09
Žasnu

občas nad myšlenkovými pochody a řetězením "myšlenek". Kalousek se za nadávky odměnil fackou. Nepřibližujte se proto k Vondrovi!!8-o

0 0
možnosti

blecha v psím kožichu

22. 9. 2011 18:14
Re: Žasnu

;-D Mezi námi, myslím si, že Vondra by nikoho neliskl ;-D Jde jen o nadsázku, buďte v klidu, JŠ

0 0
možnosti
G

greifer7

22. 9. 2011 17:19
Existuje přísloví na hrubý pytel hrubá záplata

To by musel mladík Kalouska  ukopat kdyby měl jednat podle toho rčení!;-D kalousek uráží dne a denně! třeba drzost s těma složenkama:-P

2 0
možnosti
TJ

třešeň japonská

22. 9. 2011 16:32
Karma za článek.

R^

1 0
možnosti
TK

honda_mrkos_pajdusakova

22. 9. 2011 16:24
Existuje přísloví

n\ hrubý pytel hrubá záplata. kalouska nějak nemusím, ale v tomto zvolil jediné správné řešení. Na sprostý agresivní výpad nic jiného než ár přes hubu nepatří.

Čím více vašich blogů a diskusních příspěvků čtu, tím více se ve mně upevňuje přesvědčení, že jste mimořádně nechytrá osoba.

P.S. Proč máte každý týden jiný nick? Jste stejně sprostá jako ten trottel, co napadl Kalouska? Proto ho hájíte?

1 0
možnosti
H

hanah7

22. 9. 2011 17:10
Re: Existuje přísloví

pane jo, to jste to ale autorce nandala....vy mudrlantko s obzvlášť vyvinutým nickem a smyslem pro spravedlnost. O mozkovně nemluvě...

2 0
možnosti
KB

Kolokol

22. 9. 2011 16:20
Jaký "argument"

Víte, je to pár let co jsem byl svědkem jedné scény. Jdu do obchodu a ze dveří vychází pomalu starý pán o holi. Za ním se dere takový maník tak ke dvaceti a prodral se kolem něho se slovy: "Co se mi tu motáš pod nohama, šmejde".

Jediná správná reakce na mém místě měla být, ihned mu ve vteřině vypálit takovou facku, a to bez ohledu na následky. Bohužel jsem to neudělal, možná jsem zbabělec, měl jsem strach, nebo to prostě nemám v sobě.

Někdy je prostě facka jediný argument.

1 0
možnosti
H

hanah7

22. 9. 2011 17:12
Re: Jaký

Někdy ano. Ale jako ministr prostě na tento argument musíte zapomenout.

1 0
možnosti
  • Počet článků 533
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3037x
Autorka vystudovala obory kybernetika v dopravě a spojích, automatizované systémy řízení a doplňkové pedagogické studium pro výuku odborných předmětů. V praxi se věnovala práci nejen jako lektor a pedagog na SŠ i VŠ, ale hlavně jako informatik ve středním managementu velkých i malých firem, v projekci systémů pro controlling, plánování a kalkulace.