Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Páně Kalouskova PR agentura v akci

Čest práci PR agentur, té páně Kalouskově obzvlášť. Taková dobrá PR agentura dokáže ve vhodnou dobu strhnout pozornost veřejnosti na pana Kalouska a v jinou dobu zase kamkoliv jinam, hlavně pryč od pana Kalouska. Jak? Třeba nějakou pseudokauzičkou.

 

Statista si nechal na ulici dát 4 facky. Jedna je málo, dvě není o mnoho více, tři jsou jako z pohádky, ale čtyři – to by mohlo lidi oslovit. Oslovilo.

Kolegové z europarlamentů si nechali panem Kalouskem vynadat do idiotů a okamžitě přijali omluvu. Mezi sebou používají i tvrdší výrazy, ale pro lid to postačí. Postačilo.

Vlastně jde o to nasměrovat zvídavost veřejnosti jinam, jen ať se zase nepídí po tom, kdy konečně dojde na kauzy, v nichž figuruje pan Kalousek. Rozběsněné smečce psů hodíme kus buřta a zachráníme vlastní kalhoty. Funguje to? Funguje.

A smečka běží směrem, který udáme hodem té hloupé návnady. Takže, občané, zapomeňte na kauzy ProMoPro, Pandury a další, nechejte na pokoji padáky pana Kalouska i jeho konexe na pana Šťávu s celou jeho Diag Human.

Tady máte k pivním řečem a rozumování v kuchyni 4 facky statistovi, který už se nikde neukázal, ani ksicht na foto nepůjčil. Takový malý opatrný agent Zifčák. A tady zase máte spolek idiotů, totiž politiků, kteří se pro vaše zabavení titulují idioty. Nebojte se, že by nevěděli, kdo je tady v ČR za idioty.

Zítra třeba auto s panem Kalouskem prosviští křižovatku na červenou, joj, to bude sousto. Pozítří by mohl pomoci pan Rath nějakou vsuvkou k alkoholismu pana Kalouska a pak očekávejme, že svoji osobu k pozornosti nabídne pan Hašek ze spřátelené ČSSD.

Přes pana Haška se snad podaří za ochotné asistence pana Sobotky přehodit pozornost médií a veřejnosti do řad ČSSD, čímž se stranám TOP09 a ODS dostane zase klidu k práci. Zároveň se dá trošku pokazit ČSSD hypotetické skvělé volební výsledky, které by byly, kdyby … Smír občanů se současnou vládní garniturou vydrží do doby, než občané zjistí, co nového na ně narafičil pan ministr Drábek.

A pak všechno nanovo. Kdyby občané usínali a nesledovali bedlivě podvržená témata, přispěchá parta odborářů s partou placených statistů mávat transparenty za kvičení vuvuzel. Možná přijde i pan Kohout, osvědčený letecký diplomatický doprovod, tentokrát spolehlivý ukazatel jinam, v tyto dny na romskou tématiku. Kdysi stáhl pozornost od událostí kolem pana Kavana na sebe a to se počítá. Dnes strhl pozornost na šluknovské Romy. Takový hromosvod občanského hromu, nebo češtinsky lépe zlobosvod občanské zloby.

Ještě že si česká vláda vyšperkovala tu „romskou otázku“. Jinak by naštvaný lid snad dřel kůži z pana Kalouska, ministra financí, nehledě na jeho mezinárodní ocenění za finanční politiku.

Takhle někteří snad opravdu věří, že za bídu na jejich kontech mohou Romové, nikoli nevhodná finanční politika ministra financí, nevhodná politika ministra práce a sociálních věcí a po čertech nevhodné tendry na státní zakázky napříč politickým spektrem, ministerskými úřady a dvěma posledními desetiletími.

Čest práci PR agentur, té páně Kalouskově obzvlášť. Ale s oceněním ministra financí Miroslava Kalouska jakožto nejlepšího šéfa financí pro oblast rozvíjejících se evropských trhů v současné době to opravdu přepískla – tedy, pokud je to takhle správně přeloženo. Pokud namísto „rozvíjejících se evropských trhů“ patří „hroutících se evropských trhů“, tak to sedí.

Obrázek perex: parlamentnilisty.cz

Autor: Jana Šimonová | pondělí 26.9.2011 19:25 | karma článku: 27,92 | přečteno: 3712x
  • Další články autora

Jana Šimonová

Jak sociální systém císaře pána zachránil moji babičku

Středoevropský sociální systém fungoval před 101 úplně jinak, než bychom si tipli. Přečtěte si příběh z roku 1914 o lidskosti, obětavosti a neokázalém a vřelém darování téměř ztraceného života vídeňskými lékaři moravské holčičce.

21.12.2015 v 1:05 | Karma: 25,21 | Přečteno: 353x | Diskuse| Společnost

Jana Šimonová

Padni, komu padni, na český způsob, aneb Kdo vládne, tomu nepadne

Jak jinak si lze přeložit fakt, že zatímco vydání ke stíhání opozičního politika a jeho spoluaktérů nezadrhlo déle než necelou hodinku uvažování paní Němcové, vydání ke stíhání paní političky za TOP09 Vlasty Parkanové drhne?

15.6.2012 v 11:41 | Karma: 25,56 | Přečteno: 4103x | Diskuse| Politika

Jana Šimonová

Co je a co není nelegální práce

Práce na černo, jinak také nelegální práce je stíhána, nově je stíhána tvrději a postihována vyšší pokutou. Proto se ale nemusíte bát požádat o pomoc na své firmě, či ve svém obchodě příbuzné. To nelegální práce není. Přesně řečeno – jedná se o výpomoc v rámci rodiny.

29.5.2012 v 21:26 | Karma: 24,45 | Přečteno: 1118x | Diskuse| Politika

Jana Šimonová

Na co české soudy, když stačí paní s kosou? Aneb Sláva průtahům!

Trestnímu stíhání kvůli miliardovým ztrátovým obchodům čelí již více než 12 let někdejší členové představenstva Komerční banky. S postupem času jejich řady ředí Zubatá, ta paní s kosou, kterou nelze podplatit, zkorumpovat, opít, ukecat, ani utopit v Orlické přehradě, nebo zavěsit někde v lese na strom nebo na trám v opuštěné stodole za účelem pozdějšího nalezení náhodným houbařem a prohlášením za sebevraha. Ta paní s kosou se běžně zdá být pomalá, leče někdy pracuje rychleji než české soudy.

28.5.2012 v 12:32 | Karma: 25,36 | Přečteno: 771x | Diskuse| Politika

Jana Šimonová

Je paní Šimůnková člověk na svém místě, rozuměj profesním?

Tato otázka mi přišla na mysl po přečtení myšlenak a slov paní Šimůnkové, uvedených v jejím tiskovém prohlášení k Břeclavské kauze.

26.5.2012 v 20:14 | Karma: 38,45 | Přečteno: 2256x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Policie v pohotovosti kvůli hrozbě terorismu. Zadržela podezřelého cizince

8. června 2024  23:01,  aktualizováno  9.6 12:41

Policie dopadla cizince podezřelého ze zvlášť závažného zločinu, po kterém vyhlásila pátrání v...

Dar pro Ukrajinu prostřednictvím Čechů vyvolal na Tchaj-wanu bouři

10. června 2024

Premium Dar, který má pomoci Ukrajině s obnovou tamního zdravotnictví, způsobil na Tchaj-wanu politický...

Volby vyhrálo ANO před SPOLU. Stačilo! i Přísaha mají dvě křesla, propadli Piráti

9. června 2024  20:29,  aktualizováno  10.6

Volby do Evropského parlamentu vyhrálo v Česku hnutí ANO. Od voličů získalo 26,14 procenta hlasů,...

„Ukrajinská sebevražda“. Intriky v Kyjevě čím dál víc frustrují Západ

11. června 2024  19:21

Kádrové změny nezmítají jen ruským ministerstvem obrany, rostoucí pozornost vzbuzují i rošády v...

Policie prověřovala nákup vojenského materiálu pro Ukrajinu. Zajistila 300 milionů

5. června 2024,  aktualizováno  8.6 21:12

Premium Česká policie v tichosti prověřovala třaskavý případ, který může mít negativní dopad na zbrojní...

Při důlním neštěstí v Mexiku uvízlo v zemi 63 horníků. Našli je po 18 letech

13. června 2024  7:29

Mexické úřady ve středu informovaly, že se podařilo najít pozůstatky některých ze 63 horníků, kteří...

O víkendu se výrazně oteplí, přijdou ale srážky. Příští týden čekejme tropy

13. června 2024  7:11

Chladnější vzduch proudící od severozápadu ovlivňuje ranní teploty, které mohou místy klesnout i...

Chtěl zabíjet černochy, aby vypukla rasová válka. Za komplice si vybral agenta FBI

13. června 2024  7:05

Muž z amerického státu Arizona byl obžalován z trestných činů týkajících se nelegálního obchodu se...

Hořící auta, vodní děla. V Argentině se protestuje kvůli úsporným opatřením

13. června 2024  6:39

Násilné protesty provázely středeční debatu v argentinském senátu o úsporných opatřeních, která...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 533
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3035x
Autorka vystudovala obory kybernetika v dopravě a spojích, automatizované systémy řízení a doplňkové pedagogické studium pro výuku odborných předmětů. V praxi se věnovala práci nejen jako lektor a pedagog na SŠ i VŠ, ale hlavně jako informatik ve středním managementu velkých i malých firem, v projekci systémů pro controlling, plánování a kalkulace.