Pan Paroubek že by neznal zákon o praní špinavých peněz?

Paroubkovi si prý psaním neprodejných škvárů vydělali miliony. Podivné. Škváry ale nejdou na odbyt a neprodávají se. Úchvatné. Paroubkovi prý zaplatili za dům v Řecku hotově. Bombastické. Paroubkovi zřejmě tedy neznají zákon o platbě v hotovosti, který platí v celé EU. Neuvěřitelné. Paroubkovi museli dobře vědět, že jsou pod drobnohledem, a přesto se nebojí provokovat a tancovat na hraně zákona. Drzé.

 

Je možné dodat něco více? Asi těžko. Zvlášť když si připočteme Paroubkovo nepřátelské převzetí politické strany s naditou stranickou pokladničkou a přejmenování jí na NS-LEV 21. Metody pana Paroubka, jakými vydělává peníze na skupování nemovitostí a získává politickou a ekonomickou moc, jsou při nejmenším pro paroubkovsky obyčejné lidi nezvyklé a těžko pochopitelné. Zřejmě však v některých kruzích jsou tyhle metody známé a vedle pochopitelnosti jsou i hladce realizovatelné.

Není divu, že paroubkovsky obyčejný občan kouká s otevřenou pusou. Malou dávku údivu ale zaslouží drzost, s jakou si pan Paroubek zahrává s myšlenkou zvednout karty korupce, praní špinavých peněz a degenerace slova demokracie, respektive demokratická strana. Rozvrátil stranu ČSNS, sestřelil její vedení a poškodil ji. Mimo to tím, že pan Paroubek nereflektoval na nárok JUDr. Altnera a nevyplatil mu zasloužený honorář, poškodil i stranu ČSSD.

Nyní tedy jde jen o to, jestli pan Paroubek sáhne po kartách korupce a praní špinavých peněz, které se obvykle lepí jedna na druhou. Zatím se manželům Paroubkovým nechce do vysvětlování. Vzhledem k pověsti pana Paroubka, jak plní sliby, dané advokátům, asi bude potřebovat více času na to, aby někoho šikovného našel. Pak se zajisté ozve s vysvětlením, kterým opět překvapí jako každý správný nejlepší řečník v Evropě, ne-li v celé Mléčné Dráze.

Poctivě dodávám, že vycházím z podezření pana Václava Lásky, bývalého policisty, zabývajícího se dnes vyšetřováním či spíše poukazováním na korupci tam, kde se konkrétně objeví. Samozřejmě jako většina obyčejných občanů očekávám vystoupení pana Paroubka, které začne asi tak: Vážení, haha, kdo z vás na to má?

A pak se vše vysvětlí včetně toho, jak nesou závratné honoráře, o kterých si na příklad pan Viewegh může nechat jen zdát, literární útvary spisovatelů Paroubkových, jež přečíst chce notnou dávku trpělivosti a nadhledu., o pobavení nebo poučení nemůže být řeči.

Obrázek v perexu: denik.cz

Autor: Jana Šimonová | čtvrtek 15.12.2011 12:17 | karma článku: 33,31 | přečteno: 2291x