Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Papez

6. 1. 2012 19:30
Pan Okamura klame tělem

Pan Okamura klame tělem. Snaží se vytvořit dojem,že on je jiný, než ti zlí a neschopní politici a on že je ten z lidu, který může být skvělou alternativou. Skutečnost je ale jiná, sám politikům pomáhal v jejich kampaních a byl velkým přítelem ČSSD, když to vypadalo na jejich vítězství ve volbách. Pak byl přítelem ODS a dnes nastoupil ruku v ruce s panem Čunkem na cestu do senátu. Ono přece bude mnohem hezčí kandidovat na prezidenta jako "pan senátor Okamura", kdo by to pak mohl zpochybňovat ? Více na:

http://janpapez.blog.idnes.cz/c/239013/Tomio-Rocky-Okamura-chranenec-kmotru-nebo-uzitecny-pitomec.html

0 0
možnosti

3lipy

6. 1. 2012 17:08
Když on to Nečas nemá jednoduché

Zkuste vyhovět třem lidem s různými názory! Natož koaličním partnerům, kteří se mezi sebou mydlí hlava nehlava. Ano, Okamura má šanci uspět a Nečas to ví od začátku...

0 0
možnosti

turbosurf

6. 1. 2012 17:47
Re: Když on to Nečas nemá jednoduché

Právě :-) v tom to je. Návrh Járy Cimrmana by s nečasem nehnul, takže by nedal proslov o figurkách, ač by to sedlo. Na Okamuru ale zbystřil a plácl pitomost, nebodnou premiéra. Tak mu to připomeneme, ne? Jeho zvolili uvážení voliči, ale ti samí, kdyby chtěli volit Okamuru, Nečasovi se jeví poněkud mdlé inteligence? Ale, ale, to si s Nečasem musíme vysvětlit ;-D JŠ

2 0
možnosti
P

pěnice

6. 1. 2012 16:35
Mně osobně velmi vadí,

že lidé,kteří by bez nás, voličů, byli bezvýznamní občané, se náhle cítí jako nadlidé, kteří budou ,o nás rozhodovat ,ale odpírají nám práva , daná nám ústavou. Dobře si je pamatujme, jsou schopni zavést znova totalitu s právy jen pro ně.

2 0
možnosti
JS

Juraj 1

6. 1. 2012 15:16
Svoboda voliče

"když byly hlasy občanů dobré k tomu, aby vybraly senátory a poslance, jak mohou tito říkat, že nejsou dost dobré k tomu, aby svobodně vybraly prezidenta?"

Politická garnitura se bojí svobodných pbčanů a vyjádření jejich vůle, a to i v případě volby prezidenta bez pravomocí.

5 0
možnosti

jrc

6. 1. 2012 14:28
Vypadá to dobře!

ČSSD nebyla schopná cuknout od přímé volby, protože by ztratila většinu svých voličů a tak dnes potvrdila předem, že bude pro přímou volbu.

Chudák Nečas se svými kandidáty ODS, kteří se drží ve špinavé politice ODS přes 20 let, nemá šanci!

To raději Okamuru.

Karma!;-D

2 0
možnosti
G

Gašpo_3

6. 1. 2012 13:50
Máte karmu !

Je to poriadne komické, čo?

Ako sa naša politická žumpička začala prebúdzať. Vraj priama voľba prináša riziko "komických a nedostojných" kandidátov.

Je to proste NEUVERITEĽNÉ !!

Ako sa naša samozvaná "aristokracia" pasuje do kasty nadľudí, ktorá si bude sama rozhodovať, kto k nim náleží a kto nie. Impotentní nýmandi a hlupci si zahriali kreslá, je treba hneď v zárodku likvidovať každé riziko, ktorý by ich z nich vyhnalo. ;-D;-D;-D

4 0
možnosti
P

pěnice

6. 1. 2012 16:38
Re: Máte karmu !

Všímáte si, jak jsou ve své nabubřelosti nevšímaví ? Že už všichni víme, že máme nedůstojnou a komickou trojkoalu, jen oni sladce spí v blažené nevědomosti.

0 0
možnosti
K

krllo

6. 1. 2012 13:46
Nečas už nemá žádnou pověst.

:-(

0 0
možnosti
SN

kuča

6. 1. 2012 12:57
Paní Šimonová.......

:-).......moc pěkné. Sleduji to na netu téměř pořád, dnes to bylo na "aktuálně.cz". Je to dílo. Věrchuška je tak vystrašená, hledají způsob, jak se přímé volbě vyhnout. Pro mně, za mně, když už jsme přežili současného "nadstranického", myslím, že tam klidně může sedět Karel Gott, nebo Marek Eben, a Okamuru bych si tam skutečně přál. Má přehled, vypracoval se a není to sebestředný narcis, který jediný na světě má pravdu a nevyjadřuje se¨

jako jeho Veličenstvo v poslední době! "My jsme stát, my to tak vidíme" !!! R^

0 0
možnosti
ŠP

Shadow stalker

6. 1. 2012 15:13
Re: Paní Šimonová.......

obecně s Vámi souhlasím, myslím s názorem na přímou volbu a strach politiků z ní, ale rád bych oponoval v jedné věci: pan Okamura sebestředný narcis rozhodně JE.

0 0
možnosti
PP

petrp65

6. 1. 2012 12:35
volím menší zlo

... takže kdybych se měl rozhodovat např. mezi svazákem Nečasem a Okamurou volil bych Okamuru... vlastně ani neznám politika kterého bych na hradě chtěl.. ostatně viz USA Schwarzeneger je taky komediant navíc z rakouska a dělá guvernéra státu

1 0
možnosti
PH

petrph

6. 1. 2012 12:24
o to vlastně jde

Pan Okamura je stále jen figurka. Až si sežene těch 50 000 podpisů a spustí oficiálně svou prezidentskou kampaň, ...

0 0
možnosti

Rumcajz

6. 1. 2012 12:30
Re: o to vlastně jde

Kam dát podpis? Nebojím se o jen 50000 podpisů.;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 533
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3035x
Autorka vystudovala obory kybernetika v dopravě a spojích, automatizované systémy řízení a doplňkové pedagogické studium pro výuku odborných předmětů. V praxi se věnovala práci nejen jako lektor a pedagog na SŠ i VŠ, ale hlavně jako informatik ve středním managementu velkých i malých firem, v projekci systémů pro controlling, plánování a kalkulace.